Doc

Members
 • Aantal bijdragen

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Doc

  Astral projection

  ik heb ook met ketamine een out of body experience gehad, moeilijk te omschrijven maar ik was op een gegeven moment vergeten dat ik een lichaam had en in een soort rode ruimte vloog ik als het waren. op een gegeven moment komt langzaam je lichaam terug en besef je dat je gewoon ergens ligt en kan je weer langzaam je handen bewegen etc. heel vaag
 2. Doc

  Hoe vaak trip jij?

  Hahaha,"toevallig 2C-B nemen" Drugs schiet ook zo je neus en mond in..
 3. Doc

  Feedback

  het zal zeker niet mogelijk zijn om ook research chemicals aan het assortiment toe te voegen voor nader onderzoek?
 4. Doc

  Erowid

  vrijwel alle drugs zijn giftig
 5. Doc

  Methoxetamine

  om een of andere rede heb ik bij de meeste drugs dat ik me nuchterder voel als ik veel suikers eet. maar dit is denk ik placebo effect
 6. Doc

  Liquid drum&bass

  ja inderdaad, de muziek zet je aan en tijdens het trippen is het al veel te moeilijk om andere muziek aan te zetten
 7. Doc

  15gr Atlantis - heerlijk getript

  ja dat je geen pb kan sturen viel me ook al op, best onhandig ON-TOPIC: nice reportje! vooral met de foto's erbij kan ik me beter voorstellen hoe het was!
 8. Doc

  Erowid

  zeker als je een nieuwe drug gaat gebruiken is het perfect om uit te zoeken wat de dosering is en waar je rekening mee moet houden etc. Ik raad dan ook iedereen aan om eerst hierop te kijke nvoordat je iets gaat proberen.
 9. Doc

  Hoe vaak trip jij?

  hahaha kleine wereld he.. zat al te wachte tot je het doorhad.
 10. ja daar ben ik het zeker mee eens. alleen is meestal het probleem dat ik blowen te moeilijk vind.. draaien is bijna onmogelijk en zelfs een joint oproken doe ik bijzonder lang over..
 11. truffels: voordelen - vrij kort (ja ik zie het als een voordeel want op een gegeve moment begint me brein echt pulp te worden) - behoorlijk intensief (het niet meer snappen) nadelen: - vieze smaak - zware bodyload, ben altijd erg moe - zware mindfucks en ben totaal useless LSD: Voordelen: - bijzonder vrolijk! (dikke lachkicks, zelfs als het al ff is uitgewerkt. je bent al gauw 12 uur aan het lachen) - makkelijk in te nemen (een zegel/mini pilletje) - werkt beetje als een upper - veel geleidelijker komt het op en gaat het weg - word ook altijd wat meer spiritueel en heb het gevoel
 12. en als je nou meer neemt van minder sterke paddo's? of zit er echt verschil in qua effect (bodyload, mindfuck, visuals etc.)? heb nog nooit paddo's gedaan maar ben wel erg benieuwd..
 13. Doc

  Truffels en M&M's

  Ik vind het nou niet echt heel erg vies, maar prettig is anders. Zelfde met de meeste drugs, maar ik vind het meestal wel lekker smaken omdat het naar trippen smaakt en die hollandia in een beker met heet water doen en dan eruit lepele is ook erg goed te doen! dat vond ik wel lekker..
 14. GHB is eigenlijk verdunde GBL, daarom doe je bij gbl niet 5ml maar ongeveer 2ml en dat is al genoeg om lekker wazig te worden. En het zou idd kunnen dat het ongezonder is, maar ach dat is het risico van het vak. (ookal raad ik het niet aan om op lang termijn te doen, maar dat telt ook weer voor vele drugs..)
 15. inderdaad, ik wist niet eens dat je ze online kon bestellen Deed nooit truffels omdat ik 15 euro voor 1 portie echt teveel vond, kon je beter naar je dealer gaan. Maar die "groepskortingen" e.d. maken het wel erg aantrekkelijk