fille

Members
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Komt er nog een actie de komende weken zoals bvb The summer is magic of een code via twitter? Kerstcadeaus bestellen he
 2. Ik wil ze ook wel eens proberen, tot nu toe 1x gekocht via een concurrent maar hier zijn ze goedkoper Dus hoop dat ze even goed bevallen dan bestel ik er hier.
 3. - Alcohol - Amphetamine - Cannabis - LSD - MDMA - N2O - Psilocybine Voorlopige todo: 2C-B, Ketamine
 4. LSD + lachgas, beste lachmomenten ooit =)
 5. Had ik nog nooit van gehoord, ga ik toch eens proberen binnenkort, leuk experimentje
 6. fille

  truffel chocolade reep?

  ik heb er mijn eerste keer gewoon een stukje chocolade bij gegeten omdat de zure smaak toch zwaar tegenviel zo puur. Maar chocolade smelten lijkt me ook een leuk idee om eens te proberen
 7. fille

  Hoe vaak trip jij?

  Ik denk gemiddeld 1x per maand hier. Voor MDMA steeds 3 maand tussen of meer zoals de meesten, voor de rest LSD (halve zegel op feestjes) en begin deze maand eerste keer truffels getest wat dan wel thuis was. Ik denk wel dat tijdens de zomer dit wat meer kan worden vanwege de vele festivals en het hopelijk mooie weer.
 8. fille

  2C-B

  Volgende op mijn todo lijst is 2C-B, lage dosis zou MDMA achtige effecten hebben maar dan milder, hogere dosis een visuele trip maar dan stuurbaarder als bij LSD. Iemand al ervaringen en met welke dosis?
 9. fille

  Dosering magic truffels

  Mijn eerste keer meteen 15gr gedaan, was iets te heftig voor mij maar uiteindelijk toch een zeer goede ervaring. Als je nog geen ervaring hebt best toch wat lager beginnen denk ik, max 2/3e.
 10. fille

  Goa-Trance

  Enkele goeie progressive psy tracks http://www.youtube.com/watch?v=EZBWN2mkW40
 11. fille

  Muziek tijdens de trip

  Mijn eerste trip was met trance classics, omdat die muziek het meest vertrouwd klinkt voor mij. volgende keer toch eens Shpongle of progressive psy proberen. Als het maar wat zweverige muziek is
 12. fille

  Mijn setting

  Ik kijk ook al uit naar de zomer, voor de eerste keer in een bos trippen, moet gewoon vet zijn Mijn eerste truffel ervaring enkele weken terug was gewoon in de huiskamer, muziekje op en de ervaring was al heftig genoeg voor de eerste keer.