Individual

Members
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Zoals beloofd, hier mijn verslag van de Atlantis truffels die ik gratis van deze website heb gekregen. Ik heb er een drukke periode op school opzitten, dus ik was weer helemaal vrolijk en dit leek mij een goed moment om voor de 2e keer truffels te nemen. Omdat ik nog niet veel ervaring heb, en op de eerste keer met 15 gram bij de inslag net iets té hard ging, besloot ik deze keer om 10 gram te nemen. Het was 4 uur 's middags, en ik had op een stevig ontbijt na niks meer gegeten, ik had er dus veel verwachtingen van. Helaas voelde ik er zo goed als niks van.. tevergeefs heb ik geprobeerd wat anders te gaan doen, even een rondje lopen buiten, wat wiet roken omdat dat de vorige keer goed werkte, maar helaas.. Tot zover mijn tripreport dus Ik denk trouwens dat het komt omdat ze niet helemaal vers meer waren, het zakje was al niet meer helemaal vacuüm toen ik hem kreeg.
 2. Individual

  Muziek produceren

  Produceren jullie wel eens onder invloed? Lukt dat, of denk je op het moment dat het heel vet is maar klinkt het nuchter nergens meer naar?
 3. Individual

  DMT

  Waarom denk je dat? Ik heb sowieso nog niet veel tripervaring, hou het voorlopig bij de mildere drugs
 4. Individual

  Truffels & TV kijken

  Ik vind films niks, liever op de bank hangen, ogen dicht, en muziek aan
 5. Individual

  Hoe vaak trip jij?

  Enkele keren per jaar, dan blijft het speciaal.
 6. Individual

  Wel of geen zang?

  Ik hou sowieso niet van zang. Techno of andere elektronische muziek met lekker lage bassen vind ik het chillste
 7. Goa, en al die andere tripmuziek waar zovelen bij zweren vind ik juist niks. Gewoon de muziek die ik nuchter ook luister.
 8. Individual

  DMT

  DMT lijkt me erg interessant, maar ook erg zwaar. Wil dit zeker een keer proberen, maar dan wanneer ik 30-40 jaar ben.
 9. Individual

  De beste wensen!

  Een nuchtere jaarwisseling gehad. Mijn voornemen voor dit jaar: meer spacen of in ieder geval: onvergetelijke avonden beleven.
 10. Individual

  Truffels en M&M's

  Mij lijkt het juist smerig. Tijdens het spacen eet ik dan wel weer zo een hele zak leeg
 11. Individual

  Yoghurt met stukjes erin

  Ik heb het laatst ook in de yoghurt gedaan, je proeft dan zo goed als niks meer van de truffels zelf. Aanrader. Maar je moet truffels zo lang mogelijk in je mond houden toch, omdat daar de stoffen worden opgenomen. Dat is geen fijn gevoel, 3 minuten kauwen op yoghurt
 12. Dat is ook mijn ervaring, het duurde absurd lang voordat het bij mijn 1e keer begon te werken (bijna 4 uur). Ik dacht ik rook een jointje, misschien triggert dat het wat.. en toen ging het echt even een paar minuten te hard, sloeg op dat moment pas in, maar wel als een bom.
 13. Stoned word je dan niet echt nee, maar die tintelingen en dat heerlijke gevoel..!
 14. En zo ben ik dus hier beland, bedankt voor de tip