Online microdose logboek


Recommended Posts

Psytopia heeft een online logboek om eenvoudig een log bij te kunnen houden over je microdosing ervaringen. Het voordeel hiervan is dat je op een uniforme manier je ervaring kunt vastleggen en terugzoeken.

Je vindt het Microdosering logboek hier. Om de functie te kunnen gebruiken moet je wel lid zijn van het forum, gelukkig is dat zo gepiept zodat je meteen aan de slag kunt.

Werking van het logboek
De werking van het logboek is vrij eenvoudig, bovenaan vind je twee knoppen, ”Microdosering toevoegen” en ”Voeg je ervaring toe”. Op de dag dat je een microdosering neemt voer je de parameters, wat je hebt genomen en in welke dosering, in in het logboek. Diezelfde dag en de dagen erna kun je naar wens je ervaring toevoegen via de ”Voeg je ervaring toe” pagina. Op deze pagina kun je verschillende aspecten, zoals je productiviteit, energieniveau etc. een beoordeling geven.

Deze gegevens vind je vervolgens terug in een handige tijdlijn, zodat je in 1 overzicht kunt zien wanneer je hebt gedoseerd, hoeveel, en wat de uitwerking hiervan is.

Meer informatie over hoe je het beste je microdosering-schema kunt opstellen vind je in dit topic.

Een bug of (tekstueel) foutje gevonden?
We hebben ons best gedaan de tool zo gebruiksvriendelijk en duidelijk mogelijk te maken, maar mocht je onverhoopt toch iets vreemds tegenkomen, stuur ons vooral een berichtje via info@psytopia.nl :)

Wat doen we met de gegevens van het logboek
Sowieso geldt voor dit logboek hetzelfde privacybeleid als voor het forum, we gaan je gegevens uiteraard niet verkopen, weggeven of wat dan ook. Wel zijn we van plan de gegevens (uiteraard geanonimiseerd waar nodig) te gebruiken om statistieken op te bouwen, zodat een beeld ontstaat wat voor effect microdoseren heeft op gebruikers. Deze statistieken gaan we natuurlijk delen op het forum zodat iedereen daar profijt van heeft :)
 

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Bob unfeatured this discussie
  • 2 years later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden