Scrummie

Members
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Truffels zijn ontvangen! Goeie service, binnen een dag! Eens kijken wanneer we ze gaan testen
 2. Scrummie

  tripfilms

  Mij lijkt Inception wel een goeie om op te trippen. De realiteit word daar al de gek aan gestoken door alle special effects, lijkt me dat dit tijdens een trip erg apart over kan komen
 3. Scrummie

  Aanbieding: Friends Pack

  Heel interessante aanbieding! Mocht het proef pakketje bevallen ga ik deze bestellen voor samen gebruik met m'n meissie
 4. Scrummie

  Persoonlijkheids verandering

  Hoor het vaker, dat drugs (welke dan ook) bepaalde persoonlijkheidtrekjes aanpast. Ik ben nu aan het lezen in het boek Steve Jobs, en de beste man was vroeger ook een fan van LSD bijvoorbeeld. Hij zegt in feite dat LSD nemen 1 van de meest belangrijke dingen in zijn leven was geweest. Zonder LSD geen Apple?
 5. Scrummie

  Sterkere trip? De Lemon Tek

  Ga dit wel een keer proberen als ik wat meer ervaren ben.. lijkt me niet verstandig bij een eerste keer .
 6. Scrummie

  DMT

  Wil heel graag eens DMT proberen, vooral het 'andere dimensie' verhaal spreekt me heel erg aan en dat komt o.a. weer weg bij interesse voor alles wat buitenaards is. Ik denk ECHT dat DMT, mede door de achtergrond, een sleutel naar een andere wereld is, een wereld van verlichting, van liefde, van bewustzijn. Het idee is in ieder geval prachtig en ga het zeker ook eens uitproberen .
 7. XTC, Wiet, GHB, Coke, Speed, 2CB gedaan. Fijnste tot nu toe X, GHB op 2, Coke op 3, GHB op 4, 2CB op 5. 2CB op 5 omdat leverancier niet zulk goed spul had geloof ik. Toen ik het mixte met X werd het effect stukken sterker maar was ik helemaal van de kaart. Ik wil zó graag DMT proberen, lijkt me echt een bijzondere ervaring.
 8. Scrummie

  Mijn top 10 (rock)

  Lekkere nummers! Ik ben zelf ook wel van de rock, maar dan niet tijdens enige vorm van onder invloed zijn (behalve alcohol). Vooral in mijn jeugd was ik van de Nirvana, en al die 'alto' bandjes .
 9. Bij wiet reggea, bij X dance/hardcore, bij 2CB geeeen enkel idee. Bij X vond ik altijd het nummer Telephone van Beyonce/Gaga vet, maar dan met clip in een donkere kamer. In het begin van die clip zitten wat flitsen in, heel bizar vond ik het..
 10. Scrummie

  Toffe plekken

  Zelf alleen ervaring met 'thuis'. Pillen en 2CB. 2CB was thuis wel grappig. Weinig geld en geen behang op de muur, en dus allemaal van die lijm vlekken op de muren. Toen de 2CB erin kickte gingen die helemaal draaien en vreemd doen. Geweldig
 11. Scrummie

  Muziek produceren

  Hier ook ervaring met muziek maken op de Mac? Ik krijg binnenkort weer een goeie Mac, een Air en wil graag een poging doen met wat simpele muziek te maken. Ik denk eerst met Garageband (al voelt dat heerlijk fout, zoals ik vroeger met Magix zat te prutsen) en later, als het me een beetje lukt verder uitbouwen naar 'grotere' doelen .
 12. Ik zal eerlijk bekennen, jullie marketing werkt! Heb me aangemeld, en daar zal ik eerlijk in zijn, puur voor het 'gratis' idee. Heb al tijden lang interesse in dit soort drugs, maar het is er nog nooit van gekomen. Als het gratis portie bevalt, zal ik zeker wat bestellen en hier blijven posten met ervaringen en dergelijke. Ben benieuwd dus!