SahbiWest

Members
  • Aantal bijdragen

    78
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door SahbiWest

  1. Blijkbaar krijg je er niet alleen kanker van...

    wo 22 mei 2013, 10:41

    Vrouw verliest zangstem na eten burger

    NEW YORK -

    Een 52-jarige vrouw uit Brooklyn heeft McDonalds voor de rechter gesleept omdat zij haar zangstem is verloren na het eten van een kipburger.

    Jacqueline Simpson claimt dat er twee jaar geleden een glassplinter groter dan een muntje in haar burger zat, waardoor de gospelzangeres nu niet meer kan zingen. "Ik klink hees en heb geen heldere zangstem meer."

    Mensen aan de telefoon denken bovendien vaak dat ze een man is. De vrouw moet voor haar werk veel bellen. "Ik moet steeds weer uitleggen dat ik geen man ben. Dat overkwam me vroeger nooit."

    http://www.telegraaf.nl/buitenland/2158 ... ger__.html

  2. Lijkt me niet echt gezond :| .

    Lucid Dreaming/slaap verlamming is eigenlijk ook een soort van trippen.

    Als je een aantal dagen wakker blijft ga je op een gegeven moment ook dingen zien/horen die er niet zijn. :lol:

    jaaaa zeker man! als ik 2 dagen wakker ben, hoor ik alles met een soort van echo waardoor dingen ook echt heel laat tot me doordringen! Het is echt een heel vaag en afwezig gevoel

    en wat betreft het flauwvallen, ik weet ook niet of het slecht voor je is hoor, het is niet iets dat je iedere 10 minuten doet, maar ik heb het nooit fout zien gaan uitgezonderd van één klein jongentje, die ging dit proberen op een schommel en dan ja, dan maak je wel een harde klapper.. maarja wat schaafwonden en dat was ook weer goed haha!!

  3. Hallo allemaal,

    Ik heb gemerkt dat toch een aantal mensen hier blowen, dus vandaar dat ik een topic open met wat van mijn persoonlijke wietrecepten.

    Toen ik begon met het koken met behulp van wiet, ben ik in het begin vooral gaan werken met wietmelk en wietboter, waarvan wietmelk eigenlijk de makkelijkste variant is. Ik zal ze beide even kort uitleggen en volgende keer geef ik een heus recept.

    Wietmelk
    Benodigdheden:
    - Melk (bij voorkeur volle melk of anders half volle)
    - Als je halfvolle melk gebruikt: Klontje boter
    - Pannetje om de melk in warm te maken
    - Wiet of Hasj (Ik gooi het meestal op een mooie 0.6 of 0.7 gram per persoon, dat zijn dan 2 Joints voor mij en dan weet ik zeker dat je wat hoort te voelen. Ik raad je eigenlijk aan om een gram per persoon te doen.)
    - Uiteindelijk heb je nog iets nodig om te melk te filtreren, een filter of bijv. een doek.

    Stappenplan
    Stap 1: Je zet je pannetje melk op het vuur en laat het op laag vuur (de melk mag niet koken, maar moet wel warm worden zodat de THC in het vet gaat trekken)
    Stap 2: Je pleurt er je verkruimelde(!) wiet/hasj bij
    Stap 3: Klein blokje boter erbij doen als je halfvolle melk genomen hebt
    Stap 4: Je roert en zorgt dat niets aanbrandt, of aan de pan blijft plakken (het is slim om de zijkanten van de pijn heel lichtjes in te smeren met boter, zodat de thc niet blijft plakken, iedereen met een ijzeren grinder weet wat ik bedoel)
    Stap 5: Blijven roeren, hoe langer je de wiet in de melk laat trekken, hoe sterker de melk wordt. (een half uur moet genoeg zijn, maar je kan de melk ook een uurlang of zelfs urenlang verwarmen.)

    Je wietmelk is nu klaar! Best bij het overgieten de wiet eruitfilteren, bij hasj is dit niet nodig want alle hasj zal opgelost zijn.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Wietboter

    Het is bij wietboter ook belangrijk om dit op een laag vuur te maken, dit heeft te maken met het feit dat THC zichzelf oplost bij hoge temparaturen, vandaar dat we stoned worden wanneer we blowen maar niet wanneer we de wiet gewoon los opeten als echte gras eters! Let er dus op dat je deze beide recepten volgt op een laag vuurtje.

