Jumbo

Members
 • Aantal bijdragen

  32
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Jumbo

  Toffe plekken

  's nachts in een haven
 2. Jumbo

  Fijne feestdagen!

  trippend 2012 alvast
 3. Jumbo

  Methoxetamine

  ehh nou niks wat op de wereld lijkt die je normaal ziet heel moeilijk om uit te leggen maar denk aan een universum waar je door heen warpt en allemaal dingen die heel vaag door elkaar heen lopen en nog wat gekke shit ik was gedurende 30 sec ofzo compleet weg schakelend door verschillende realiteiten :')
 4. Jumbo

  Methoxetamine

  phew, gisteren 30mg hiervan geslikt vaag spul zeg beetje trippy, beetje vaag, beetje wtf af en toe soms beetje duizelig gevoel in mn lichaam heel moeilijk te beschrijven :') in combinatie met lachgas resulteerde het in extreme hallucinaties in combinatie met een paar trekjes van een joint resulteerde het in een heeeeeeel erg stoned gevoel
 5. Jumbo

  LSD

  Dan heb je denk ik toch de meeste kans als je D66 stemt http://www.d66.nl/d66nl/item/heroverweg ... rugsbeleid
 6. Jumbo

  Dosering magic truffels

  In het begin rond de 7,5 gram. Dat zit nu rond de 15
 7. Hoi, Hierbij gooi ik even een reportje wat ik nog had liggen erop. Geschreven op 14 maart 2011. Nooit gedacht dat ik daadwerkelijk een tripreport zou schrijven maar ik was van deze ervaring zo onder de indruk dat ik het allemaal heel graag wou opschrijven. En waarom dan niet verwerken in een tripreport :) Mijn ervaring met drugs bestaat voorheen uit best veel ervaring met alcohol en wiet, al dan niet een combinatie daarvan. Tevens heb ik in november 2010 voor het eerst XTC gedaan op een drum&bass feest en in februari 2011 op een dubstep feest ook XTC. Dit waren allebei groene jumbo's trouwens. Wat ik bij de beide keren erg had was denk ik het typische MDMA geluks- en liefdesgevoel. Alles was leuk, muziek was fijn, iedereen was superaardig etc. etc. etc. De drie-maanden-ertussen-regel is erg belangrijk. Ik heb tijdens de tweede keer meer het geluksgevoel gehad dan bij de derde keer. Tussen de eerste en de tweede keer zaten drie maanden. Tussen de tweede en derde (deze dus) keer zat maar een maand. We begonnen de avond ergens op een plek in de stad waar niet zo vaak mensen langskwamen. We waren trouwens met een groep van zeven man (inclusief mezelf) en zes van ons hadden xtc of mdma op. Ik had voor die avond een zakje pure mdma kristallen geregeld voor drie man. Ikzelf had een iets grotere portie dus ik denk dat er iets van 350-400mg in mijn zakje zat. Ik begon met een aardig groot bommetje wat denk ik ter grootte was van een pil. Zal dus wel aardig wat mg's in hebben gezeten. Toen zijn we naar het drum&bass feest gegaan en hebben we een tijdje in de rij gestaan. Na een halfuurtje in de rij begon het toch wel aardig op te komen, ik had vooral een erg droge bek en wou snel naar binnen om te drinken Na een uurtje of twee ben in een joint gaan roken, later nog eentje. Het leuke met mdma op is dat je enorme diepe hijsen kan nemen zonder wat te voelen, dus die joint was heeel erg snel op :stoned: Na die eerste joint klapte het gevoel echt zwaar in. Ik weet nog dat ik zei: "ik voel me nu zo ongelofelijk fijnnnnnnn " Mijn hele lichaam tintelde en ik voelde een mening van mdma en stonedheid. Heerlijk vond ik het. Tussen die twee joints in heb ik nog een likje mdma genomen. Voor het volgende stuk wat ik wil vertellen over de hallucinaties denk ik dat ik het beste kan kopiëren wat ik in het MDMA-hallucinaties topic heb geschreven. Dit heb ik namelijk zondagmiddag geschreven omdat die ervaring zo heftig was en ligt dichterbij de herinnering dan als ik het nu zou schrijven. Komt ie: Toen ik rond een uurtje of vier naar huis fietste had ik trouwens echt energie voor tien. Ik was me toch met een rotgang aan het fietsen zonder enige problemen! Ik weet nog dat ik dacht, ik wil echt de hele stad twintig keer doorfietsen.. Maar omdat het toch al 4 uur was besloot ik maar, met tegenzin, naar huis te gaan. Ik kon toen dus nog wel enige vorm van verstand opbrengen Bedankt voor het lezen! Als er nog vragen zijn hoor ik het wel Jumbo out.
 8. Jumbo

  Truffels & TV kijken

  hahahahah die film :lol: ik ben hem nu aan het downloaden
 9. Jumbo

  Truffels en M&M's

  Ik heb ooit een keer gelezen dat roken van truffels niet te doen is. Heb het zelf nooit geprobeerd dus neem het niet van mij aan. Las het op een of ander drugsforum :')
 10. Jumbo

  tripfilms

  Enter the voide als je die kijkt TIJDENS het trippen ga je volgens mij dood ofzo zieke film
 11. Fuck wikipedia. Ik heb Salvia gedaan en wat ik heb gelezen is DMT veel heftiger
 12. En die verdere kortingen zijn natuurlijk altijd leuk
 13. Ik laat het zeker weten maar heb momenteel al truffels in huis en woon bij mijn nietsvermoedende ouders in dus vind het al lastig genoeg om deze op te krijgen. Dus ik wacht er nog even mee als het mag