Recommended Posts

Dit tripreport beslaat eigenlijk 2 trips in één. Beide trips waren redelijk snel achter elkaar (1,5 week). De eerste trip kreeg ik nagenoeg dezelfde informatie als bij de tweede en daarom wil ik ze combineren, omdat ik van mening ben dat de beide trips elkaar aanvullen.

Ik baal best van mezelf dat ik 2 week heb gewacht (na eerste trip) om mijn report te schrijven. Ik had zoveel informatie en het beeld en de boodschap waren zo duidelijk en dacht alleen maar: “dit moeten meer mensen wetenâ€.

 

De eerste trip was op het strand, in de duinen met mooi weer…het was 20 gram high hawaiians  en de tweede trip was 15 gram van onbekende soort. (kan me niet meer herinneren welke soort het was).

 

Ik heb vaker getript, maar nog nooit stond dit thema zo op de voorgrond.
Aan de titel te zien zou je denken dat het een hele platte en ordinair tripreport gaat worden, maar er zit ook een moraal in het verhaal.

 

De beide trips begonnen zoals elke andere trip…onrustig, chaotisch in het hoofd, patronen zien…tot het moment dat ik ‘helder' werd en begon te filosoferen. Beide keren lijken heel veel op elkaar, dus ik zal niet elke keer benoemen wanneer het de eerste trip of de tweede betrof, het vult elkaar aan.

 

Misschien dat het door het mooie weer kwam op het strand en de zon op mijn lijf, maar ik begon aan seks te denken.
Hoe intens het zou zijn om seks te hebben terwijl je onder invloed van truffels bent. Toen begon ik te denken hoe intens het is om überhaupt samen te zijn met anderen en dat we eigenlijk in ons hele leven bezig zijn met hetzelfde gevoel te vinden: seks. Ik begon met denken aan 1 op 1, maar al snel werd het een verlangen om seks te hebben met meerdere mensen en ik merkte dat de intensiteit begon op te bouwen….op een gegeven moment kreeg ik de ingeving dat alles draait om seks….niet zozeer de daad, maar het gevoel, de emotie en de ervaring van dat alles. Seks is een manier om te ervaren waar we allemaal naar op zoek zijn: verbondenheid en intens genot. Goede seks komt daar het dichtste bij in de buurt.

 

Ik zag dat reïncarnatie echt bestond en zag verschillende levens die ik geleefd had. Met ‘zien' bedoel ik niet letterlijk mijn vorige levens in levende lijve, maar als ‘emotie' en als ‘gevoel'….hoe er verschillende niveaus zijn (de één niet slechter of minder dan de ander). Reincarnatie was iets heel normaals en zelfs heel vanzelfsprekend….iets heeft geen begin of eind, alleen maar in onze perceptie/werkelijkheid die we nu beleven is dat zo. Alles is één stroom aan energie waar we ons in bevinden (we zijn het feitelijk zelf). We stromen altijd en het enige doel is: het leven ervaren. Er is eigenlijk niet iets als ‘dood'. Je ervaart altijd…ook wanneer je ‘niks' ervaart…is dat wat je ervaart. (Klinkt heel tegenstrijdig).

 

Ik zag hoe wij als mensen in onze maatschappij door socialisatie en conditionering een oordeel hebben over alles wat genot oplevert….van ‘gewoon' plezier tot intense seks. Wij veroordelen bijna alles en vooral datgene wat plezier oplevert. Seks staat daarmee wel op de eerste plaats. Wanneer wij alle oordelen zouden loslaten (vooral die over onszelf) , dan zouden we zoveel meer kunnen genieten van het leven…zonder onszelf schuldig te voelen. We zouden ons kunnen verliezen in dingen als seks en er dan intens van genieten.

 

Ik zag hoe het ene leven dat we leven overgaat in een ander….hoe alles hetzelfde was en toch ook weer niet. Leven en dood is allemaal leven, met als hoogtepunt onze dood, dat het grootste orgasme zal zijn wat we ooit zullen ervaren in dit leven. Dat is het moment waar al onze energie (wat we werkelijk zijn) allemaal vrijkomt…. als we dood zijn, komen we erachter hoe weinig we eigenlijk leven op dit moment (lees: genieten). Dat zal dan ook de reden zijn om weer een ander leven te beginnen, om weer meer te ervaren en meer te genieten.....

 

Dat is namelijk waar het leven om draait….ervaar zoveel mogelijk en geniet er van.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Hey Spira!


Woow het lijken mij echt een heel erg heftige ervaringen.

Kwam het thema in beide trips aan bod? (was even niet duidelijk)

Is het niet raar hoe wa van de natuurlijke verbinding tussen twee mensen zo een groote ophef maken? Als je ziet naar wat je  volgens de Social condictioning soms moet doen om gewoon met iemand een moment van liefde en intensie te delen. Volgens de cultuur  moet moet mooi uitzien, de vrienden van de partner moeten u meestal mogen, je moet eeerts met iemand daten etc.... Gewoon voor een iets wat eigenlijk het meeste natuurlijk is en de haven van der liefde.

Het lijkt allemaal zo een groote ophef.

Fijne dag verder !

