Lavalamp

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Lavalamp

    De beste wensen!

    Ook mijn beste wensen voor iedereen! Moge iedereen verantwoord omgaan met drugs en al helemaal met psychedelica, moge iedereen inzien dat wiet gelegaliseerd moet worden en moge iedereen een herbergzaam en vreugdevol leven leiden!
  2. Dan zou ik LSD doen. Ik heb zelf nog nooit salvia gedaan, maar dat is nogal overwhelming en kort. Dan heb ik liever een wat langere trip (: Sowieso LSD inderdaad. Dat is echt een vriendelijke stof die je langzaam onderdompelt in zijn effecten, om dan op te bouwen naar een uren durend spectakel. In de come-up word je langzaam meer en meer bevangen. Bij salvia daarintegen wilde ik rollen en raar doen, en achteraf gezien vond ik het niet leuk. Heb extracten, bladeren, in bong en sublinguaal geprobeerd, maar niets was leuk. Bij Salvia is de kans relatief gezien klein dat het je het volle potent
  3. Lavalamp

    Wel of geen zang?

    Stemmen zoals pink floyd en the doors wil ik nog toelaten in mijn trip, maar veel meer heb ik gewoon geen zin in. Gigantisch grappige, diepzinnige of draaierige samples in goa en psy natuurlijk hoe meer hoe beter. Ik heb liever abstracte muziek, die elke luisteraar dan kan ervaren en coderen op zijn manier. Zo kan je veel meer fysiek genot voelen dan met zang, die jou in een bepaalde richting en gesteldheid duwt.
  4. Ghoh, zo even uit het hoofd snel: LSD 2c-b 4-aco-mipt N,N-DMT 5-meo-DMT N20 Cannabis, Hasj, hasjolie, spacecake. methylone alprazolam, lorazepam Paddo's verwerkt in honing Vergeet vast dingen maar dit komt zo in me op. Edit: Salvia verschillende extracten, cafeïne, nicotine, alcohol.
  5. Lavalamp

    Hoe vaak trip jij?

    Trippen als in psychedelica varieert. (jointjes gebeurt wel bijna dagelijks door het jaar) In de vakantie op festivals zoals Ozora durf ik wel eens twee keer trippen. Of toen we met vrienden gingen vissen in de ardennen, durfde ik ook wel eens 2 keer te trippen op een week. Ik vind het allemaal prima. Door het jaar zit er wel al snel 2 maand tussen trips, maar dan begint het weer te kriebelen. Heb nog nooit last ondervonden zoals HPPD of what dan ook. Zolang je jezelf een beetje kan inschatten en goed luistert naar elke trip komt het goed, denk ik.
  6. Lavalamp

    Truffels & TV kijken

    Natuur, universum, wiskunde. Altijd leuk om je over te verbazen. Vaak zal je er geen hout meer van begrijpen maar dan moet je het maar gewoon afzetten. Ik ervaar tv/computer/scherm altijd maar als raar. Doe het niet graag al trippend. Heb zo ooit de getekende Alice In Wonderland gecheckt op 4-aco-mipt, en als ze door de tunnel ging werden de kleuren groen,rood,blauw,... en tegelijk ook de kamer. Dat was grappig, maar na een tijdje te vermoeiend om vol te houden. Als ik trip stuur ik liever zelf de kleuren.
  7. Ik denk dat ook set en setting hier inderdaad een gigantische impact op heeft. Als je gaat knallen op een feest/festival, zal je meer genieten van de kleuren/muziek/ervaring... Maar als je thuis met een jointje op de bank ligt, dan komt het leven wel eens voorbij. En niet het leven dat jij ervaart vanuit jouw ogen, maar het leven zoals dat opgeslagen zit in jouw hersenen. Je krijgt het idee objectief te kijken naar wat je eigenlijk al jaren aan het doen bent. Vele mensen komen uit hun trip, met de overtuiging te willen stoppen met roken. Ze weten immers dat het schadelijk is en niet veel plezi
  8. Mooi tripreportje Miele! Klinkt als een mooie ervaring. Al met al heb ik al redelijk wat ervaring met allerhande psychedelica, maar ik heb nog nooit een echte volledige portie truffels mogen eten! Op Ozora wel meermaals honing gegeten waar paddo's in verwerkt waren (wat ook erg fijn was) maar toch wil ik eens de natuurlijke smaak van truffeltjes op mijn smaakpapillen krijgen. Dit maakt de nieuwsgierigheid alleen maar groter.
  9. Natuurlijk tomaatje Wiet en psychedelica zijn bijna niet meer weg te denken van elkaar. Als ik trip trekt de stoomtrein zich zowaar automatisch in gang. Vaak kan je dan nog beide effecten van de stoffen goed onderscheiden, wat ook een aangename ervaring is.
  10. Lavalamp

    Muziek tijdens de trip

    Sowieso Shpongle. Da's echt meesterlijk. Voor de rest voornamelijk goatrance. Trippen en goa is zoals peper en zout. Anderzijds is 60/70's rock ook geweldig zoals Pink Floyd, The Doors... ook psystep, downtempo, ambient. Er zitten redelijk wat nieuwe lagen in die muziek, die je er nuchter nooit had uit kunnen distilleren. En het ligt allemaal te ontdekken, elke artiest creeërt zo zijn eigen universum.
  11. Bij mij zal dat LSD zijn. DMT is zeker en vast ook pakkend. Maar LSD geeft toch een speciale flow... Een soort van afdalen naar regionen van het bewustzijn die anders aan je nuchtere ik voorbijgaan. Eigenlijk zijn alle psychedelica wel verrijkend.