OhMyKittens

Eerste keer trippen, dosering?

Recommended Posts

Hoi iedereen,

Een paar vrienden en ik plannen om binnenkort voor het eerst een reisje te maken! Ik heb me goed ingelezen, ook over bad trips en wat je kan verwachten, maar ik twijfel een beetje over de dosering.

Ik heb voor de rest ervaring met wiet (vooral prettig als ik daarvoor aangeschoten ben), en alcohol. Wiet zonder alcohol vind ik niet zo, dat doet me denken aan als ik mn medicijnen vergeet (ik slik concerta vanwege AD(H)D).

Ik ben een vrouw van 18 jaar, weeg 50-52 kg, ben 167 cm lang. Ok speel het graag safe, en dacht om voor 7.5/8 gram te gaan van Mexicana, wat raden jullie aan?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Als je het graag op safe wilt spelen dan is 8 gram Mexicana natuurlijk geen slecht plan, de Mexicana is sowieso een milde soort en op 8 gram zul je geen hele sterke trip krijgen. Maar zo kun je wel relaxt wennen aan het gevoel, een hogere dosering kan altijd een volgende keer nog.

Truffels komen meestal per 15 gram, dus je hebt ook nog wat truffels achter de hand mocht je trip op gang komen en je nog een extra zetje willen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden