naturetwo

Members
  • Aantal bijdragen

    54
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door naturetwo

  1. We hoeven verpakte truffels gelukkig niet lang te bewaren voordat deze naar klanten worden verzonden, omdat we ervoor zorgen dat de voorraad geoogste en verpakte truffels niet groter is dan dat we binnen 1-2 weken kwijt kunnen. In de tussentijd worden de pakjes in een koeling, qua temperatuur gelijk aan een koelkast, bewaard.

    Omdat binnen de kweekomgeving de truffels vrolijk door kunnen leven begint de houdbaarheid dus pas een probleem te worden zodra ze zijn geoogst.

    Blijven er toch pakjes truffels liggen, dan worden deze na 2 weken uit de voorraad gehaald en dus niet meer aan klanten verkocht.

    Mooi!

    Dat droog bewaren beter resultaat zou opleveren heb ik nog al gelezen, doch is goed drogen ook niet zo makkelijk lijkt me.

  2. Persoonlijk ben ik er ook wel van mening dat set & setting zovelen malen belangijker zijn dan welk soort. Meer nog, volgens mij zijn al die soorten zo gelijk dat hetgeen je jezelf inprent ("dit gaat een visuele/ fijne/ ... trip zijn"), ook zo zal waar maken.

    Met andere woorden, het maakt niet zoveel uit welke soort je kiest. Eerder hoe jullie je voelen, je er goed bij voelen, voorbereid zijn, op een leuke locatie zijn...

  3. Ik heb een paar maand geleden een zakje truffels die nog steeds vacuum verpakt waren gebruikt, ze lagen zo'n 11 maanden in de diepvries. Qua trippen helaas niet veel gemerkt..

    Ik denk dat bewaren in de diepvries dus eerder realistisch maximum 6 maanden is?

    Wat is jullie ervaring met truffles vacuum in de diepvries bewaren?

  4. Een chat lijkt me eerlijk gezegd niet zo'n goed plan, toch niet in het opzicht van het verspreiden van informatie over psychedelica en andere dope. Beter deze in subfora posten zodat deze beschikbaar blijft voor later & bekeken en/of besproken kan worden door anderen zodoende aan zo juist mogelijk informatie te komen.

    Ook gaat een chat geen goed doen aan het actief houden/maken van het forum. Toch zeker niet wanneer pas opgestart.

  5. Ik heb wel wat ervaring met het beheren van fora en daaruit geleerd dat je best niet te snel (te) veel subfora aanmaakt. Het verspreidt de topics (en niet zo grote aantal posts) alleen maar waardoor de vele subfora vaak doodbloeden. Beter een beperkt(er) aantal subfora, deze groot genoeg laten worden en blijken er echt veel actieve topics over specifieke onderwerpen te zijn, pas dan kan je best er een extra subfora voor creeren imo :)

    Succes alvast!

  6. Bij mij duurde de trip op 15 gram truffels ook maar zo'n 4 tal uurtjes met nog wat weed & lachgas er bij ook.

    Ook vond ik dit lang niet zo sterk om het zelf niet zwak te noemen, misschien komt het omdat ik redelijk wat ervaring met andere psychedelica heb (vooral LSD) of misschien ben ik ook gewoon minder gevoelig voor psilocybine. Wat wel gek is langs de andere kant dat ik op lage dosissen LSD (halve blotters vaak) wel vrij fel kan trippen. Nuja, nog te weinig ervaring met truffels/paddo's/ psilocybine om er echt een conclusie voor mij over te vormen.

    Mijn volgende trip op truffels zal dus normaal gezien zeker een hogere dosis zijn.

    Het feit dat zo'n truffeltrip een heel pak korter is dan een LSD trip vind ik wel leuk om me daar dan aan hogere dosissen / staten van de trip te wagen gezien mocht het me te intens worden dit maar voor een 'korte' periode zal zijn in vergelijking met de 8 tot 14 uur die ik ervaar op LSD.

  7. het werkt allebei op verschillende receptoren in het brein.

    Neuh, niet echt hoor :)

    Zowat alle drugs werken op onze serotonine en dopamine receptoren. En voor het overige is de werking van psylocibine en de werking van LSD wetenschappelijk gezien vrij gelijkend. Wat niet inhoudt dat het krak dezelfde ervaringen gaat geven en er louter een verschil is in tijd (hoewel sommigen dit zo wel ervaren, dus het kan voor sommigen zeker wel zo aanvoelen), maar ze zijn alvast zeer vergelijkbaar.

  8. Een maat van mijn zweert bij dit middel, hij zegt dat het geweldig is en wil het samen doen maar ik weet het nog niet.. aangezien het een synthetische drug is :S

    er is geen enkel reden om aan te nemen dat een synthetische drug gevaarlijker is dan een 'biologische'. integendeel, bij een synthetische kan je mits goede weegschaal tenminste nog afwegen en zo je porties bepalen. bij biologische zaken als paddo's en truffels is het veel vager. je neemt wel xx gram paddo's, maar de hoeveelheid psilocybine is nooit geweten.

  9. erg rare en volgens mij incorrecte vergelijking.

    wodka bevat veel meer alcohol % dan bier. terwijl truffels evenveel psilocybine. bevatten als paddo's? ook qua 'werking' (snelheid van beschonken zijn) is er toch een groot verschil (door vooral alcohol % verschil) tussen wodka en bier, dat is er toch ook niet bij paddo's en truffels?

