Rave 2 Geplaatst 27 februari 2014 Rapport Share Geplaatst 27 februari 2014 Ik vroeg me n ding af, wat is het verschil tussen tot poeder vermalen gedroogd en niet gedroogd? Link naar bericht Deel via andere websites
Gonzo 31 Geplaatst 27 februari 2014 Rapport Share Geplaatst 27 februari 2014 Als de truffels niet droog zijn wordt het eerder een soort smurrie i.p.v. poeder denk ik In principe zou je ze vers gewoon in de blender o.i.d. kunnen knikkeren, maar geen idee hoe dat er uit komt. Gedroogd poeder is ook wat langer houdbaar, maar als je toch meteen gaat gebruiken zou vers blenden best een optie kunnen zijn. Link naar bericht Deel via andere websites
Rave 2 Geplaatst 27 februari 2014 Auteur Rapport Share Geplaatst 27 februari 2014 Ik vind het drogen een beetje vaag aangezien ik niet over de juiste middelen en tijd beschik. Dus wil ik ze gewoon in de koffiemolen gooien, en dit dan ergens mee vermengen o.i.d. En anders wordt het deze keer gewoon een theetje zetten Link naar bericht Deel via andere websites
Recommended Posts
Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen
Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten
Account aanmaken
Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!
Registreer een nieuw accountAanmelden
Ben je al lid? Meld je hier aan.
Nu aanmelden