lutjekikker

2x Atlantis truffels

Recommended Posts

Goedenavond Dames en Heren!

 

Ik heb vorige week donderdag voor het eerst aan de truffels gezeten. Heb toen 15gr Atlantis gegeten ong 2 uur na een avond maaltijd en vlak na de truffels 2 boterhammen gegeten om de zure nasmaak weg te krijgen. Had toen na 1.5 een redelijk vermaklijke trip maar merkte dat ik het inderdaad op een nuchtere maag had moeten nemen. Ik kreeg geen visuals en voelde me alleen af en toe samensmelten met mijn omgeving en had wat moeite mijn balans te houden.

 

Vervolgens 4 dagen later rond 4 uur smiddag's gegeten, waarna ik tot ong 3 uur s'nachts niet meer heb gegeten om vervolgens in een keer 15gr Atlantis naar binnen te werken. Afgezien van een hele lichte body high waren er totaal geen effecten! Ik heb nog 3 hasj joints gerookt om de boel op gang proberen te krijgen, maar dat mocht allemaal niet baten.

 

Wat denken jullie, kwam dit vanwege een opgebouwde tolerantie na de eerste keer. Of moet ik toch echt ruim 12 uur niets eten voordat ik truffels eet? Ik zat zelf te denken om rond de 35/40 gram te proberen de volgende keer, aangezien ik echt nog heel dicht tegen nuchter aan zat. Ik zou bijvoorbeeld zonder enige problemen een werkdag in die staat kunnen doorbrengen, of een auto besturen. Ik heb menigmaal meer effect gevoeld van 1 biertje dan van 15gr Atlantis truffels.

 

Sorry voor het lange verhaal, wat is het advies van de ervaren psychonauten? 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

4 dagen na elkaar is vrij kort inderdaad, al heb ik van sommige wel gelezen dat het kan. Ik zou voor de volgende keer gewoon minstens 2 weken wachten, aangezien je het nu al 2 keer binnen korte tijd gedaan hebt en er beide keren weinig van gevoeld hebt. 12 uur of langer wachten met eten haalt denk ik niet heel veel meer uit dan zeg 4 of 5 uur, in principe is, in ieder geval voor mij, 3 uur ook al genoeg. Ik heb zelf geëxperimenteerd met verschillende tijden en naar mijn ervaring maakt het allemaal niet heel veel uit. Mijn sterkste trips waren ongeveer 7 tot 8 uur na de laatste maaltijd (en dit was nooit een hele grote maaltijd), maar ik heb net zo vaak minder sterke trips gehad na 7 tot 8 uur wachten.

 

Je zou ook Hollandia kunnen proberen, de volgende keer 35/40 gram Atlantis nemen zou ik zelf niet doen. Ik heb ook wel eens gehad dat ik 15 gram Pandora (hetzelfde als/vergelijkbaar met Hollandia hoorde ik onlangs) gegeten heb op een lege maag en er bijna niets van gevoeld heb en mijn broertje overkomt dit wel vaker. Soms heb je gewoon pech en voel je er vrij weinig van ook al zijn de omstandigheden goed.

 

Mijn advies zou dus zijn om even 2 weken te wachten en dan opnieuw 15 (of 20?) gram Atlantis te proberen. Als je dan opnieuw niks voelt zou je voor de keer daarna de dosis kunnen verhogen. Kauw je de truffels wel goed en langzaam? Dit schijnt te helpen met het activeren van de werkzame stoffen.

 

Ik hoop dat je de volgende keer een mooie reis krijgt in ieder geval! :)

 

Overigens zou ik niet gaan eten direct na het innemen van de truffels. Ik doe dit zelf altijd pas nadat ik merk dat ik aan het trippen ben, zodat ik weet dat de stoffen goed zijn opgenomen in mijn lichaam.

 

 

P.S. Ik neem aan dat dat auto besturen ter illustratie was, het daadwerkelijk doen ook al heb je niet het idee dat je zwaar aan het trippen bent lijkt mij niet zo verstandig, zoiets kan je altijd overvallen maar dat zul je vast al wel weten ;)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Het besturen van een auto was inderdaad ter illustratie, zou nooit het risico nemen om mijzelf of anderen schade aan te richten. 

 

Ik woon helaas in het buitenland, waar ik niet aan truffels kan komen. Maar ik ga eind maart weer even naar Nederland en ga dan weer verder. Ik ben van plan dit keer 30 gram te consumeren. Ik ben nogal fors van postuur en heb absoluut niet het idee dat ik een onverantwoord risico neem met deze dosering.

 

Daarna gaan we op zoek naar een nieuwe psychedelische ervaring, daarvoor zou ik graag om advies vragen van jullie? Wat is een goeie keuze voor een zo intens mogelijk ervaring, waarbij de high zowel fysiek als mentaal is? 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden