RaoulDuke

Members
 • Aantal bijdragen

  29
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Met de eerst zending is blijkbaar iets mis gegaan bij de post(kerst?,trippende postbode?), maar heb het gemeld en er is de 28e een pakje verstuurd en dat lag vandaag( de 29e) gewoon op de deurmat.. Top service,Thanks..
 2. RaoulDuke

  ik luister graag hiphop

  Luister je dit ook als je tript?? Beats zijn wel lekker, maar ik zou al snel para worden van al dat"nigga,bitch,kill, enz"..
 3. RaoulDuke

  Vertraging door kerst

  Ik heb vandaag het pakje binnengekregen wat volgens de postzegel/stempel gisteren verstuurd is..Top service ..
 4. Ik bedoelde ook een Vapo2,maar kwam effe niet op de naam en bijhorend plaatje, deze dus: Te koop bij bijna elke beetje goede headshop/smartshop voor een tientje ofzo..
 5. Zoals ik begrepen heb rook je het gewoon net als dmt..
 6. RaoulDuke

  Truffels bakken??

  Een paar jaar geleden toen er nog gewoon paddo's verkocht mochten worden verkochten ze in een smartshop in Roermond paddo honing, heb toen ooit eens zo'n potje gekocht.er zat niet echt veel paddo in,maar de smaak was best te pruimen.. Misschien een idee om truffels met een flinke hap honing weg te kauwen??
 7. RaoulDuke

  Drugs Documentaires

  Als je zo gaat denken kun je niets meer eten,drinken of roken,als je weet dat er fosforzuur in cola zit,google maar eens hoe ze de velletjes van mandarijntjes in blik halen(met zoutzuur en daarna naOh om het zooitje weer te neutraliseren)
 8. RaoulDuke

  Drugs Documentaires

  Ik kijk ook graag naar dat soort docu's, maar die over meth en bv"black tar heroin"wordt ik altijd een beetje depri,je ziet die mensen gewoon langzaam(soms snel) weg kwijnen Ik heb vorige week een docu over "krokodil"gezien, dat is die zelfgemaakte drug uit Rusland,wordt je niet echt blij van..
 9. De extractie is juist uiterst simpel: Los gedroogd truffel poeder op in alcohol,filter dat door een koffie filter ,verdamp de alcohol zo veel mogelijk en plaats het restant in de vriezer en als je het goed hebt gedaan zie je vlokjes ontstaan wat dan pure Psilocybine is,laat dat drogen en dan kun je dat vaporizen... Dat met dat spuiten stond toevallig ook in dat artikel maar dat laten we maar over aan de mensen die levensmoe zijn...
 10. RaoulDuke

  Astral projection

  Ik heb het alleen een keer met Ketamine gehad,k-hole. http://en.wikipedia.org/wiki/K-hole Achteraf is het(voor mij dan) heel moeilijk te omschrijven, maar het was wel een hele vette ervaring.. Ik had het al eens eerder geprobeerd maar toen lukte het me niet om in een k-hole terecht te komen,pas toen ik geleerd heb "mijn ego los te laten"lukte het.............ok en ik heb meer Keta genomen die keer...
 11. Ik heb het niet zo op spuiten, maar het een keer vaporizen lijkt me wel een toffe ervaring..
 12. RaoulDuke

  Drugs Documentaires

  Ik denk dat je deze bedoeld: http://documentarystorm.com/the-city-ad ... stal-meth/ Op die site staat echt een shitload aan drugs docu's: http://documentarystorm.com/category/drugs/ Have fun!!
 13. Ik kwam dit tegen op een ander forum en dacht dat het wel wat voor dit forum was..,ik weet niet of ik dit mag posten ivb met de extractie van de werkzame stof uit truffels cq paddo's ..(op sommige fora hebben ze dat liever niet),zo niet haal het maar weg ..
 14. RaoulDuke

  Hoe vaak trip jij?

  Hahaha,"toevallig 2C-B nemen"
 15. RaoulDuke

  tripfilms

  Nee ik bedoel Manu le malin biomechanik The Final Chapter,hahaha Als ik trip kijk ik liever niet naar mensen met zagen...