DenGroetenboer

Members
  • Aantal bijdragen

    58
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door DenGroetenboer geplaatst

  1. Ik was negentien.. Ben erg benieuwd naar verhalen van wat oudere mensen, schroomt u niet.
  2. Een maat van me gaf ook over na 7.5 gram tampanensis (niet bepaald de heftigste truffel) in de cup-a-soup. Ik zou zeggen, hoe minder in je maag hoe kleiner de kans op kotsen, daarom lijkt het truffeltheeadvies zonder truffelblokjes me de meest kotsproof methode. Ik zou het zéker niet mengen met chocola, dat is uberhaupt al erg maagzuurstimulerend, net als koffie en vet voedsel. Zelf eet ik ze altijd rauw op, nog nooit over mn nek gegaan, maar wel altijd een gek gevoel in de buik. Een rondje door de buurt wandelen doet dan wonderen, goed op de ademhaling letten haalt je gedachten weg van d
  3. Dit mag gewoon klassiek worden van mij betreft. Goeie report.
  4. Experimenteren is altijd leuk . Ik heb het zelf alleen nog maar gerookt. De bladeren kan je kauwen, het extract moet je in je wang of onder je tong stoppen. Dit stond tenminste in de "bijsluiter". Heeft het dan ook een ander effect? In principe niet, de actieve stof is hetzelfde. Alleen je krijgt hem veel geleidelijker binnen, en langzamer ook, dus het totale effect zou rustiger opkomen, de piek zou ook langer duren dan de gebruikelijke minuut ofzo (die overigens als uren kan worden ervaren). Salvia roken heeft heel erg een verloop van (voor mij persoonlijk dan) ... bah roken vies,
  5. 4-AcO-DMT is psylocibine, maar de fosfaatgroep is daar vervangen door een azijnzuurgroep. Net als psylocibine niet vanzichzelf psychedelisch is, is 4-AcO dat ook nog niet. De fosfaatgroep in psylocibine wordt in je mond/maag eraf gehaald, waarna psylocine ontstaat wat wél psychoactief is. Met 4-AcO zit dat net anders, je lever haalt de azijnzuurgroep eraf waarna hetzelfde actieve psylocine onstaat, alleen duurt het dus langer voor het vrijkomt, en zal de trip ook wat langer duren dan bij psylocibine. Maar de actieve stof is dus hetzelfde... DMT is gewoon heel iets anders. Maar zo te zien we
  6. Heb dat ook gelezen, maar ik heb nog nooit een getuige gehoord dat het ook echt werkt.. Iemand? Het is wel de traditionele manier, het was bij de Mazateken streng verboden het "heilige" blad te roken...
  7. Thijs heeft hier denk ik wel gelijk, heb het nooit onder de tong gedaan, is het een experimentje waard?
  8. In hoeverre salvia van truffels verschilt? Ik kan eigenlijk geen overeenkomsten bedenken. Salvia vind ik niet heel tof spul, je hebt geen idee wat voor trip het deze keer weer oplevert, en de piek duurt veels te kort om het tot een waardevolle ervaring te maken. Het levert in de regel een mindfuck op die niks te maken heeft met realiteit, als je daar van houdt, prima, doen die shit.
  9. Ik lees nu Trainspotting, fucking heftig proza is dat. Zou niet weten wat het te doen heeft op een truffelforum overigens, zeker niet die film gaan kijken onder welke beïnvloedde staat dan ook.
  10. Beter geen soep maken, het vet en de koolhydraten maken het niet lichter voor je maag. Het beste is om verpulverde truffels geruime tijd in net-niet kokend water te houden, de vaste fase eruit te halen en de vloeistof op te drinken. Alleen de oplosbare stoffen krijg je zo binnen, met een minimum aan misselijkheid als gevolg.
  11. Waarom? Ik weet niet waarom. Maar wat ik dan altijd heb is dat ik echt hélemaal geen reet snap van wat er op TV gebeurt, plus dat de visuals die ik überhaupt al heb geprojecteerd worden op de TV.. Het resultaat is zeer beangstigend, althans voor mij, in een trip!
  12. Ook ik bevestig de hiervoor genoemde stelling. Atlantis = succes!!
  13. DenGroetenboer

    Zwaardere muziek.

