HelloGoodBye10

Members
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. HelloGoodBye10

  Mijn setting

  Muziek is heel chill, alleen moet het niet té hard staan vind ik persoonlijk Haha, ik heb het het Liefst Hard! en met zoveel Mogelijk Bass
 2. Ik Rook nu nog ongeveer 3 avonden Wiet, Soms meer, soms minder. Was een tijdje dat het elke dag was.. ookal doe ik het nu opzich nog steeds regelmatig de Fun gaat er wel steeds meer vanaf. Voor de rest Gebruik ik Pillen ongeveer eens per Maand bij DnB Party's. En voor de rest probeer ik af en toe wat dingen, Ga nu Binnenkort dus Truffels Proberen
 3. HelloGoodBye10

  Feed Me

  Hier zit geen Clip bij, Maar Dit is vooral de Soort DnB die ik heel intressant vind om te luisteren wanneer je tript. Lekker Melodic
 4. HelloGoodBye10

  Erowid

  Ik zelf zoek ook altijd Info op als ik Nieuwe Drugs Probeer, maar meestal neem ik ook een Vertrouwelijke Persoon mee als ik het ga proberen. een die zelf al ervaring heeft.
 5. haha idd, zou graag Foto's willen zien. En ik ga het sws ook proberen. leg van te voren gwoon allemaal dingen neer om te doen en zie wel waar de Trip mij Brengt haha.
 6. HelloGoodBye10

  Mijn setting

  Ik ga ook zeker met mn Mate op zn Kamer chillen, 3 Banken om op te zitten en een Surround set met een SubWoofer van 1001 Watt. Hopelijk gaat het me Blij maken, Vind Muziek Altijd leuk bij het Trippen.
 7. Als ik dit zo lees ben ik Benieuwd hoe mij eerste ervaring zal gaan, heb zelf nog nooit Truffels/Paddo's gedaan. Was het al heel lang vanplan maar kreeg iets anders intressants aangeboden op het moment ik vanplan was te gaan proberen. en dus ben ik me nu al een tijd aan het vermaken met dat. maar Natuurlijk Nieuwe dingen erbij proberen is altijd intressant, vooral als ik verhalen als deze lees. Zal mijn verhaal ook Uiteraard gaan Posten na mn eerste ervaring!
 8. HelloGoodBye10

  Zwaardere muziek.

  Ik Luister het Meest DnB (ook PsychAchtigeDnB) en Dubstep, maar Daarvoor was ik Helemaal DeathCore, en vind Zware Metal dus ook nog steeds vet! En het lijkt mij vet om een keer te Trippen van[ zulk soort Metal, ken alleen geen een. Zou je jou Favo's kunnen sturen? Ben benieuwd!
 9. Ik zet Meestal gwoon een Mix op van Drum&Bass of Dubstep. Lekkere overgangen en Meestal ook nog intressant om naar te luisteren als je de nummers kent die worden Gemixed!
 10. Ik vind dat dat ook een groot voordeel van LSD dat het zo lang werkt, is toch fijn? Je moet er zowiezo een 2 dagen vrij voor hebben dat weet je van te voren al. Nadeel is dat het wel veel moeilijker te krijgen is..
 11. Doe mij maar dubstep of drum and bass, daar ga ik echt helemaal in op.