Truththeories

Members
 • Aantal bijdragen

  178
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Truththeories

 • Rang
  Advanced Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik denk dat het per persoon verschilt. Vrienden van mij hebben het bijvoorbeeld met LSA zaadjes, terwijl ik die zonder problemen weg kan eten. Toen ik truffels at heb ik ze eerst ook 'rauw' gegeten, en toen er even later een wat zure smaak boven kwam drijven heb ik wat limonade gedronken en daarna was het weer prima. Misschien toch nog wat andere recepten proberen?
 2. Wil je niet wat meer uit je leven halen dan dat? Begrijp me niet verkeerd, je mag natuurlijk om elke reden die je wil truffels nemen, maar ik behandel het altijd met veel respect, en neem de tijd om me voor te bereiden, en doe het ook echt alleen als ik denk dat ik er beter van kan worden.
 3. Vuurwerk/sterretjes lijkt me nou niet echt een goed idee als je aan het trippen bent, gezien de temperatuur van het 'veilige vuurwerk' (een paar honder graden kouder dan 'echt' vuurwerk, maar nog steeds ruim boven de 500) is het gevaar voor brand wel aanwezig, haha. Je vriend overhalen om 't dan toch maar ergens te gaan doen lijkt me niet de beste manier van aanpakken. Ik zou zelf gewoon een geschikt moment afwachten, desnoods wachten tot de lente/zomer. Trippen is iets waar je van wil genieten (in ieder geval ik dan, maar ik ben nogal neurotisch op dat gebied. Ik wil graag dingen tot in de pu
 4. 'Gewoon' een psychose is niet echt een goede manier om het aan te duiden, maar goed. Ik herken dit wel van mijn 'flashbacks' na mijn LSD trip, maar ik had het meer in de zin van floaters, en dingen die weer begonnen te pulseren als ik moe was. Filosofische staten bereik ik dagelijks, al dan niet met joint. Je was dus compleet nuchter op dat moment? Had je misschien slecht geslapen?
 5. Ik hoor ook verschillende dingen over LSA. Heel veel mensen zeggen dat ze er geen effect van hadden, of dat ze 't 'saai vonden omdat er geen visuals bij zaten', terwijl het bij mij een soort fundament heeft gegeven voor mijn hele volwassen leven tot nu toe
 6. Niet tussen cannabis en truffels, nee. Er bestaat echter wel een kruistolerantie met LSD en LSA. Eigenlijk alles wat op serotonine receptoren werkt.
 7. Truththeories

  Stashbox.

  Dat is een drugsforum, uiteraard mag je erover praten! Heb je een foto van dat ding? Ik bewaar mijn stash altijd gewoon in mijn portemonnee.
 8. Ik heb gehoord dat je er heel erg geometrische trips van krijgt (is dat het goede woord?). Veel met vormen en dat soort dingen. Ook schijn je het in te moeten nemen met Sinaasappelsap. De enige 'ervaring' die ik heb hiermee is eigenlijk alleen afkomstig uit Fear and Loathing, en wat een man in een smartshop me vertelde. Ik weet wel dat die cactussen moeilijk duur zijn.
 9. LSA is a hell of a drug. Heb die het vaakst gedaan van allemaal, en altijd helemaal doodgegaan en weer tot leven gekomen. Hellish introspections, maar altijd veel van geleerd. Wij kochten altijd Hawaiian Baby Woodrose zaadjes, 10 voor 5 euro.
 10. Ik heb wel eens een Joint gerookt zo'n 6 uur na inname, en dat gaf wel weer een versterking van de effecten die net afgezwakt waren. Hasj eten? Bah Leer gewoon roken, of koop desnoods een hasjpijpje als je geen tabak wil roken.
 11. Tolerantie is binnen een week wel weer weg. Na twee weken is er in ieder geval geen tolerantie meer. De vraag is eerder of je iedere 3/4 weken WIL trippen.
 12. Niet bad gaan? Je neemt een psychedelica. Hell yes dat je bad kan gaan.
 13. Ik zweer bij de Kashmir Lounge in de J.P Heyestraat in Oud-West. 6 euro per gram voor een buitenwietje die je de ruimte in schiet.
 14. Klopt, maar denk je nu echt dat zonder additieven betekent dat ze er helemaal niets aan toevoegen? Er zitten nog steeds 1001 toegevoegde dingen in die het schadelijk maken.
 15. Puur tabak is echt niet zo heel erg schadelijk, hoor. Het zijn de stoffen die eraan toegevoegd worden die het zo schadelijk maken. (Zei hij terwijl hij zijn joint draaide met een sigaret...)