    Electric Moon. ' Ik mag jou. Als je in dat straatje verkeert, vergeet niet alle LPs van Colour Haze, Causa Sui, Sleep, Om en dergelijke aan te schaffen samen met een fatsoenlijke platenspeler. Naar die hoezen kijken terwijl de muziek over je heen stroomt in prachtige analoge kwaliteit is echt een tijdverdrijf voor koningen!
  14. DenGroetenboer

    EK-Poule

    Maakt me niet veel uit wie er wint, moge de beste winnen zeg ik altijd. Waar ik écht op hoop is dat de wedstrijden mooi worden, niet van die eindeloze aanstelpotten waarin iedereen tackles faket waarna het na eind nog steeds 0-0 is en er penalties moeten worden genomen. Niks erger dan penalties. Er komen vast een boel mooie potten tussen. Hopelijk speelt Nederland eraan mee =)
  15. Dit is inderdaad al oud nieuws, belachelijk dat er 50 jaar na dato nog steeds zo weinig mee wordt gedaan. Voor de geïnteresseerden, uitgebreide resultaten van het jaren '50 onderzoek (jaren vijftig!!!) zijn hier te vinden: http://www.erowid.org/references/refs_view.php?ID=1852" rel="nofollow EDIT: shit, ik zie nu dat je het hele artikel niet kan opvragen, behalve als je geabbonneerd ben op dat tijdschrift. Check de site van je universiteit, grote kans dat zij m hebben!!
  16. Gitaarspelen op truffels is mooooeeeilijk man! Toen ik het probeerde zaten er regenboogjes in mijn snaren, en na één noot raakte ik zo afgeleid dat ik niet echt verder ging.. Een andere keer kreeg ik dat ding niet gestemd en wilde mn maat TV gaan kijken (is kut op truffels, niet doen). In andere woorden: ik heb het eigenlijk nog niet zo goed geprobeerd. Mijn gok is dat iets als LSD waar je niet zo lui van wordt (ik hoor dat het niet zo'n effect op je lichaam heeft en een klein beetje als upper werkt) veel beter is om op te musiceren. Hoewel op wiet gitaar spelen één van de grootste plezi
  17. Jup. Krijg je ook eerlijk te horen wat er boven op de wiet die je koopt is gespoten, kun je n soortje nemen die tenminste een beetje schoon is.
  18. Ja écht he. Toen ik voor het eerst hárd tripte (23 gram Atlantis) op truffels was ik best wel bang voor mensen in de lift van mn flat, en zelfs voor mijn eigen huisgenoten.. ik wil niet weten wat de Mc met mij zou hebben gedaan!
  19. Ik denk dat niemand hier zijn vingers wil branden met het verstrekken middelen op de harddrugslijst, direct of via-via. Je kunt een growkitje bestellen als je het echt heel graag wil, kost dertig euro en met een minimum aan common sense zul je daar toch wel 300 g verse paddo's mee kunnen oogsten. En verder zijn paddo's niet per sé beter dan truffels. Afhankelijk van de soort heb je minder of meer nodig voor hetzelfde effect..
  20. Maar dat is heelmaal niet grappig
  21. Maar hoe sterk zijn ze nu echt? Ik vraag 't vanwege de prijs, ze zijn toch n stuk prijziger dan de Atlantis. Ik eet n grammetje of 25 daarvan wil ik goed spacen. Zou 15 gram Hollandia genoeg zijn dan? dan ga ik die zeker n keertje testen =)
  22. Zover zal het niet komen. Gemeenten mogen namelijk zelf bepalen welke sancties ze aan overtredende coffeeshops opleggen. Dat wil zeggen, gemeenten mogen er voor kiezen coffeeshops die het pasjessysteem links laten liggen niet te straffen. Wanneer ook aan de lokale bestuurders helder wordt dat zo'n pasjessysteem meer kwaad dan goed maakt zullen ze er voor kiezen coffeeshops zonder pasjes te gedogen. Ik ben voorzichtig optimistisch.
  23. Die wietpas wordt voor mij de drempel om m'n eigen kruit te gaan mengen.