Aangezien het bumpen van oude threads niet echt veel uithaalt, toch maar een nieuw onderwerp gestart. Door (niet vervelende) omstandigheden is het er niet van gekomen de laatste bestelling truffels te gebruiken. De pakjes liggen inmiddels al ruim een jaar in de koelkast. Gek genoeg is de verpakking niet bol gaan staan en zien ze er niet beschimmeld uit. Wel is de Hollandia verkleurd en net zo donker geworden als de Tampanensis. Ik zie nu ook dat er wat vocht is vrijgekomen.
Moet ik het zekere voor het onzekere nemen en de boel weggooien, of kunnen we het er nog op wagen aangezien de boel niet bol staat?
Ik heb even snel een foto gemaakt, dat maakt het misschien wat makkelijker.
Vraag
Dreamcast 1
Aangezien het bumpen van oude threads niet echt veel uithaalt, toch maar een nieuw onderwerp gestart. Door (niet vervelende) omstandigheden is het er niet van gekomen de laatste bestelling truffels te gebruiken. De pakjes liggen inmiddels al ruim een jaar in de koelkast. Gek genoeg is de verpakking niet bol gaan staan en zien ze er niet beschimmeld uit. Wel is de Hollandia verkleurd en net zo donker geworden als de Tampanensis. Ik zie nu ook dat er wat vocht is vrijgekomen.
Moet ik het zekere voor het onzekere nemen en de boel weggooien, of kunnen we het er nog op wagen aangezien de boel niet bol staat?
Ik heb even snel een foto gemaakt, dat maakt het misschien wat makkelijker.
Link naar bericht
Deel via andere websites
3 antwoorden op deze vraag
Recommended Posts
Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen
Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten
Account aanmaken
Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!
Registreer een nieuw accountAanmelden
Ben je al lid? Meld je hier aan.
Nu aanmelden