    Stap 1: Kruimel je wiet en haal de takjes eruit
    Stap 2: Smelt de boter op laag vuur en voeg (terwijl je roert) langzaam de wietpoeder toe.
    Stap 3: Laat deze 2u zachtjes doorkoken op het laagste vuur in huis, deksel op de pan en om de 5 minuten even een minuutje doorroeren.
    Stap 4: Je wietboter is klaar, maar voordat het hard wordt, is het slim de losse stukjes wiet en misschien takjes en kruimels te filtreren met een theedoek o.i.d.




    Volgende keer zal ik uitleggen, hoe je je wiet snel en handig tot eadible kan bewerken doormiddel van een kaastosti met boter!

  4. Waar gaat jullie voorkeur naar uit??

    Binnen:

    Binnen beleef ik de trip vaak intenser en met meer visuals. Het is dan vaak beetje een stoned achtig gevoel maar natuurlijk vele malen sterker. De trip is binnen bij mij vaak van kortere duur en ik ben dan ook stiller. Ik ben meer aan het opletten op de visuals en dingen die ik (denk dat ik) hoor.

    Buiten:

    Ik voel me een stuk vrijer buiten en de trip sneakt dan ook echt op je in. Dus je denkt niet ineens van wow, wat voel ik die truffels hard zeg, maar je voelt hem langzaam opsluipen zeg maar. Ik voel me heel avontuurlijk als ik truffels buiten heb gebruikt en alles lijkt zo interessant. Ik ga meestal lopen bij plekken met mooie uitzichten, ken er héééél veel in Den Haag en omgeving, en dan krijg ik ook zin om van alles te doen. Ik ga vaak als ik met vrienden zit te truffelen fietsen. (Vorige keer is het plan gebackfired toen ik een boete kreeg voor geen licht, ik deed zo hard me best me lach in te houden)

    Maar de vraag is dus, hebben veel van jullie ervaring met zowel binnen en buiten trippen??? Wat voelt voor jullie beter aan, ik trip zelf liever buiten maar ik kan iedereen sowieso aan raden beide settings te proberen. Buiten heeft meer vrijheid en voelt iets geestelijker/spiritueeler.. Maar binnen is die trip vaak intenser doordat je toch minder (grote) dingen hebt die je afleiden..

  5. ik zag in een ander topic al iets over het ganzfeld experiment (http://nl.wikipedia.org/wiki/Ganzfeldexperiment) maar er zijn meer vormen om natuurlijk te trippen of in ieder geval beelden anders te verwerken..

    zo kennen veel van jullie deze illusie wel denk ik:



    maar wat je ook kan doen, wat wij deden toen we jongen waren, is de hersenen afsluiten van bloed waardoor je een aantal seconden heel vaag tript en soms daarna flauwvalt, hier is ook een filmpje van:



    kennen jullie meer van dit soort tripachtige natuurlijke dingen??


  6. hahahaha dit ziet er toch echt hilarisch uit!!!!

    het klinkt verder wel interessant, ze gebruikten het om bepaalde beelden mee door te geven.. De testpersonen (a en B) kregen dan 4 plaatjes te zien en geblinkdoekt moesten ze hetzelfde plaatje kiezen, de kans is dus 25%, maar na de ganzfield test waren de uitslagen soms rond de 40%!
  7. Hallo, ik hoor ze ook altijd zeggen dat je het beste kan trippen op een lege maag, maar ik heb er een keer last van gehad.

    Toen had ik sinds lange tijd weer een bakje 15g gegeten en voelde ik een zeer korte maar intense trip, die, naar mijn weten niet langer duurde dan 80 minuten.. Maar misschien ligt het ook aan bepaalde truffels en bepaalde factoren in onze lichaam waar wij geen grip op hebben

  8. Grappig verhaal: Ik ging dit weekend dus helemaal stoned naar het omniversum, en ik zat naast een stel bejaarden. Dus ik en een aantal vrienden helemaal lekker en luid, grappen en grollen en die oudjes leken daar last van te hebben. Zo zeer, dat ze uit eindelijk aan ons vroegen of wij stoned waren, wij konden dit moeilijk ontkennen en toen hebben de oudjes opgebiecht dat zij ook stoned waren hahahahahaha ze bleken in de 70 te zijn en rookten al sinds de jaren 60 wiet haha we hebben toen een dikke splif gedraait en met hun zitten blowen, geweldige toevallige actie!!!

  9. De vraag is trouwens: Wat denken en weten jullie over de illuminati? Of heb je er totaal niks mee??

    Ik ben via een serie op youtube veel dingen te weten gekomen over deze complottheorieen maar zou echt niet weten wat ik ervan moet denken, het lijkt allemaal tever gezocht om waar te zijn..

