GemCollins

Members
  • Aantal bijdragen

    24
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door GemCollins geplaatst

  1. GemCollins

    Truffels bewaren

    -2 dagen onder een ventilator -3 dagen in een gesloten bakje met silica gel, gescheiden d.m.v. folie i.v.m. mogelijke giftigheid van aanraking met het droogmiddel. Nu blijven ze zeer lang goed, alhoeweel psilocybine na 6 maanden langzamerhand begint af te breken (psilocin al eerder). Daarna in chocolade verwerken, pilvorm, lemon tek of theetje, lekker!
  2. 15 gram. Voor zover ik weet liep het tot 31 december 2011, dus ik denk het niet. 5 berichten boven ons schreef Gonzo op 11 januari dat de actie alleen geldt voor addressen binnen Nederland en België, dus ik verneem dat deze nog gaande is.
  3. was je eerste keer 7,5? ik wil ook niet met teveel beginnen, ben meestal wat zenuachtig vooraf en kan lichtelijk in paniek raken daardoor (klinkt pussy haha) maar is 7,5 redelijk voor een beginner? Enigzins redelijk, maar misschien wil je wat lichter aan beginnen aangezien je een beginner bent (trouwens je bent geen pussy, je bent gewoon een verstandig mens). Gebruik de Paddo dosering calculator van shroomery. Deze is redelijk nauwkeurig, en geeft d.m.v. berekeningen weer hoeveel je ongeveer moet innemen voor het soort trip dat je wilt meemaken. Stel het type paddestoel dat je van plan bent
  4. Ik ben niet OP, maar ik doe altijd het volgende bij paniekerige of angstige momenten: Doe je ogen dicht en let op je ademhaling, en alleen je ademhaling. Probeer je van je gedachten te dissociëren totdat je weer kalm bent. Lukt dit niet op commando, probeer dan aan leuke dingen/momenten te denken die je gelukkig maken.
  5. Meh, de Mix Pack is even goed. €3,95 per 15 gr. Als je bederf tegen wilt gaan droog je en vries je zin in. Dan gaan ze wel 6 maanden mee.
  6. GemCollins

    Toffe plekken

    Zoals champignon zei: natuur! Praat met de bomen, dans en doe gek. Geweldig om met een groep vrienden te doen, alhoewel ik in mijn eentje het liefst in de veiligheid van mijn eigen huis trip, niets leukers dan je out of the ordinary gedachten waar te nemen en te spelen met je bewustzijn.
  7. GemCollins

    Truffels & TV kijken

    Als je ballen van staal hebt: Ren & Stimpy of Courage The Cowardly Dog
  8. GemCollins

    Truffels en M&M's

    Fijn dat iedereen hier nu weet hoe jouw anus smaakt Misschien impliceerde hij niet de smaak van zijn eigen anus?
  9. GemCollins

    Truffels bakken??

    Heerlijk idee, maar probeer gebruik te maken van agave siroop i.p.v. normale honing.
  10. GemCollins

    Hoe maak je magic truffel thee

    Waarom een half liter water? Lijkt mij zo vies om zo'n hele maatkan naar binnen te moeten werken. Gewoon een theeglas gebruiken en de truffelthee laten afkoelen. Nu kan je de thee gelijk opdrinken in twee slokken en vervolgens de vieze smaak wegspoelen met een glas jus d'orange, fris of een ander drankje naar keuze. P.S.: Mocht je van warme thee houden, kan je i.p.v. of i.c.m. een scheutje honing ook gewoon een rooibos zakje erin laten trekken, heerlijk!
  11. Zoals ik begrepen heb rook je het gewoon net als dmt.. Klopt. En als je het gaat proberen gebruik dan alsjeblieft niet een geïmproviseerde gloeilamp zoals sommige mensen doen, maar schaf bijv. een Vapo2 aan. Ik ben ook diep nieuwsgierig of het mogelijk is om DMT/geëxtraheerde psilocybine te verdampen in een MFLB.
  12. Zelf kweek is heel erg makkelijk. Zoek veel informatie op het internet en gebruik voor de eerste keer de Basic Grow Kit van Inner Visions (o.a. te vinden op Azarius). Maar je moet jezelf de vraag stellen heb je er echt zin in? Sommige mensen willen nl. niet de hele tijd omringd zijn door drugs, en zich daarmee steeds bezig houden. Je zal constant steriel te werk moeten gaan en onderzoek doen naar o.a. klimaatbeheer, substraat technieken, vochtigsheidgehaltes en etcetera. Zeg je ja, ga ervoor en laat mycologie je boeien.
  13. 15-20gr. voor de truffels van de webshop en 4,5gr (droog) voor mijn thuisgekweekte paddo's, alhoewel je de dosering natuurlijk aanpast aan het soort trip dat je wilt meemaken.
  14. GemCollins

