Truffelstunter

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Truffelstunter

  • Rang
    Newbie

Recente profielbezoeken

1426 profielweergaven
  1. Er wordt niet voor niks weer uitgebreid onderzoek gedaan naar psilocybine in een therapeutische setting. Door het verminderen van de activiteit in de hypothalamus (regelt o.a. orde, planning overzicht en tijdsbesef) . Dus magische truffels kunnen erg goed zijn om de zaken waar je dicht op staat eens van een andere (vaak objectievere) kant te zien. Heel mooi tripreport ook! Prachtig om te lezen hoe je de magische truffels inzet voor persoonlijke groei!
  2. Poeh das best een gedurfde trip! Mooi verhaal en krijg het idee dat je op deze manier de truffels therapeutisch hebt ingezet, zoals ze in dat verslavingsonderzoek ook gedaan hebben. Je hebt de relatie (misschien onbedoeld) als thema van de trip genomen en volgens mij beter een plek kunnen geven. nogmaals mooi verhaal en hoop dat je het echt een plek kan geven en dat het leven weer glans krijgt!
  3. Een kennis van mij heeft onlangs 75 gram Galindoi naar binnen gewerkt en dit is hem goed bevallen. Deze jongen neemt alleen wel zeer regelmatig truffels dus zijn tolerantie is waarschijnlijk erg hoog. Voor filosofische trip kan LSD wel maar zijn imo truffels of paddo's geschikter.
  4. Ben eigenlijk nog wel benieuwt naar het tripreport Atlantis is toch ook gewoon Galindoi? die namen zijn iig voor 90% fake aangezien er maar drie interessante truffel vormers zijn Dat atlantis te sterk zou zijn is ook een hele simpele oplossing voor: Minder nemen en na een tijd kijken hoe het gaat en eventueel bijnemen. Sowieso verstandig om te doen. Galindoi kan wel wat confronterender zijn als bv Tampanensis Ik raad daarom vaak voor een eerste keer toch Tampanensis aan, Alleen het probleem met truffels is ook dat de soort naam niet alles over de sterkte zegt.
  5. Neem je ze wel op een nuchtere maag? Heb een hoop mensen op Galindoi meegemaakt (eigen kweek) en iedereen reageert er anders op maar nog niet meegemaakt dat iemand niks verneemt.