Azymuth

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Azymuth

    Truffels & TV kijken

    Wat zeg je nu toch, dat is toch een prachtige film die animatie tot echte kunst verheft.
  2. Alcohol nicotine wiet hasj lachgas salvia LSD kratom` poppers Speed MDMA ketamine truffels DMT 2CB MDAI MPA Het enige waar ik me echt regelmatig mee bezighou blijft wel trippen, de rest komt heel sporadisch eens voor.
  3. Azymuth

    Wel of geen zang?

    Ik vind het zeker belangrijk wat er wordt gezongen als ik trip, het moet wel betekenis hebben. Bij de beatles of pink floyd kan ik zeker en vast volledig in wegdromen. Voor de rest luister ik veelal vage electronische (goa, techtrance, psystep, experimental ambient) muziek waar wel eens een passende vocal inkomt, maar meer hoeft het toch niet te zijn.
  4. Azymuth

    Truffels & TV kijken

    Ik vind een scherm ook maar raar voor naar te kijken. Mijn perceptie van grootte kan nog al eens verschuiven, en als het scherm plots meters weg lijkt de staan en dan terug voor je neus komt is het vermoeiend lang te kijken. Maar tijdens de opkomst of naglow is het wel fijn om wat natuur of ruimtebeelden op te hebben. Er zijn ook een paar films die ik wel als decoratie durf opzetten, dan zet ik het geluid gewoon uit, en is het een gezellig achtergrondbeeld, een van de toppers vind ik dan wel mirrormask: http://www.youtube.com/watch?v=GA1iawlsKLg Vaak pas ik de snelheid van de film ook no
  5. Azymuth

    Hoe vaak trip jij?

    Blowen gebeurd min of meer dagelijks, al is dat niet echt om in een roes te komen. Trippen (LSD, truffels) zal ergens tussen de 1-3 maanden tussen zitten, meestal toch zeker 3 maanden, maar soms begint het al wel wat vroeger te kriebelen of komt er een perfecte situatie voor. Bij 2cb in de zomer vind ik 1 maand wel genoeg (dan kan ik het toch 2-3 keer doen in de zomervakantie). Andere drugs komen zeer sporadisch voor. Ik hou tussen de 3 en de 6 maanden tijd bij MDMA gebruik, en iets anders zal nog minder voorkomen.
  6. Ik zet altijd wel een playlistje klaar als ik ergens binnen trip, maar als de trip heel muziekgeorienteerd word ga ik waarschijnlijk wel heel de tijd zappen omdat er dan maar titels blijven bijkomen die ik wil horen.
  7. Glowsticks, mijn koptelefoon, fruit, water, fruitsap, wierook, mijn rookdoos met evt. al wat jointjes gerold, ballonnetje lachgas, meer dan 1 aansteker, want vuur raak ik toch altijd kwijt, als het op een festival is heb ik ook een graag een klein handdoekje bij de hand voor als ik wat intensief heb gefeest.
  8. LSD is bij mij ook een topper, prachtige trips, en op een gewone dosis lekker handelbaar en stuurbaar. 2cb vind ik ook heel leuk, al is dat niet echt een volwaardige trip soms, eerder lekker kleurtjes zien. DMT kan ik nogal moeilijk plaatsen in de ranglijst omdat dat gewoon zo'n overweldigende speciale ervaring is.
  9. Azymuth

    Toffe plekken

    Vertrouwd thuis of lekker ronddwalend in de natuur is altijd super. In de stad vind ik snel nogal wat bedreigend overkomen met al die mensen. Maar het leukste blijft toch op een mooi goa-festivalletje in de zomer je op de decoratie vergapen, lekker op de muziek feesten, en omdat het meestal lekker afgelegen is kan je nog altijd wat wandelen door de natuur of even chillen in je tent als het wat veel wordt.
  10. Azymuth

    Muziek tijdens de trip

    Dit leest alsof ik in een spiegel kijk. Ik kan tijdens het trippen van heel veel verschillende soorten muziek genieten, zolang het maar met liefde is gemaakt (de hitparade doet hem het niet voor mij) Lekker rustig chillen met wat downtempo en ambient, en rustig opbouwen met wat progressive psystep en techtrance tot je in een waanzinnig kleurrijke wervelwind van een trip komt met een heerlijk goamuziekje op de achtergrond.
  11. Tijdens het trippen is een joint draaien toch al een ervaring op zich, meestal smaakt hij al 10 keer zo goed omdat je het gevoel hebt dat je er voor hebt "gewerkt". Soms valt het trippen en stoned zijn samen tot een mooi geheel, maar ik heb toch ook al meegemaakt dat ik de twee effecten perfect kan scheiden. Omdat ik trip lijkt het dan dat ik het stoned zijn vanop een afstand kan bekijken en perfect kan zeggen welke reacties in mijn lichaam door de THC komen, en welke door het trippen. Omdat dit ook wel een leuke ontdekkingstocht is past het toch wel allemaal mooi samen.