Miele

Members
 • Aantal bijdragen

  39
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Miele

  Dolphins Delight

  Grotendeels klopt je verhaal, maar er zijn wel meer actieve stoffen in paddo's/truffels, waardoor sommige soortjes heel subtiel verschillen volgensmij. Of dit was alleen zo bij paddo's, maar dacht dat het bij truffels ook zo werkte. Daarnaast zijn er in het begin sowieso 2 stoffen aanwezig, psilocine en psilocybine.
 2. Miele

  Mijn top 10 (rock)

  leuk lijstje! Maar als je trippend iets van Deep Purple wilt luisteren, kan ik je eerde "child in time" aanraden, erg trippy nummer met een ontzettend mooie opbouw! Mooi subforum dit, echt al zoveel goeie muziek tegengekomen wat ik nog moet downloaden! Ben wel weer een paar trips zoet met het luisteren van dit alles
 3. Miele

  Ratatat

  Hoe harder je tript, hoe beter. Erg lekkere, vaak rustige muziek, met hier en daar wel wat lekkere gekke geluidjes enzo!
 4. Miele

  Feed Me

  Wow, dat ik hier niet eerder van had gehoord! Druk aan het downloaden, en dit gaat bij mn volgende trip zeker opstaan!
 5. heb wel eens tijdens een LSD trip piano gespeeld. Ik had het gevoel de muziek zoveel beter te snappen, ik hoefde amper op de partituren te kijken, omdat ik al een soort van kon voorspellen wat er na ging komen, welk akkoord, welke noten, etc. Erg leuke ervaring, maar niet echt zelf iets geprobeerd te bedenken.
 6. Miele

  tripfilms

  Enter the void
 7. Tnx voor de tip, ik ben aan het downloaden, klinkt als een interessante film
 8. Miele

  15gr Atlantis - heerlijk getript

  Haha nee, ik kon me juist verwonderen over hoe er in zo'n klein stukje mos zoveel leven was, een prachtige miniatuurwereld!
 9. Miele

  Lucide dromen

  Gedurende de hele dag reality-checks uitvoeren: - Naar je handen kijken en je vingers tellen - Naar een klok kijken, hoe staan de cijfers en welke kant draait de klok op? Dat soort "gewone" dingen zijn in dromen namelijk altijd anders. Als je overdag veel van deze reality checks doet, ga je dit in je dromen ook doen, en "ontdek" je zo dat je droomt. Kan het zelf alleen nooit lang volhouden, als ik weet dat ik droom is het met een paar seconden weg...
 10. Miele

  Geen effect van truffels...

  Ik had ze voor het drogen al wel in vrij kleine korrels gesneden.. En na het drogen heb ik de "lemon tek" techniek geprobeerd, dus 1 citroen erbij gedaan, 20min laten trekken, water erbij gedaan, dat opgedronken en de truffels nog goed fijngekauwd (wat goed te doen was omdat ze door het citroensap wel weer wat zachter en groter waren geworden). Verpoederen was niet echt een optie, had geen koffiemolen, en heb er een plastic wietgrinder op gesloopt omdat ze zo hard waren.
 11. Miele

  Geen effect van truffels...

  Ohja klein detail.. Ik had de dag ervoor 4 á 5 gram "gesnoept" van Atlantis truffels, waar ik ook niks van voelde.. Maar.. Dit is volgensmij niet de reden dat ik niks voelde, want een vriend van me die meer dan een maand niet had getript voelde er net zo goed niks van.
 12. Miele

  Geen effect van truffels...

  Ze hebben eerst 2 á 3 weken in de vacuum verpakking gezeten, die ook nog wel dicht zat toen ik ze openmaakte. Vervolgens 4 á 5 dagen in een kastje met ventilator erbij gedroogd, en daarna de gedroogde truffels in een gripzakje gedaan. Volgensmij de "standaard" methode, maar had ook nog nooit eerder gedroogde truffels gebruikt. Hierna zijn ze ongeveer 1,5maand bewaard geweest op deze manier, zonder blootstelling aan zonlicht of temperaturen anders dan kamertemperatuur. Overigens waren deze destijds besteld bij azarius, heb hierbij altijd wel goede ervaringen gehad. (behalve de prijs dan, maar toen bestond deze site nog niet, of ik kende het iig nog niet)
 13. Gisteren zou ik met een vriend van me 's avonds aan de truffels. We hadden beide rond 18:00 gegeten, en namen rond 19:30 beide 10gram Sclerotia Galindoi (had ik nog liggen van een tijd terug, zijn wel gedroogd, en dus ook geen 10g meer). Beiden hebben we helemaal niks gevoeld van de truffels. Komt dit omdat we het niet op lege maag hebben genomen? Neem aan dat je van 10g normaal altijd wel iets moet voelen? Had dit nog nooit eerder meegemaakt, de vorige trips waren wel op lege maag (+-4 uur niet gegeten van tevoren), en heb altijd vrij hard getript, ook op kleinere hoeveelheden...
 14. Mn laserlampje, met verschillende opzetstukjes voor rare patronen enzo.. Verder altijd muziek, vruchtensap, soms grondbloemen, etc..
 15. Haha idd, was het 1x vergeten voor te draaien, en toen gaan trippen op 4-aco-DMT, erg vergelijkbaar met een paddotrip. Nou ben een kwartier bezig geweest, hij zat dicht, maar ik kon niet bepalen of hij nou goed gedraaid was of niet, en op het moment dat ik hem nog even rechtop vasthou, flikkert de tip eruit en ligt de wiet over de hele tafel verspreid. Aanrader idd om wel voor te draaien