Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Gisteren
 2. de microdosering lijkt fijn te werken, ben er erg tevreden over, en denk erover vaker te nemen
 3. Afgelopen week
 4. Ik ben overgegaan op 2gram per doses. Naar 3 weken proberen merk ik gewoon geen verschil op 1 gram. Atlantis is is een behoorlijk zwakke truffel, dus gok dat 2 gram overeen komt met 0.7 gemiddelde magic mushroom. En het is nog steeds 1/10 van een therapeutische dosis truffels voor mij.
 5. Ik merk wel degelijk verschil. Ik voel een soort alertheid en helderheid. Bovendien is mijn dagelijkse vermoeidheid, gecombineerd met migraineuze hoofdpijn waar ik al jeren last van heb aanzienlijk verminderd. (hoofdpijn soms subtiel aanwezig, vermoeidheid stukken minder). Misschien toevallig? Vooralsnog ben ik enthousiast
 6. Eerder
 7. Gonzo

  de n8wachT

  Haha, hear hear!
 8. Hey! Je hebt de microdosering gebruikt? De effecten daarvan zijn inderdaad heel subtiel en vaak niet merkbaar totdat je er bij stilstaat. Het kan even duren voordat je écht wat merkt, dus vooral doorgaan
 9. Hallo allemaal, Mijn naam is propeend, een.samenvoeging van onze achternamen. Heb gister de eerste dosis ingenomen, gekauwd en dat ging prima tot ik het dootlrslikte. Brr bitter maar oke . De hele dag lekker in huis lopen keuvelen want er stond dat je beter kon zorgen voor een veilige omgeving ivm mogelijke bijwerkingen zoals trippenenz. Nou ik heb compl niets gemerkt van de truffels en hun eventuele werking. Nou ja alle hoop is nu dus gevestigd op de 2e micro hap over 2 dagen. En ach ik heb er aan mee gedaan en het geprobeerd das altijd leuk.toch? Wens iedereen succes met hun poging Groetjes Propeend
 10. Amaiii

  de n8wachT

  Zooo Tis de hoogste tijd voor een opleving zo te zien!!!
 11. Hier pas een paar weken bezig met serieus microdoseren en een vast schema. Daarvoor wel een paar pogingen gewaagd, maar dat ging de mist in omdat truffels uit hun verpakking indrogen; Vrolijk 1 gram afgewogen, maar als truffels vocht verliezen worden ze lichter terwijl hun potentie hetzelfde blijft. Dus toen zat ik half trippend op de bank Daarom is die microdosering ideaal, het boeit niet of ze vocht verliezen, ze zijn al afgewogen. Wat ik vooral raar vind; als ik "normaal" heb getript voel ik me de dag erna ook wel lekkerder, maar toch niet helemaal hetzelfde als bij een microdosering. Geen idee waarom, maar het effect voelt een beetje consistenter. Ben denk ik al jaren niet zo productief geweest. Helemaal eng zijn de ervaringen die voorbij komen. Sowieso koel dat ik me er beter door voel, maar mensen met clusterhoofdpijn blijken er ontzettende baat bij te hebben, het ontspand dus mensen die slecht slapen tukken ineens vrolijk door. Dat zijn echt spannende verhalen, zonder freaky medicijnen gewoon met een natuurlijk product een fijner leven. </reclamespot> En daar, met de actie begonnen of al langer bezig? En hoe bevalt het tot nu toe?
 12. Stephen89

  Alles over microdoseren

  Heel erg bedankt voor uw reactie! 😊
 13. Bob

  Alles over microdoseren

  Hey! Microdoseren en THC vapen kan gewoon samengaan, al kunnen ze elkaar wel een beetje versterken. Daar is in principe natuurlijk weinig mis mee, maar wel iets om zeker de eerste keren rekening mee te houden. Over het algemeen raden ze de combinatie af, maar dat is vooral om de microdosing ervaring "puur" te houden. Bij combinaties met andere middelen is het lastiger om vast te stellen of je ervaringen door het microdoseren komen of door de combinatie.
 14. Stephen89

