hollandia

Members
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door hollandia geplaatst

 1. was je eerste keer 7,5? ik wil ook niet met teveel beginnen, ben meestal wat zenuachtig vooraf en kan lichtelijk in paniek raken daardoor (klinkt pussy haha) maar is 7,5 redelijk voor een beginner?
 2. hollandia

  Muziek produceren

  Als iemand bij je gitaar gaat spelen, zingen of piano spelen zoals een vriend van mij, daar krijg ik altijd een lekker gevoel van. aanrader!
 3. hollandia

  Hoe maak je magic truffel thee

  gaan de meeste belangrijke stoffen er niet uit als je ze in thee gaat doen? dat lijkt mij zo als je ze laat intrekken enzo,.. als je ze opeet krijg je het gelijk binnen. of maakt dat geen verschil?
 4. yea tnx! fijne muziek, dit is idd chille muziek, veel afwisseling ook, hoef nu niet meer te zoeken
 5. hollandia

  Mijn top 10 (rock)

  Tis idd leuk om liedjes van vroeger te gaan luisteren, inneens allemaal leuke herinneringen enzo, zo heb ik laatst tijdens de trip de themesong van pokémon geluisterd, geweldig!
 6. Wat is eigenlijk het verschil in de trip tussen paddo;s en truffels? ik hoor van veel mensen namelijk dat truffels gewoon een mildere versie zijn, en van andere totaal iets anders?
 7. hollandia

  Truffels bewaren

  Ik zou ze niet in de vriezer bewaren, omdat het krimpt en uitzet gaat het meeste van de structuur kapot en wordt de werking minder. in de koelkast is het inderdaad 3 maanden houdbaar.
 8. hollandia

  Toffe plekken

  Dat heb ik ook gedaan! is echt aan te raden. vooral overdag, zodat de kleuren nog helderder zijn.
 9. hollandia

  Wel of geen zang?

  Ik luister het liefst dubstep of dnb. het liefst zonder zang, maar een hoge vrouwenstem kan ook heel fijn zijn. geen leidende vocals iig.