sovereign

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. sovereign

    Feedback

    Ik steun je mening Upendi, games (vooral met een grote wereld voor mij) die geven mij het gevoel alsof ik daar in die wereld zit en meedraai. Het gevoel dat je daar als mens bent en dus ook verantwoordelijk bent voor je keuzes. Dat gevoel is echt geniaal. Het forum ziet er lekker overzichtelijk uit alleen moeten er inderdaad meer sub-catogorieën bij.
  2. @ Xiejeff Ik zou je dochter nooit aanraden om dit soort dingen te nemen. Ik zelf ben ook vrij bang aangelegd en dus was ik, in eerste instantie, ook erg bang om truffels te nemen. Als je later ziet dat het meeviel dan ben je dus aangenaam verast en geniet je dus extra. Het probleem daarvan, zoals Upendi al zegt, is dat het geen zekerheid is en dus ook verkeerd kan gaan. Ik zou echt oppassen met dit soort dingen want voor je het weet gaat het fout.
  3. sovereign

    Truffels & TV kijken

    Animatie-films werken voor mij altijd goed. Of bijvoorbeeld een 'Avatar' of een 'Tron: Legacy' (al is die laatste wel heel kut.) Lekker mooie plaatjes en helder contrast, heerlijk in een trip.
  4. sovereign

    Hoe vaak trip jij?

    Vroeger veel geblowed nu sinds ik op mezelf woon amper nog gedaan. Ik doe het meestal met een kameraad van me 2x in het jaar en dan met truffels en drank er bij, dan werkt het ook het beste.
  5. sovereign

    Fijne feestdagen!

    Gelukkig 2012 allemaal! Pas op voor de vingers.
  6. sovereign

    Truffels en M&M's

    , dat is anus in het algemeen .
  7. sovereign

    Mijn setting

    Geef mij een goede grote Full-HD scherm met een goede 1080p scherm (ala Avatar, Toy Story III etc.) en ik heb de beste trip. Die mooie beelden die je ziet die zuigen je helemaal op in de trip.
  8. Ik wou zelf nooit paddo's, ik was altijd bang dat ik er in bleef hangen, dus ik was vrij sceptisch over truffels. Ik ben altijd al heel zwak geweest voor gedrags-veranderende middelden, ik was bang dat ik erin bleef hangen. Toen ik bij een vriend was en hij voorstelde om truffels te gebruiken, was ik al heel aarzelend. Hij wist dat en vertelde me dat het effect best meevalt. Eenmaal op het moment aangekomen werd ik steeds misselijker en wou eigelijk niet, wat voor een meeloper ik ook ben, maar heb het toch gedaan. Ik ben er nog altijd blij mee, het gaf mij echt een gevoel van helderheid en sc
  9. sovereign

    Truffels en M&M's

    Het hielp echt. Ik geloofde het eerst niet, die smaak van truffels smaakt echt naar anus, chocolade ''maskeert'' de smaak echt heel goed.
  10. sovereign

    Zwaardere muziek.

    Wat ik fijn vind, als veteraan metal-fan, is Melodic Death Metal (In Flames, Kalmah, Dark Age etc.). Die Melodieën zijn sowieso echt geniaal voor een trip. Dat gevoel van muziek doet mij not altijd goed. Iron Maiden doet het ook heel goed, al is het omdat zij natuurlijk iconen zijn.