    Vertraging door kerst

    Ik had al een mailtje van jullie ontvangen met dezelfde vraag en bij mij was de bestelling gewoon op tijd aangekomen.
  15. GemCollins

    Truffels en M&M's

    Ik maak frequent trip chocolade van mijn eigen paddokweek. Kweekje drogen met ventilator/silica gel, in de koffiebonenmaler tot poeder fijnmaken en verwerken in mijn chocoladerecept. Is heerlijk (niet zo zoet als melk choc., dus het is wel puur, maar daar houd ik van), en bijna tot vrijwel geen potentieverlies. Hetzelfde pas ik ook vaak toe op cannabis (knipafval). Mocht de smaak niet bevallen, probeer dit dan!
  16. GemCollins

    LSD

    Tja, LSD is wel weer anders dan truffels en paddo's. Maar als jij truffels goed kan handelen, dan is LSD sowieso geen probleem, in ieder geval niet in die dosering. Als ik iets nieuws neem begin ik altijd met de halve dosering, gewoon om te kijken hoe het is. Je kan altijd nog bij doseren, natuurlijk. "When in doubt, double the dose" ~ Terrence McKenna
  17. GemCollins

    tripfilms

    Paprika! Dat raadde een vriend mij ook aan, alhoewel ik niet erg veel van anime/ manga houd (welke van de twee het ook moge zijn). Maar wat dachten jullie van Aladdin? Geloof me, I've seen things, man.
  18. Ooh, ik heb vaak genoeg getript op LSA met wiet. Ik merk alleen dat ik het niet-smoken wat fijner vindt, omdat ik het daarmee wat scherper ervaar. Als ik stoned de trip door ga is het de dag erna een grotere smurrie. Helemaal mee eens, niet-smoken is zaliger. Een van de leuke dingen van het trippen is het hele gebeuren kunnen herinneren. Sinds kort geleden houd ik een logboek bij waarin ik probeer te omschrijven wat ik zie, voel en denk tijdens het trippen, om er in nuchtere staat een beetje over te filosoferen, maar de kleurtjes en hallucinaties zijn natuurlijk alsnog hartstikke gaaf.
  19. GemCollins

    Erowid

    Vergeet niet shroomery.org te bezoeken, speciaal geschikt voor de psychoactieve schimmel liefhebber.
  20. Dosering lijkt me een probleem... ik eet liever gewoon gedroogde/verse paddo's/truffels i.p.v. deze gevaarlijke praktijken.
  21. GemCollins

    Hoe maak je magic truffel thee

    Er zal altijd nog wat psilocybine (het stofje in truffels en paddo's waarvan je gaat trippen) overblijven in de truffels, maar de hoeveelheid zal gering zijn en daarom raad ik persoonlijk aan de overgebleven truffels weg te gooien. Waarom truffelthee maken als je daarna van plan bent de uitgetrokken truffels alsnog op te eten?
  22. Top! Klonk als een leuke rustige ervaring, en aangezien je een beginner bent was je gelukkig niet begonnen aan je joint in het begin en rondom de piek van je trip. Alhoewel sommige gebruikers dit uitstekend kunnen 'handelen', kan het bij andere mensen (vooral onervaren beginners) de trip nadelig beïnvloeden.
  23. GemCollins

    Fijne feestdagen!

    Fijne dagen, trippers!