PatronBeer

Members
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. PatronBeer

  Truffels en M&M's

  Ik heb het gwoon met Chips weggeten maar proefde de truffels nog wel maar vond het opzich niet heel Vies, alleen beetje moeilijk doorslikken. Verstand op 0 en het is makkelijk mogelijk
 2. PatronBeer

  Muziek produceren

  Ik Speel Gitaar en ik maak Eigen Dubstep, ookal ben ik nog goed met Dubstep Produce en ben ik er de laatste tijd al niet meer echt mee bezig vanwege tijd.
 3. Begonnen met 7,5 Gram en nog steeds 7,5 Gram. Maar zal binnenkort ook gwoon 15 Gram innemen zodra ik denk dat ik wel harder mag Trippen
 4. PatronBeer

  Feedback

  tot nu toe vind ik het meestal niet fijn om te Gamen tijdens het Trippen. krijg er een zenuwachtig gevoel van ofzo haha. Mischien ligt het ook aan wat voor games je speelt.
 5. PatronBeer

  Erowid

  Ik zoek meestal zelf ook info op als ik iets nieuws ga proberen. Vaak Via het internet maar ook heel vaak via mensen die ik ken met ervaring. Gelukkig heb ik ook vrienden die al vanalles hebben geprobeerd dus als het me echt nodig lijkt of als het me gewoon leuk lijkt nodig ik deze ervaren mensen er ook graag bij uit. ZekerHeid en het gevoel dat je minder Risico hebt op erge dingen in wat voor richtingen dan ook voelt altijd fijn.
 6. PatronBeer

  Mijn setting

  Aangezien ik nog niet zo vaak heb geTripped op Truffels/Paddo's en die dingen, ben ik nog aan het afwisselen. vind het leuk om zoveel verschillende toestanden te beleven. tot nu toe zat ik ook in een Garage op een Feesje met Vrienden enlekkere Muziek. Wil ook nog gaan Chillen op een kamer met lekkere bank en tv maar wil ook zowiezo nog een keer de Natuur in. Maar moet nog ff wachten op meer weer haha.
 7. PatronBeer

  Truffels & TV kijken

  Ik ga ook meteen de Film "UP" Downloaden, zelf vind ik Disney Films altijd wel geweldig. Ben benieuwd wat ik er van ga vinden als ik Trip
 8. Gedaan: Wiet, Hasj, Xtc, Pure Mdma, Truffels. Heb maar een keer Pure Mdma gebruikt maar dat was in Combinatie met alcohol. en voor de rest Combineer ik Wiet bijna altijd wel met Alcohol. Truffels Gecombineerd met Wiet zodat het wat beter werkte. Mn Favoriet is Xtc, en dan vooral op een DnB Party! Ik weet niet wat ik allemaal nog zal proberen, maar op dit moment ben ik nog wel een tijdje aan het experimenteren met Trippen of Truffels aangezien ik dit nog niet vaak heb gedaan. (Y)
 9. PatronBeer

  Wel of geen zang?

  wat lolzornated hier boven zegt, Ik zelf luister ook meestal Dubstep of DnB of een andere ElectroGenre. Maar ook Vocals kunnen mooi zijn. meestal heb je wel goede nummers met een Vrouwelijke Vocal in Dubstep/DnB nummers. en dat vind ik meestal wel Fijn klinken.
 10. Ik zelf hou ook het meest van het beluisteren van Dubstep wanneer ik Trip. Meestal zet ik gwoon een Mix op van GoingQuantum Drum n Bass of Dubstep. Maar ook hier een lekker nummertje http://www.youtube.com/watch?v=VPyFZjiCI9c&feature=g-u&context=G244dc45FUAAAAAAACAA