Trancemission

Members
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Trancemission

  Games

  Kheb ooit eens counterstrike gespeeld tijdens een relatief stevige trip maar echt vlot ging dat nietmeer. Het leukste was gewoon free roam spectate door de map als ik dood was. Ik vind gamen en psychedelica maar een bizarre combinatie.
 2. Ik klooi af en toe een beetje FL studio om wat psychedelische trance te maken maar ik vrees dat er geen muzikale carrière is weggelegd voor mij.
 3. Trancemission

  tripfilms

  Hier zijn echt wel veel goede films gepost maar persoonlijk vind ik films kijken tijdens een trip toch maar niets. Tenzij misschien een of andere vage cartoon of gewoon natuurbeelden. Over het algemeen vind ik muziek luisteren veel intenser en leuker.
 4. Trancemission

  ik luister graag hiphop

  Ik ben normaal gezien niet echt voor hip hop te vinden, maar Guru vind ik wel goed. Het is een mix van jazz en hiphop, zeker de moeite waard om eens te checken. http://www.youtube.com/watch?v=QmrBvdGE83c
 5. Trancemission

  Flashback

  Ik zelf vind het anders wel vet psychedelisch.
 6. Die additieven zullen de tabak inderdaad niet gezonder maken, maar ook tabak zonder additieven is schadelijk hoor. Op zo'n pakjes zonder additieven staat trouwens ook vermeld "Zonder additieven betekent niet dat de tabak minder schadelijk is."
 7. Wie schrijft er nu zoiets? Tabak is toch ook puur natuur, om nu maar een ander voorbeeld te noemen.
 8. Met DMT wordt normaal gezien n,n-DMT bedoelt ja. Dat is de variant met zotte hallucinaties en whatnot, voor een eerste keer is 50mg zeker meer dan genoeg! Bij het roken van 5-MeO-DMT krijg je niet echt hallucinaties maar kom je eerder in een soort "void" terecht, het enige wat je ziet is een fel wit licht, maar de ervaring voelt wel aan net zoals bij n,n-DMT. Bij 5-MeO ligt de dosage ook veel lager, met 10mg kan je al ver heen zijn. Over 4-aco-DMT weet ik amper iets, bij gebrek aan ervaring.
 9. Leuke actie! Het kan hier nog een actieve boel gaan worden.
 10. Trancemission

  Flashback

  http://www.albinoblacksheep.com/flash/flashback Zieke animatie op Divine Moments of Truth van Shpongle. Ideaal tijdens een psychedelische ervaring, of gewoon nuchter. Enjoy!
 11. Los van het feit dat het niet echt effectief zou kunnen zijn lijkt het mij sowieso geen goed idee om met psychedelica te gaan experimenteren wanneer je anti-depressiva voorgeschreven krijgt.
 12. Neem jij dan ook nooit medicijnen als je ziek bent? En er bestaan ook genoeg giftige/dodelijke natuurlijke planten dus op basis van wat ga jij er van uit dat iets natuurlijk sowieso 'beter' is?
 13. LSD, hands down! Vooral omdat de trip eens zijn piek heeft bereikt de intensiteit redelijk constant blijft, in tegenstelling tot andere tripmiddelen.