Psyduck

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Psyduck

  • Rang
    Newbie

Profiel informatie

  • Geslacht
    Not Telling
  1. Psyduck

    Schimmel op truffels

    De truffels zijn inderdaad een beetje nattig ja. Het zakje had ik al geopend voordat ik de fotos nam, maar daarna uiteraard ook weer gesloten. De foto van de losse truffels staat hier: http://m.imgur.com/ubAkBX7
  2. Psyduck

    Schimmel op truffels

    Ik heb ongeveer een week geleden een zakje mexicana's gekocht voor microdosing. Ik heb alleen vanochtend een soort witte schimmel aangetroffen in het zakje.. Zijn de truffels nog eetbaar of te gebruiken in thee? (Fotos staan op http://m.imgur.com/a/eH9dv )
  3. Psyduck

    Mushmagic truffelsoorten

    Ah thanks! Dat worden geen Mushmagic truffels dan. Wat is trouwens precies het verschil tussen Atlantis en Hollandia? Gewoon over het algemeen meer visuals etc?
  4. Psyduck

    Mushmagic truffelsoorten

    Hoi, Toen ik aan het zoeken was naar smartshop sites kwam ik Mushmagic tegen. Deze website verkoopt verschillende soorten truffels die alleen bij hun te koop zijn zoals de Utopia en Fantasia. Volgens sommige forums zijn dit echter verkooptrucs, en is de utopia eigenlijk gewoon de hollandia truffel, maar dan duurder. Anderen beweren dat er wel verschil is. Is er volgens jullie wel verschil qua truffels van Mushmagic, of het echt een verkooptruc?
  5. Thanks voor de reacties! Kan je dat allegria gewoon bij elke smartshop kopen? Kan er weinig over vinden namelijk.
  6. Hmm okay, bedankt voor de link. Ik zoek idd een alternatief voor MDMA, wil graag iets hebben waar je lekker op kan feesten.
  7. Hoi, Ik heb sinds kort voor het eerst truffels gedaan met een groep vrienden (10gr Atlantis), en omdat er over een paar weken een dance feestje op de planning staat, hadden we het idee om Dance-E's te gebruiken van Happy Caps. Heeft iemand ervaring hiermee, en hoeveel pillen zou je aanraden om in te nemen? En als het niks is, wat zou dan een beter (legaal) alternatief zijn?