Link naar bericht
Deel via andere websites

@OnTheChase,

 

Het thema kwam idd in beide trips aan bod, het was eigenlijk de kern van beide trips. Ik had zelfs het idee dat de tweede trip een vervolg was op de eerste trip. In de eerste trip was het voor het eerst dat ik aan seks dacht tijdens trippen.....de tweede trip was naar mijn idee de 'seks' intenser dan bij de eerste trip. Op het strand realiseerde ik me hoe bijzonder het eigenlijk is om seks te hebben met een ander. Daar bedoel ik dan vooral de energie die er bij komt kijken. Dat bij 'goede' seks mensen zo in elkaar verweven zijn en hoe intens dat beleeft kan worden...daar kreeg ik ook het 'inzicht' dat de ene seks niet 'fouter' is dan de ander...of je nou seks hebt met je partner of het 'gewoon' een one night stand is. Het kan beide even intens zijn. Het verschil zit hem vooral in het oordeel dat wij er over hebben (cultureel bepaald/conditionering/socalisatie).

 

Bij de tweede trip was de kern ook seks, maar dan gezien in het 'groter' plaatje...ik zag seks, inclusief voorspel, de daad en het orgasme als metafoor voor reincarnatie. Hoe het leven draait om geboren worden (voorspel) en het leven (de daad) en de dood ( het orgasme) en dat men daar steeds weer naar op zoek is. Je verschillende levens kan je zien als elke keer seks met iemand anders (snap je het nog?  :mrgreen: ) Het is alsof wanneer je leven klaar is (na je orgasme) dat je dan weer even tot bezinning komt en alles laat zakken (dood zijn)...wanneer je dat gedaan hebt en je bent weer 'nuchter', dan begint het weer te kriebelen en wil je het eigenlijk nog een keer ervaren, maar dan met een ander (oftewel in een ander lichaam). Dus besluit je te reïncarneren....met als doel: leven ervaren (de seksdaad)...om vervolgens tot een hoogtepunt te komen (de dood). Ik was compleet overrompeld door dat idee, maar ik 'wist' dat het waar was...wij zien de dood als negatief en als 'einde', terwijl in het groter plaatje de dood juist gezien kan worden als het einde van een geweldig (seks)spel in de vorm van een orgasme....

 

Het enige wat je dan nog wil is: meer   8-)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Interessant tripreport, grappig dat je seks en reïncarnatie op deze manier aan elkaar linkt. Ik bedacht mij een tijdje nadat ik dit report gelezen had dat als er zoiets als reïncarnatie bestaat, seks waarschijnlijk datgene is wat je het dichtste bij je vorige levens zal brengen, inderdaad omdat het zo intens is of, beter gezegd, kan zijn. ;) Het is echt een basale behoefte die je waarschijnlijk in al je levens voelt of ervaart. Juist omdat het zo basaal en intiem is is het iets wat nagenoeg onaangetast door al je levens mee kan reizen, en het brengt je dichter bij je zelf, jouw kern van bestaan. Als reïncarnatie bestaat was ik in mijn vorige leven een lesbische vrouw, daar ben ik van overtuigd. :-P

 

Ik ben benieuwd wat vóór deze trips jouw kijk op het leven/hiernamaals was? Speel je al langer met het idee van reïncarnatie of is dit echt iets wat je deze trip ervaren hebt? En heeft het permanent (voor zover dat nu te zeggen valt) je kijk hierop verandert?

 

Mooi geschreven trouwens over dat genieten van het leven en hoe weinig mensen dit eigenlijk echt doen, die gedachte herken ik erg goed uit mijn eerste trip!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Vind het mooi hoe je omschrijft dat seks 'waarschijnlijk datgene is wat je het dichtste bij je vorige levens zal brengen, dichter bij jezelf, jouw kern van bestaan brengt'.  

Kan me hier erg in vinden.

 

Het is lastig om in detail je trip te beschrijven en wat je ervaren hebt, laat staan als het ook nog eens zulke rare metaforen zijn als seks van reincarnatie ;)

 

Mijn gedachte op het hiernamaals is redelijk stabiel de laatste paar jaar en vond het al waarschijnlijk dat reincarnatie bestaat.....alleen 'snapte' ik niet hoe dat zou moeten werken en hoe dat in elkaar zat. Met deze twee trips heb ik de persoonlijke overtuiging dat ik door het metafoor seks heb kunnen visualiseren wat reincarnatie nou eigenlijk echt is en wat het inhoud (volgens mijn waarheid dan)  :mrgreen:

 

Ik zag dat reincarnatie niet iets is wat ik altijd dacht als: je bent eerst iets, dat verdwijnt en dan wordt je wat anders. 

Het is juist net andersom en eigenlijk kun je niet 'dood' gaan...we zijn allemaal 1 stroom energie (noem het leven)....dat wordt in verschillende gradaties van intensiteit beleeft. Zo kan je je ontzettend afsluiten van levensvreugde (donker, afgezonderd, weinig ervaren) tot het leven heel intens beleven....daar is seks (lees: orgasme) het punt waarbij je het dichtste bij 'je kern''  komt...de 'stroom van het leven' het beste kan voelen...complete extase (dat is wat leven is). En tegelijkertijd zag ik dat seks weliswaar op aarde misschien heel dichtbij kan komen aan 'dat intense gevoel', maar dat het niks is vergeleken bij sterven...dan zal je ervaren hoe het is om te leven en zit je weer in 'de stroom'....

 

Weet van mezelf dat ik elke keer wanneer ik trip er iets uit haal en dat voeg ik toe aan mijn 'waarheid' op dat moment. De reden waarom ik het waarheid op dat moment zeg, is omdat ik wel geleerd heb dat er inderdaad niet 1 waarheid is, maar slechts een referentiepunt om vanuit te ervaren. Alles is niets en niets is alles tegelijk....hoe zouden we dat ooit op papier aan een rationeel mens kunnen uitleggen wanneer je eigenlijk al weet dat men het gewoon zou moeten ervaren om te begrijpen....ik gun iedereen zo een ervaring en hopen dat het een positieve bijdrage levert.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden