RaoulDuke

Members
  • Aantal bijdragen

    29
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door RaoulDuke geplaatst

  1. Met de eerst zending is blijkbaar iets mis gegaan bij de post(kerst?,trippende postbode?), maar heb het gemeld en er is de 28e een pakje verstuurd en dat lag vandaag( de 29e) gewoon op de deurmat.. Top service,Thanks..
  2. RaoulDuke

    ik luister graag hiphop

    Luister je dit ook als je tript?? Beats zijn wel lekker, maar ik zou al snel para worden van al dat"nigga,bitch,kill, enz"..
  3. RaoulDuke

    Vertraging door kerst

    Ik heb vandaag het pakje binnengekregen wat volgens de postzegel/stempel gisteren verstuurd is..Top service ..
  4. Ik bedoelde ook een Vapo2,maar kwam effe niet op de naam en bijhorend plaatje, deze dus: Te koop bij bijna elke beetje goede headshop/smartshop voor een tientje ofzo..
  5. Zoals ik begrepen heb rook je het gewoon net als dmt..
  6. RaoulDuke

    Truffels bakken??

    Een paar jaar geleden toen er nog gewoon paddo's verkocht mochten worden verkochten ze in een smartshop in Roermond paddo honing, heb toen ooit eens zo'n potje gekocht.er zat niet echt veel paddo in,maar de smaak was best te pruimen.. Misschien een idee om truffels met een flinke hap honing weg te kauwen??
  7. RaoulDuke

    Drugs Documentaires

    Als je zo gaat denken kun je niets meer eten,drinken of roken,als je weet dat er fosforzuur in cola zit,google maar eens hoe ze de velletjes van mandarijntjes in blik halen(met zoutzuur en daarna naOh om het zooitje weer te neutraliseren)
  8. RaoulDuke

    Drugs Documentaires

    Ik kijk ook graag naar dat soort docu's, maar die over meth en bv"black tar heroin"wordt ik altijd een beetje depri,je ziet die mensen gewoon langzaam(soms snel) weg kwijnen Ik heb vorige week een docu over "krokodil"gezien, dat is die zelfgemaakte drug uit Rusland,wordt je niet echt blij van..
  9. De extractie is juist uiterst simpel: Los gedroogd truffel poeder op in alcohol,filter dat door een koffie filter ,verdamp de alcohol zo veel mogelijk en plaats het restant in de vriezer en als je het goed hebt gedaan zie je vlokjes ontstaan wat dan pure Psilocybine is,laat dat drogen en dan kun je dat vaporizen... Dat met dat spuiten stond toevallig ook in dat artikel maar dat laten we maar over aan de mensen die levensmoe zijn...
  10. RaoulDuke

    Astral projection

    Ik heb het alleen een keer met Ketamine gehad,k-hole. http://en.wikipedia.org/wiki/K-hole Achteraf is het(voor mij dan) heel moeilijk te omschrijven, maar het was wel een hele vette ervaring.. Ik had het al eens eerder geprobeerd maar toen lukte het me niet om in een k-hole terecht te komen,pas toen ik geleerd heb "mijn ego los te laten"lukte het.............ok en ik heb meer Keta genomen die keer...
  11. Ik heb het niet zo op spuiten, maar het een keer vaporizen lijkt me wel een toffe ervaring..
  12. RaoulDuke

    Drugs Documentaires

    Ik denk dat je deze bedoeld: http://documentarystorm.com/the-city-ad ... stal-meth/ Op die site staat echt een shitload aan drugs docu's: http://documentarystorm.com/category/drugs/ Have fun!!
  13. Ik kwam dit tegen op een ander forum en dacht dat het wel wat voor dit forum was..,ik weet niet of ik dit mag posten ivb met de extractie van de werkzame stof uit truffels cq paddo's ..(op sommige fora hebben ze dat liever niet),zo niet haal het maar weg ..
  14. RaoulDuke

    Hoe vaak trip jij?

    Hahaha,"toevallig 2C-B nemen"
  15. RaoulDuke

    tripfilms

    Nee ik bedoel Manu le malin biomechanik The Final Chapter,hahaha Als ik trip kijk ik liever niet naar mensen met zagen...
  16. Salvia vind ik echt niet chill,veels te hard en je kunt niets sturen.. Het lekkerste vind ik toch wel Dmt of ketamine met een ballon lachgas erachteraan ...
  17. RaoulDuke

    Truffels bakken??

    Ghb ben ik wel klaar mee,staat wel in mijn top 5 van ranzig smakende stofjes..
  18. RaoulDuke

    DMT

    Dmt is echt een van de vetste tripmiddelen die ik ooit gebruikt heb,zelf nog beter dan lsd.. het fijne eraan vind ik dat het maar zo kort duurt en je niet een hele dag of zelf langer hoeft uit te trekken..
  19. RaoulDuke

    tripfilms

    The final chapter.. ,is gewoon te downloaden hoor..
  20. Hahaha, erg herkenbaar, mijn mede trippers worden er altijd he-le-maal gek van..
  21. Ehhh is best wel een aardig lijstje: hasj *wiet *hasj-olie *coke *base coke *heroïne(roken) *methadon *paddo's *truffels *stackers(efedra) *xtc *mdma kristal *benzo's *fenobarbital *ghb *gbl *speed *herbal shit *lachgas *poppers *tramadol *is niet echt drugs maar zet het er toch maar bij, anabolen(primobolan en dianabol) * salvia 10x * alcohol * kraton 15x * ketamine * Tetrafluoroethane * mephedrone * Methylone * dmt(maar eigenlijk nog niet "all the way",wel de bodyload' gevoeld) * lsd * 2-cb en sta verder wel open voor nieuwe dingetjes en ervaringen..... to
  22. RaoulDuke

    Truffels bakken??

    Dan moet je natuurlijk wel de Champignon smaak nemen, maar je proefde bijna geen truffel meer,al vind ik de smaak van truffels niet eens zo vies, peyote en san pedro, da's pas vies..
  23. Ik heb altijd het tegenovergestelde met zoete dingen. Ik heb weleens tijdens het trippen een heel zoet snoepje genomen(een napoleon ofzo) en toen leek het net alsof mijn mond wegbrande ofzo. Heel raar gevoel iig Zelf neem ik altijd eten en drinken dat normaal een beetje neutraal van smaak is. Ik verbaas me er altijd over dat het dan ineens wel veel smaak heeft:P Alles smaakt altijd anders tijdens trippen. Soms lust ik dingen die normaal lekker zijn ineens niet meer en somige dingen die ik nooit lekker heb gevonden ineens wel Vers fruit is echt een aanrader,koop eens een ananas, die ziet
  24. RaoulDuke

    Truffels bakken??

    Zou je truffels kunnen bakken? ik bedoel gewoon met een gesneden uitje in een koekenpan? Of gaat de werking dan verloren? Het lijkt mij een lekkere manier van bereiden,ik heb het ook wel eens in cup-a-soup gedaan en dat werkte wel nog gewoon..
  25. RaoulDuke

    tripfilms

    Natuurlijk Fear and Loathing, dat is de ultieme tripfilm... Verder alles van die BBC natuurfilm serie. En ik vindt het ook super om naar bv live muziek op dvd of youtube te kijken,pink floyd enzo..