Fivercomp

Members
  • Aantal bijdragen

    1
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Fivercomp

  1. Op 28-12-2012 om 22:10 zei Gonzo:

    Voor zover ik weet gebruiken in ieder geval een paar van onze klanten magic truffels om hun clusterhoofdpijn te onderdrukken, maar ik heb helaas nog geen feedback voorbij zien komen wat betreft het effect, dosering etc. Ik zal binnenkort eens een poging wagen deze mensen te benaderen voor wat uitgebreidere informatie.

    Het blijkt inderdaad dat psilocybine (een van de actieve stoffen in paddo's en truffels) ervoor kan zorgen dat de clusterhoofdpijn verdwijnt, in een programma op Discovery Channel (of NGC) is er ook eens een man voorbij gekomen die paddenstoelen gebruikte om compleet van z'n hoofdpijn af te zijn.

    Of er ooit een grootschalig onderzoek naar is gedaan weet ik niet, dus of de effecten voor iedereen hetzelfde zijn blijft enigszins koffiedik kijken. Maar aangezien truffels naar mijn idee een stuk minder heftig voor je lichaam zijn dan continue pijnstillers slikken lijkt me zeker iets om te overwegen, mocht je aan clusterhoofdpijn lijden.

    Ik heb in verleden met succes clusterhoofdpijn verlichting gehad met 4,5gr mexicana truffel om de 3 dagen, dus op dag 1 en dag 4 , ... enzovoort
    dit was op einde van mijn clusterperiode.

    ben net nieuwe periode in gegaan en na 4 dosissen om de drie dagen te weinig verlichting. Overgeschakeld naar 2gr elke dag. Begint na 4 dagen te werken. Minder en minder intense aanvallen! helemaal weg nog niet!!