Truffels & TV kijken


Recommended Posts

Ik heb ooit geprobeerd Tideland te kijken tijdens een trip, maar ik kon er geen touw aan vast knopen. (Heb de film nooit nuchter gezien, dus ik weet niet in hoeverre dat ook aan de film zelf lag)

Over het algemeen vind ik TV kijken i.c.m. magic truffels niet zo prettig, doordat je jezelf er toch op probeert te focussen gaat een hoop van je trip naar mijn idee verloren.

Om dezelfde reden werkt het wel enorm goed als je de verkeerde kant op gaat, zo heeft Bert Visscher me een keer uit een bad trip geholpen :D

Maar ben benieuwd of er nog leuke suggesties voorbij komen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Dat is inderdaad ook een puike film :D Helaas gaat Jeff in Tideland vrij snel dood :( (Net als Jennifer Tilly trouwens, mijn favoriet)

Ik houd het eigelijk altijd bij muziek, diep trippen en checken wat voor vreemde trucjes m'n hoofd en ogen kunnen.. En natuurlijk de meest maffe discussies over van alles en niets voeren als ik een partner in crime heb.

Jij nog mooie bezigheden?

Link naar bericht
Deel via andere websites

We hebben van het weekend 'Farce of the penquins' gekeken onder invloed van 15 gram Atlantis de man, ik heb nog nooit zo hard gelachen!! Het zijn beelden uit documantaires van penguins met stemmen eronder van bekende acteurs (Samuel L. Jackson, Whoopi Goldberg, Bob Saget, etc).

Superdroog! Ze moeten zelf wel leip van de paddo's geweest zijn toen ze deze film maakten...

Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden