I_of_Horus

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door I_of_Horus geplaatst

  1. Heel late reactie, maargoed. Misschien een domme vraag maar had je in combinatie met de truffels andere middelen gebruikt? Wat ik uit eigen ervaring en uit ervaringen van mensen met wie ik vroeger paddo's heb gegeten heb gemerkt is dat in ieder geval alcohol en (base)coke het effect van psylocibine totaal doodslaat. Kan me voorstellen dat hetzelfde geldt voor sommige medicijnen (anti-psychotica en anti-depressiva in het bijzonder de populaire SSRIs). Voornoemde middelen/medicijnen werken namelijk ook op serotonine receptoren.
  2. Hi DMT, Wat is een microdose truffels? Na wat geGoogle las ik dat .3 - .5 gram gedroogde paddo's een gemiddelde microdose is. Kun je mij vertellen wat een overeenkomstig gewicht truffels is? Ik heb overigens psylocibe Tampanensis van magic-truffels.nl Fijne feestdagen, Han
  3. Yup. Ik kan mij nog goed die keer herinneren dat ik twee dagen achtereen op de LSD was en ik onverwachts bezoek kreeg en nadat ik die met moeite had weggewerkt het niet meer zo heel goed ging met me en dat ik toen m'n moeder moest vragen of ze misschien een paar valium oid had. Mijn ouders hadden toen geen vaag idee dat ik wel eens (vaak) wat anders dan een beetje hash in een waterpijp rookte (tabak is slecht voor je!). Wellicht kun je je de consternatie voorstellen. Dus ik sluit me bij Gonzo aan, als je dit stiekem achter de rug van je ouders doet, uhm... Beter niet. Stel dat je je niet zo goed voelt, een 'bad trip' niet denkbeeldig omdat je iets stiekem achter de rug van je ouders doet. Ik kan me voorstellen dat de vrees dat er iemand zomaar op je deur klopt niet bevorderlijk is voor een relaxte geesteshouding. Verzin in plaats daarvan een smoes, zeg dat je naar een vriend ofzo gaat en ga dan lekker naar het park (of een andere plek waar je ongestoord een beetje raar kunt doen) en neem een paar snickers en twee halve liter flessen water. Denk er ook aan dat anderen zelden aan je zien dat je aan het trippen bent. De meeste mensen kijken niet zo goed naar je. Oh en pro-tip, neem nooit meer dan één dosis psychedelica. Je krijgt bijzonder snel een (gelukkig kortdurende) hoge tolerantie voor dat middel. Wil je je trip van vrijdagmiddag verlengen tot zaterdagmiddag, dan heb je niet anderhalf maar 14 papertrips nodig. En dat kan raar vallen. Gelukkig verdwijnt die tolerantie ook weer snel, dus als je zelf paddo's kweekt, kun je met een vriendin of vriend eens per week uit je plaat gaan. Een bezoek aan het buitenbad in de zomer is heel leuk. Gewoon een tennisballetje overgooien is magisch!