GemCollins

Members
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over GemCollins

 • Rang
  Member
 • Verjaardag 28-01-1992

Profiel informatie

 • Locatie
  Rotterdam
 • Interesses
  Mycologie, Filosofie, Muziek, Bewustzijnsverruiming, Psychedelische revolutie.
 1. GemCollins

  Truffels bewaren

  -2 dagen onder een ventilator -3 dagen in een gesloten bakje met silica gel, gescheiden d.m.v. folie i.v.m. mogelijke giftigheid van aanraking met het droogmiddel. Nu blijven ze zeer lang goed, alhoeweel psilocybine na 6 maanden langzamerhand begint af te breken (psilocin al eerder). Daarna in chocolade verwerken, pilvorm, lemon tek of theetje, lekker!
 2. 15 gram. Voor zover ik weet liep het tot 31 december 2011, dus ik denk het niet. 5 berichten boven ons schreef Gonzo op 11 januari dat de actie alleen geldt voor addressen binnen Nederland en België, dus ik verneem dat deze nog gaande is.
 3. was je eerste keer 7,5? ik wil ook niet met teveel beginnen, ben meestal wat zenuachtig vooraf en kan lichtelijk in paniek raken daardoor (klinkt pussy haha) maar is 7,5 redelijk voor een beginner? Enigzins redelijk, maar misschien wil je wat lichter aan beginnen aangezien je een beginner bent (trouwens je bent geen pussy, je bent gewoon een verstandig mens). Gebruik de Paddo dosering calculator van shroomery. Deze is redelijk nauwkeurig, en geeft d.m.v. berekeningen weer hoeveel je ongeveer moet innemen voor het soort trip dat je wilt meemaken. Stel het type paddestoel dat je van plan bent
 4. Ik ben niet OP, maar ik doe altijd het volgende bij paniekerige of angstige momenten: Doe je ogen dicht en let op je ademhaling, en alleen je ademhaling. Probeer je van je gedachten te dissociëren totdat je weer kalm bent. Lukt dit niet op commando, probeer dan aan leuke dingen/momenten te denken die je gelukkig maken.
 5. Meh, de Mix Pack is even goed. €3,95 per 15 gr. Als je bederf tegen wilt gaan droog je en vries je zin in. Dan gaan ze wel 6 maanden mee.
 6. GemCollins

  Toffe plekken

  Zoals champignon zei: natuur! Praat met de bomen, dans en doe gek. Geweldig om met een groep vrienden te doen, alhoewel ik in mijn eentje het liefst in de veiligheid van mijn eigen huis trip, niets leukers dan je out of the ordinary gedachten waar te nemen en te spelen met je bewustzijn.
 7. GemCollins

  Truffels & TV kijken

  Als je ballen van staal hebt: Ren & Stimpy of Courage The Cowardly Dog
 8. GemCollins

  Truffels en M&M's

  Fijn dat iedereen hier nu weet hoe jouw anus smaakt Misschien impliceerde hij niet de smaak van zijn eigen anus?
 9. GemCollins

  Truffels bakken??

  Heerlijk idee, maar probeer gebruik te maken van agave siroop i.p.v. normale honing.
 10. GemCollins

  Hoe maak je magic truffel thee

  Waarom een half liter water? Lijkt mij zo vies om zo'n hele maatkan naar binnen te moeten werken. Gewoon een theeglas gebruiken en de truffelthee laten afkoelen. Nu kan je de thee gelijk opdrinken in twee slokken en vervolgens de vieze smaak wegspoelen met een glas jus d'orange, fris of een ander drankje naar keuze. P.S.: Mocht je van warme thee houden, kan je i.p.v. of i.c.m. een scheutje honing ook gewoon een rooibos zakje erin laten trekken, heerlijk!
 11. Zoals ik begrepen heb rook je het gewoon net als dmt.. Klopt. En als je het gaat proberen gebruik dan alsjeblieft niet een geïmproviseerde gloeilamp zoals sommige mensen doen, maar schaf bijv. een Vapo2 aan. Ik ben ook diep nieuwsgierig of het mogelijk is om DMT/geëxtraheerde psilocybine te verdampen in een MFLB.
 12. Zelf kweek is heel erg makkelijk. Zoek veel informatie op het internet en gebruik voor de eerste keer de Basic Grow Kit van Inner Visions (o.a. te vinden op Azarius). Maar je moet jezelf de vraag stellen heb je er echt zin in? Sommige mensen willen nl. niet de hele tijd omringd zijn door drugs, en zich daarmee steeds bezig houden. Je zal constant steriel te werk moeten gaan en onderzoek doen naar o.a. klimaatbeheer, substraat technieken, vochtigsheidgehaltes en etcetera. Zeg je ja, ga ervoor en laat mycologie je boeien.
 13. 15-20gr. voor de truffels van de webshop en 4,5gr (droog) voor mijn thuisgekweekte paddo's, alhoewel je de dosering natuurlijk aanpast aan het soort trip dat je wilt meemaken.
 14. GemCollins

  Vertraging door kerst

  Ik had al een mailtje van jullie ontvangen met dezelfde vraag en bij mij was de bestelling gewoon op tijd aangekomen.