  10. Is de Illuminati een gevaar voor de wereld?

    Is de Illuminati hetzelfde als de NWO of sterker nog het is de NWO.

    Is de Illuminati hetzelfde als vroeger omdat het verhaal over de Illuminati vaak verdraaid word dat de Illuminati Satan aanbid maar dat juist Lucifer is?

    Over Illuminati

    Professor Adam Weishaupt richtte in 1776 de Orde van Verlichting (Illuminati) op, veel later dan Brown ons wil laten geloven in zijn boek. De vele documenten en brieven die de politie op een gegeven moment in het huis van Weishaupt aantrof, tonen aan dat de Orde het doel had om regeringen en godsdiensten - en met name het Christendom - omver te werpen. In de ontstane chaos wilden de leden van de Orde de macht grijpen en een wereldregering vormen onder hun eigen dictatoriele leiding. Onder de dekmantel van de Vrijmetselarij begon Weishaupt met zijn atheïstische, ontkenning van het bestaan van God of goden; het ontbreken van religieus gevoel, instelling.

    Al vrij snel groeide zijn Orde uit tot een Europese broederschap van enkele duizenden intellectuelen. Tegenwoordig wordt de Illuminati ook wel gezien als de ‘stamvader' van het fascisme, anarchisme en communisme en als één van de drijvende krachten achter de Europese oorlogen en revoluties (o.a. de Franse Revolutie 1787). Op weg naar de Nieuwe Wereld Orde. Op zijn hoogtepunt had de Illuminati meer dan tweeduizend leden in Duitsland, Frankrijk, België, Nederland, Denemarken, Zweden, Polen, Hongarije en Italië, waaronder Goethe, Herder en vele andere prominente hervormers.

    Kopstukken

    Ondanks dat algemeen wordt aangenomen dat de Illuminati eind 18e eeuw is opgehouden met bestaan, wordt de Orde nog steeds in verband gebracht met kopstukken uit de hedendaagse politiek. Zo zouden president Bush (senior), Reagan en zelfs Bill Clinton lid zijn van de Illuminati en zou de invloed van het genootschap in het heden nog steeds zeer omvangrijk zijn. Ook werd het genootschap in verband gebracht met de moord op John F. Kennedy.

    De Illuminatie wordt dus in één adem genoemd met de Vrijmetselarij. Niet in de laatste plaats door hun gebruik van een eigen symboliek, die teruggrijpt naar oeroude tradities en zoals ze zelf zeggen ‘tijdloze wijsheid'. De website van de Nederlandse Vrijmetselarij (www.vrijmetselarij.nl) vertelt het volgende over het gebruik van deze symboliek: ‘De diepste symboliek voert in de visie van de vrijmetselaren terug tot het bewerken van de ruwe steen, zijnde het eigen wezen.

    Hij wordt geacht deze om te vormen tot een zuivere kubiek om daarmee een bouwsteen te worden in het volmaakte bouwwerk.Symboliek is voor ons vrijmetselaren geen onderwerp van verering, noch een doel. Het is een waardevol hulpmiddel tot begrip.'

    Symboliek

    Naar schatting zijn er op dit moment in de wereld zo'n vijf miljoen vrijmetselaren. In Nederland telt de Orde ongeveer 6.000 leden. De symbolen van de Vrijmetselaars (en de Illuminati?) zijn wijd verspreid. Zo staat een van de bekendste symbolen gewoon afgedrukt op dollarbiljetten! Hierover zegt Brown in een interview: “Dit symbool is een oorspronkelijk ontwerp van Charles Thomson en werd gepresenteerd aan de Amerikaanse bank in de veertiger jaren toen de Illuminati een wijdverspreid en geaccepteerd genootschap werd en infiltreerde in de Vrijmetselaars Orde van Freemasons. In die tijd waren er veel politici lid van deze Orde, waaronder Vice-President Henry Wallace. Veel historici geloven nog steeds dat President Roosevelt is overgehaald door Wallace om dit ontwerp te gebruiken. Andere complottheorieën zeggen dat juist Franklin D. Roosevelt een hooggeplaatst lid was van de Freemasons.â€

  11. Heb laatst de aflevering over een meisje aan de drank en een kerel met een meth verslaving voorbij zien komen, vond het naar NGC standaarden maar een magere "mwoah" waard. Ze moeten weer eens doorgaan met American Weed, dat was wel grappig (of Weed Wars, maar dat is denk ik van Discovery).

    Wat toevallig, heb één aflevering gekeken en dat was precies deze :P