  Alles over microdoseren

  Ik heb magic truffels besteld en ga binnekort hiermee microdoseren, alleen doe ik ook Thc vapen. Als ik in de ochtend een microdosis neem kan ik dan in de middag weer Thc vapen? groetjes stephen
 15. shiva

  Salvia divinorum

  Salvia is ook niet echt mijn favoriet. Wat ik leuker vind is truffels of lsd.
 16. Bob

  Alles over microdoseren

  Top, succes! het zijn de Psilocybe Galindoi.
 17. Paddie

  Alles over microdoseren

  Heb het pakje ontvangen. Ga er volgende week mee beginnen. Vraag: Welke type Truffels zitten er in het kitje ??
 18. Wappie

  Alles over microdoseren

  Top thanks! Ik ben benieuwd! Ik zal er verslag van maken
 19. Gonzo

  Alles over microdoseren

  Haha, ja, dat klopt helemaal, dag 1 wel innemen, dag 2 en 3 niet. Bij dag 4 begin je gewoon weer opnieuw.
 20. Wappie

  Alles over microdoseren

  Hallo, Ik ben een beetje blont Moet in nu dag 1 innemen en dan dag 2 niet, dag 3 niet en dan dag 4 weer wel? Of dag 2 ook innemen? Ik ga morgen beginnen namelijk.. Groetjes en bedankt!
 21. MCY

  Alles over microdoseren

  Houdbaar 2-3 maanden in de koelkast (mits vacuüm verpakt)
 22. Precies! Of ons brein nu anders functioneert door de psilocybine of door zichzelf, het einddoel is bereikt haha. Hoe lang ben jij nu bezig met microdoseren als ik vragen mag? Dat zou inderdaad een ideaal experiment zijn en ik ben er van overtuigd dat er dan echt meetbaar verschil is. De roes en kalmte dagen na een goeie trip is al niet ingebeeld, dus kan me moeilijk inbeelden dat dat bij microdoseren wel zo is. Mooi dat we bij kunnen dragen aan het verkennen van microdoseren en een top actie van magic-truffels, dit zal alles zeker in een stroomversnelling zetten!
 23. Dat is goed om te horen! Ik had in het begin inderdaad hetzelfde idee, dat het inderdaad ook een placebo effect kon zijn. Aan de ene kant zou dat niet eens erg zijn, als het werkt, werkt het maar raak toch steeds meer overtuigd dat het écht werkt. Al zou het natuurlijk ook wel een leuk experiment zijn de magische truffels een keertje te vervangen door gemalen noten ofzo. Dan nog even iemand vinden die de echte en neppe dosering door elkaar husselt voor een blinde test en zien wat er gebeurd.
 24. Heb mijn pakketje vandaag mogen ontvangen en (hoewel het natuurlijk het placebo-effect kan zijn) heb ik na een eerste dosis gelijk minieme verschillen gemerkt in zowel humeur als focus e.d. Ik houd alles zorgvuldig bij in het online logboek en kan niet wachten om aan het einde van mijn experiment een uitgebreid ervaringsverslag te delen hier, want ik voel dat er erg veel potentie is!
 25. puriot

  Alles over microdoseren

  Dank je wel voor je advies.
 26. Gonzo

  Alles over microdoseren

  Vooralsnog zijn ze voor € 4,95 beschikbaar. Een beetje kauwen kan helpen, maar op een lege maag kun je het ook zonder problemen met smoothie en al opdrinken. (Of door de yoghurt, in thee etc) Kauwen mag, maar hoeft niet perse. Je kunt ze ergens in verwerken als je wilt, thee of soep (maar de truffels pas achteraf toevoegen, niet meekoken) of bijvoorbeeld door de yoghurt of wat dan ook. Maar gewoon kan natuurlijk ook gewoon.
 27. puriot

  Alles over microdoseren

  Beste forum leden, ik heb mijn gratis porties binnen. Mijn vraag is hoe ik die dingen op eet. Moet ik er op kauwen? Geheel doorslikken? Of in iets verweken? Fijne avond verder, Peter
 28. MCY

  Alles over microdoseren

  Kan ik de truffels gewoon door mijn smoothie gooien? Of is het echt belangrijk dat ik er goed op kauw?
 1. Meer activiteit laden