Bor69

Mondaynight flight met 15 gr Atlantis

Recommended Posts

Zo dan, mijn eerste verslag alhier, niet mijn eerste ervaring met truffels maar wel voor het eerst t opschrijven ervan.

Bor is de naam en ik ben een man van 47 jaar,, ff voor de beeldvorming.

 

Afgelopen maandag voor de tweede keer Atlantis truffels gebruikt, daarvoor meerdere keren Mexicana's ( ook leuk maar wat te mild voor mij)

 

Voorbereiding:

Laatste maaltijd had ik rond het middaguur gehad en rond 15 uur nog een klein soepje. De truffels wat fijner gesneden en gemengd met een halve mok warm (niet te heet) kraanwater. rustig ervoor gaan zitten (inmiddels 20 uur) en toen ingenomen. Vooral goed op kauwen en af en toe een slokje water om het weg te spoelen en na zo'n 5 minuten zat het allemaal op zn plek.

 

Setting:

lekker in mn eigen huisje, alleen. kaarsen aan en een groot glas Cola (light)

meestal gaat gelijk de muziek aan, lekker trip-hop ofzo maar dit keer dacht ik het eens te willen ervaren in 'stilte'

 

Zo rond 20.30 uur begon ik al aardig wazig...of eigenlijk heel helder te worden, mn kamer was ook nog goed verlicht door het binnenkomende daglicht. Alles werd helderder en ik nam plaats in mn grote luie leren stoel (schapenvacht erin alles :)

Een slok Cola en een sigaret en het was volledig 'game on'! 

 

De stilte werd gevuld met een soort van 'zoemend' geluid in mijn hoofd, leek ook wel op n horde insecten die zich boven mij bevond. Normaal trip ik zegmaar met de muziek mee maar nu ontstonden er spontaan geluiden in mijn hoofd. de kamer begon te 'ademen' en kleuren melden zich aan in diverse pastels, er ontstond een soort van verlaagd plafond van kleuren/patronen en ik kreeg het idee dat ik niet meer alleen in mn kamer was maar voelde aanwezigheid op enkele meters verwijderd van mij. Die aanwezigheid werd nog versterkt door golven van liefde die ik ervoer, prachtig mooi!

 

Diep in de trip ontstonden allerlei vragen bij mij en daar kreeg ik ook allemaal antwoord op. Teveel op allemaal op te schrijven maar ik zag bv hoe mijn zoon mij en zijn moeder bij elkaar had gebracht, zeer bijzonder en ik voelde mij ongelooflijk dankbaar en sprak dat ook hardop uit. Zo ging het maar door..allerlei voorvallen uit mijn leven kregen verband.

 

Met vlagen ging ik er heel 'diep' in. Mijn ademhaling en hartslag leken haast stil te staan zodat ik af en toe een flinke hap lucht nam en eventjes met mn hoofd schudde om ff terug op aarde te komen, af en toe een sigaret is dan ook zoo lekker! Bij vlagen was ik los van mijn lichaam, zegmaar een halve meter boven mijn stoel. alles in de kamer trilde inclusief ikzelf, alles leek één, het was meer dan fantastisch en ik ben er heilig van overtuigd dat dit een diepe spirituele ervaring was!

 

Het hele vraag en antwoord 'spel' duurde zo'n 3,5 uur, daarna met gesloten ogen nog vele mooie dingen gezien, naar bed gegaan en heerlijk geslapen. Volgende dag voelde ik mij compleet 'Reset' 

 

Eerder dit jaar had ik mijn eerste Ayahuasca ervaring gehad (waanzinnig fantastisch) en ik moet zeggen dat deze Atlantis toch ook wel aardig in de buurt komt qua intensiteit.

 

De truffels laten mij de magie van het leven zien en ook de schoonheid en energie van moeder natuur, het heeft mij laten zien dat dood niet dood is en dat alles altijd doorgaat en alles altijd één is.

 

Diep dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen!

 

Bedankt voor het lezen en graag tot een volgende keer,

Bor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden