champignon

Members
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. zappen, hoewel een playlist ook erg relax is, maar vaak moet ik perse het nummer luisteren die ik op dat moment in mijn hoofd heb.
  2. Heb ook ADD, binnenkort ook maar eens 20 gram hawaïana bestellen dus.
  3. Iemand enig idee of het verschil maakt wanneer je ADD/ADHD hebt? Ook ivm met medicatie...
  4. Zou lsd graag proberen, heb er heel veel over gelezen en gezien. Vind het best spannend dus ik doe het wel een keer wanneer ik me er helemaal klaar voor voel!
  5. humeur speelt zeker mee!mooi nummer kan begrijpen dat je die nonstop luisterde
  6. Persoonlijk luister ik veel 60s en 70s psychedelic rock, zoals pink floyd en zeppelin.
  7. Ik ben benieuwd of mensen veel naar muziek luisteren tijdens het trippen en vooral wat voor een soort(en) muziek...
  8. champignon

    Toffe plekken

    http://www.youtube.com/watch?v=9Phf6VNEg0s deze meneer gebruikt dus psychedelics om zijn creativiteit in het skateboarden te verbreden... Met resultaat zeg ik zelf!
  9. champignon

    Toffe plekken

    Ik heb nog nooit elfen gezien tijdens trippen, hoe doe ik dat?
  10. Als de levering zo kort duurt moet ik me maar eens mentaal gaan voorbereiden.
  11. Echt een super actie, ik moet eerlijk zeggen dat ik echt met de instelling mij aangemeld heb voor het gratis pakje truffels.. Maar ik heb even gekeken naar de prijzen en soorten etc. en ik weet in elk geval wel dat ik voortaan mijn portie hier ga kopen ipv de smartshop.
  12. champignon

    Toffe plekken

    Hoewel ik zelf al 10 jaar skateboard, lijkt mij het niks om in een skatepark te trippen. De andere 2 ideeen klinken erg goed. Zelf kies ik het liefste voor in het bos, op de hei, op het strand of in één word : natuur!
  13. Een van de grootste nadelen bij truffels vind ik persoonlijk de moeheid die erbij komt kijken. Het kost mij veel moeite om wakker te blijven en niet mijn trip te verpesten... Vaak heb ik dan de neiging om koffie te drinken, klopt het hierbij dat dit niet verstandig is samen met de werkzame stoffen van truffels?