Xiejeff

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Ben erg benieuwd hoe jullie het hebben ervaren en of het daadwerkelijk een verrandering teweeg heeft gebracht. Voor mij nog steeds na 3 maanden.
  2. Via de blogpost 'Psilocybine maakt je opener' kwam ik op deze site. Daarvoor dank Gonzo. Door mijn ethousiasme vertel ik mensen hier over maar word hier natuurlijk niet altijd serieus in genomen. Vandaar dat ik het ben gaan opzoeken en het is dan fijn dat dit bevestigd word op de blog Dit is echt een mega verandering waardoor mensen mij niet meer terug herkennen. Positief Ik heb het ook aan mijn dochter verteld (niet over truffels gehad ) Zij herkende mijn angst want zij heeft dit ook en voelde presies mijn probleem. Dat was mooi om tehoren dat ik begrepen werd maar tevens heel pijnli
  3. Ik heb zelf een hele heftige trip gehad. Ik had het gevoel dat ik het leven doorzag. Het gevoel is deels blijven hangen waardoor ik echt permanent van mijn angst af ben mensen te kwetsen. Waardoor ik nu echt helemaal mijzelf ben en bewuster ben. Ik heb ADD waardoor ik altijd iets dromeriger leek. Je kunt je voorstellen hoe blij ik nu ben met mijn nieuwe ik. Graag zou ik in contact komen met mensen die ditzelfde hebben meegemaakt. Ik had 20 gram psilocybe Hawaïana truffels op.