naturetwo

Members
 • Aantal bijdragen

  54
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over naturetwo

 • Rang
  Advanced Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. naturetwo

  Favoriete tripobjecten

  Onlangs een superzacht kussen cadeau gekregen, die gaat zeker mee voor de volgende trip!
 2. naturetwo

  Truffels bewaren

  Mooi! Dat droog bewaren beter resultaat zou opleveren heb ik nog al gelezen, doch is goed drogen ook niet zo makkelijk lijkt me.
 3. Persoonlijk ben ik er ook wel van mening dat set & setting zovelen malen belangijker zijn dan welk soort. Meer nog, volgens mij zijn al die soorten zo gelijk dat hetgeen je jezelf inprent ("dit gaat een visuele/ fijne/ ... trip zijn"), ook zo zal waar maken. Met andere woorden, het maakt niet zoveel uit welke soort je kiest. Eerder hoe jullie je voelen, je er goed bij voelen, voorbereid zijn, op een leuke locatie zijn...
 4. naturetwo

  Truffels bewaren

  Ik heb een paar maand geleden een zakje truffels die nog steeds vacuum verpakt waren gebruikt, ze lagen zo'n 11 maanden in de diepvries. Qua trippen helaas niet veel gemerkt.. Ik denk dat bewaren in de diepvries dus eerder realistisch maximum 6 maanden is? Wat is jullie ervaring met truffles vacuum in de diepvries bewaren?
 5. naturetwo

  Favoriete tripobjecten

  Seks is anders wel nog vele malen fijner tijdens het trippen. Al hangt dat ook wel af, hoe hard je tript.
 6. naturetwo

  Psychedelic art

  Ik ben nu al twee keer naar het BOOM festival in Portugal geweest, ze hebben daar steeds ook een psychedelisch kunstgalerij. Enorm fijn om daar al trippend in rond te lopen, iedere keer als ik er was, meerdere malen gedaan
 7. Zoals reeds gepost is fruit een enorme aanrader, je zal nog nooit zo genoten hebben van fruit Voorts zou ik je zeker niet uithongeren, een trip ingaan met honger is echt niet aangenaam. Ik eet meestal een boterhammetje met lichte kaas of iets anders lichts.
 8. naturetwo

  Designerdrugs aan banden

  raar grafiekje, hoe komen ze bij 'zoveel' lichamelijke schade bij LSD? zou toch even laag moeten zijn als paddo's? deze staan op m'n harde schijf: check http://i.imgur.com/4Sl5w.png want hero, meth en crack vallen er hier af
 9. Onlangs ook gezien, aanrader en leuk om zien!
 10. naturetwo

  Nieuwe subcategorieën

  Een chat lijkt me eerlijk gezegd niet zo'n goed plan, toch niet in het opzicht van het verspreiden van informatie over psychedelica en andere dope. Beter deze in subfora posten zodat deze beschikbaar blijft voor later & bekeken en/of besproken kan worden door anderen zodoende aan zo juist mogelijk informatie te komen. Ook gaat een chat geen goed doen aan het actief houden/maken van het forum. Toch zeker niet wanneer pas opgestart.
 11. naturetwo

  Nieuwe subcategorieën

  Ik heb wel wat ervaring met het beheren van fora en daaruit geleerd dat je best niet te snel (te) veel subfora aanmaakt. Het verspreidt de topics (en niet zo grote aantal posts) alleen maar waardoor de vele subfora vaak doodbloeden. Beter een beperkt(er) aantal subfora, deze groot genoeg laten worden en blijken er echt veel actieve topics over specifieke onderwerpen te zijn, pas dan kan je best er een extra subfora voor creeren imo Succes alvast!
 12. naturetwo

  Dosering magic truffels

  Het eerste, dat de trip, het plateau dus zo'n 4 uur duurde. De coming down was erg kort, gezien het plateau zelf dus ook niet zo fel was voelde ik me snel terug normaal.
 13. naturetwo

  Dosering magic truffels

  Bij mij duurde de trip op 15 gram truffels ook maar zo'n 4 tal uurtjes met nog wat weed & lachgas er bij ook. Ook vond ik dit lang niet zo sterk om het zelf niet zwak te noemen, misschien komt het omdat ik redelijk wat ervaring met andere psychedelica heb (vooral LSD) of misschien ben ik ook gewoon minder gevoelig voor psilocybine. Wat wel gek is langs de andere kant dat ik op lage dosissen LSD (halve blotters vaak) wel vrij fel kan trippen. Nuja, nog te weinig ervaring met truffels/paddo's/ psilocybine om er echt een conclusie voor mij over te vormen. Mijn volgende trip op truffels zal dus normaal gezien zeker een hogere dosis zijn. Het feit dat zo'n truffeltrip een heel pak korter is dan een LSD trip vind ik wel leuk om me daar dan aan hogere dosissen / staten van de trip te wagen gezien mocht het me te intens worden dit maar voor een 'korte' periode zal zijn in vergelijking met de 8 tot 14 uur die ik ervaar op LSD.
 14. Volgens mij tellen berichten met onzin en schelden niet.