gyan007

Members
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Ik had pas 15g dragons dynamite op en zat met een vriend op facebook (die wist dat ik zat te trippen).. Had een hardstyle nr van 15 min op repeat staan. Iedere 15 min bij een bepaald stukje in de muziek zei ik tegen die vriend "AARDBEVINGG!! WOOH VOEL JE HET!!" ik was er van overtuigd dat er een aardbeving was De dag erna zei die vriend (die knetter stoned was) dat hij begon te twijfelen of er niet echt een aardbeving was omdat ik zo overtuigd was
 2. gyan007

  Methoxetamine

  Eigenlijk nog nooit wat gesnoven, maar wat ik mij afvraag is of eten uit maakt met snuiven? Is het beter als je (redelijk) nuchter bent? Of omdat het via het slijmvlies wordt opgenomen heeft dit geen invloed...?
 3. GHB is eigenlijk verdunde GBL, daarom doe je bij gbl niet 5ml maar ongeveer 2ml en dat is al genoeg om lekker wazig te worden. En het zou idd kunnen dat het ongezonder is, maar ach dat is het risico van het vak. (ookal raad ik het niet aan om op lang termijn te doen, maar dat telt ook weer voor vele drugs..) Ik zou GHB geen verdunde GBL willen noemen.. Eerder een minder agressieve stof met dezelfde werking.
 4. gyan007

  Methoxetamine

  Ik was van plan 35 mg? Lijkt me een redelijk lichte dosis.. Ga t snuiven om het wat korter/heftiger te maken.
 5. Tot nu toe alleen salvia en truffels gedaan.. Salvia werkte echter niet zo goed. Voelde me meer stoned dan echt een korte trip. Morgen is methoxetamine aan de beurt. We shall see.
 6. Meestal een GOA playlist van youtube.. Werkt prima! Een trip zonder muziek is eigenlijk geen trip vind ik.
 7. Inderdaad! Ik had een appel op tafel staan, en na een tijdje wilde ik hem eigenlijk opeten, maar omdat ik niet zeker was of we de appel nog nodig zouden hebben en het zonde vond heb ik hem maar laten staan.. Later nog een aantal keer getwijfeld, maar ja op truffels kan ik nooit een beslissing nemen
 8. gyan007

  Truffels bakken??

  GHB is ranziger dan truffels maar wie heeft er ooit van een gewone dosis G gekotst? Niemand die ik ken.. Truffels echter..
 9. gyan007

  Hunter S. Thompson

  Heeft hij nu zelfmoord gepleegd of was het toeval dat hij dat briefje schreef?
 10. gyan007

  Hoe maak je magic truffel thee

  Ik twijfel altijd over de effectiviteit van het thee zetten.. Ik ben of bang dat ik het verprutst waardoor het minder effectief is, of dat het sowieso een minder effect geeft.. Daarom eet ik ze gewoon op als een bikkel en probeer niet te kotsen
 11. Haha ik heb hetzelfde lijstje als jou! Alleen heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst 6-apb geprobeert en ga vrijdag methoxetamine doen Haha..
 12. gyan007

  Sterkere trip? De Lemon Tek

  Ben ook beniewd of dit werkt? Ik heb wel eens in yoghurt gegeten en vond dat dit eigenlijk de tripsterkte negatief beinvloedde. Volgende x citroensap dan maar..
 13. gyan007

  Mijn setting

  Vind dit ook.. Ik dacht ik koop een lavalamp dan spaced ie lekker mee. Maar soms is het gewoon een lamp en boeit het je niks, en de andere keer zit je er tijden naar te staren. Dit is wel geniaal op truffels: http://www.syfy.com/tinman/oz/ Lang laden, maar de moeite waard. Hij looped ook dus je kan dr oneindig naar kijken
 14. Dit heb ik ook.. Het veranderd mee met de sfeer. Roodachtig/donker als er een 'slecht' stukje in de muziek zit.. Geelig als er een cartoony sfeer hangt ofzo. Moeilijk uit te leggen wat je zelf ervaart.