  10. Ik ben van België dus de smartshops zijn hier helaas niet kort bij de deur. Maar gezien ik hier LSD en paddo's/truffels heb, voel ik ook niet echt de noodzaak om aan LSA te geraken :)

    Wel jammer van die afwezigheid van visuals. Ontbreekt dat echt compleet? Zowel met ogen open als dicht? Het kleurtjes kijken ed is nadat je meer tripervaring hebt vaak bijkomstig, doch het blijft wel leuk. Zeker als je voor diepe trips gaat kan die visualiteit zowat onmisbaar zijn, ik denk dan vooral aan CEV's (closed eye visuals) waarbij je dus de gekste, wondermooiste dingen ziet dankzij LSD en jouw hersenen.

    En LSD verleent zich zeker en vast tot intense introspecties, dat is 1 van de redenen waarom LSD mijn favoriete drug is.

    Het verleent zich voor mij (drugs en zeker psychedelica kunnen vaak fel van werking verschillen van persoon tot persoon) tot zoveel, ik kan met LSD diep gaan in mijn gedachten, mezelf verkennen, ik kan er de pracht van de natuur op herontdekken, ik kan er mee genieten met vrienden, ik kan er intens op feesten, fel opgaan in de muziek, één worden met alles, ...

    Het feit dat het niet neurotoxisch / schadelijk voor je lichaam is nog zo'n plus punt.

    Ook de snel weggewerkte tolerantie vind ik erg leuk aan LSD. Wil je je tripervaringen op LSD zo uniek mogelijk houden, dan gebruik je het best niet te vaak. Maar het is perfect mogelijk om bijvoorbeeld op een festival meerdere malen te trippen, mits een hogere dosering, doch let hier bij op gezien de tolerantie echt erg snel weg gaat = dus je snel terug hard genoeg tript op LSD.

    Dat het zo klein, compact en geurloos is, is ook wel handig qua politiecontrole ed.

    Mentaal moet je er wel voor zijn, daarom roep ik iedereen ook op om steeds voorzichtig te zijn. In geval van LSD houdt dit voor mij in: je eerste keer/keren trippen op LSD laten bijstaan door iemand met ervaring (tripsitter), in een vertrouwde, rustige omgeving dus niet meteen gaan trippen op een veel te druk festival. Op feesten en festival heb je ook altijd zoveel meer input, dus trip je ook zoveel feller. Het is ook niet lang voor iedereen leuk om al trippend te feesten, veel van mijn vrienden zijn er niet zo'n fan van, ik vind het daarentegen super.

    Maar het is dus zeker geen speelgoed! Het is niet omdat ik het zo goed trek, dat bij iedereen zo is. Dus spring er altijd verantwoord mee om!

    Vroeger stond MDMA bij mij op nummer 1 (om te feesten). Toen kwam LSD er bij om op te trippen, maar nu staat ook LSD bij mij op 1 qua feesten :)

    De vrolijkheid is zoveel echter, ze is niet zo fel, hoewel, als je soms een geniale ingeving krijgt of je gewoon zo super lekker hard amuseert... het voelt voor mij zoveel beter aan. Van tijd tot tijd gebruik ik nog wel MDMA, wat leuk is, maar lang niet meer zo overweldigend super als de eerste keren. En ik mis ook soms het gevoel van éénheid met muziek, alles, ... die ik wel krijg op LSD.

  11. Hoewel ik er helse moment op heb beleefd; LSA. Deze drug heeft me ongelooflijk veel laten zien over de manier waarop ik bezig was/ben. Helaas gebeurt dit altijd met een honkbalknuppel.

    Heb je ervaring met LSD? Zo ja, hoeveel valt een LSA met een LSD ervaring te vergelijken?

    Gezien ik aan LSD geraak, nooit echt de moeite gedaan om aan LSA te geraken. Ook las ik dat je er mogelijk maagklachten van kan krijgen.

  12. XTC (of beter MDMA) is zonder twijfel voor velen een super leuke drug. helaas komt er vroeg of laat voor iedereen een einde aan. zeker als je te vaak en/of te veel neemt. probeer daarom zeker 2, ik zou zelfs 3 maand aanraden, tussen iedere keer dat je het gebruikt te laten.

    eigen ervaring samen met die van velen anderen leert dat mdma magic vroeg of laat verdwijnt. bij sommige al na een paar keer mdma, bij andere pas na 10 a 20 tal keer. de enige oplossing dan is wachten, erg lang wachten. makkelijk een half jaar of een jaar. velen gaan juist meer gebruiken zonder langer te wachten, wat soms werkt maar dat is helemaal niet aan te raden gezien je dan serotonine systeem helemaal naar de vaantjes helpt. wat vrij gevaarlijk kan worden, gezien je zo onder meer in een depressie zou kunnen sukkelen. mee oppassen dus.

    om dus maar duidelijk te stellen dat het doodnormaal is dat vroeg of laat de mdma niet meer zo 'leuk & speciaal' gaat zijn al je eerste keren. het zal nog wel leuk blijven maar toch anders. begin dan zeker niet tot in absurde hoeveelheden meer te gebruiken om toch dat gevoel terug te krijgen.

    joridhi, als ik het goed lees heb je op 1 avond meer dan een gram mdma naar binnengewerkt? dat is echt wel niet gezond en op het gevaarlijke af zelfs. ik beperk mijn dosis meestal op zo'n 300mg (wat al vrij hoog is, maar ik heb een hoge tolerantie + stevig gebouwd) en wacht minstens 3 maand. de laatste keren zei het me minder, dus ook die wachttijd gaat weer wat omhoog.