Justinox

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Justinox

  1. Dag allemaal,

    Dit is niet zozeer een tripreport, meer een vraag over de ervaringen die ik heb gehad. In mei heb ik samen met L 15g atlantis genomen. Dit was een heel aangename trip, waarbij we allebei op een kinderlijke ontdekkingsreis door mijn kamer gingen, de muziek heel intens ervaarden en (in mijn geval) nauwelijks visuals. Eind juli heb ik met L en W weer truffels genomen, dit keer namen L en ik 18g en W 15g. Deze trip was veeel intenser, waarbij mijn ego verdween en mijn lichaam samensmolt met de omgeving. De visuals vielen nog steeds tegen, alhoewel ze wel intenser waren dan vorige keer (bewegende houtnerven etc). De reactie op muziek was dat mijn lichaam als een soort energiebron meevibreerde op de intensiteit van de muziek, heel bizar. L had ook een veel zwaardere trip dan de vorige keer, maar minder intens dan ik. W had gewoon dezelfde trip die L en ik in mei hadden, hooguit minder leuk omdat L en ik als twee dooien op de bank lagen.

    Ik vraag mij af welke factor het verschil in intensiteit kan verklaren, daarom hier een overzichtje in verschillen.

    Mei:

    - Trip om 23:30, sinds 19:00 niet meer gegeten (overdag gewoon ontbijt, lunch en heel licht diner)

    - Op mijn studentenkamer, toevallig geen anderen thuis

    - Lichte spanning voor wat er komen ging, geen tripsitter

    - Truffels gehaald bij lokale smartshop, gewone atlantis, zelfde dag ingenomen

    Juli

    - Trip om 17:00, sinds 12:00 niet meer gegeten (dit was mijn ontbijt met wat muesli)

    - Bij mijn ouders huis, buren zouden op vakantie zijn maar half uur na inname kwamen ze plotseling thuis, daar ging ons plan om in de tuin te zitten..

    - Ik wist wat er komen ging (althans dat dacht ik), een tripsitter aanwezig, die heeft er nog iemand bij laten komen toen hij zag dat t niet lekker ging

    - Truffels besteld bij deze site, gewone atlantis, 4 dagen vacuum in de koelkast bewaard

    Verder kan ik zo gauw niks verzinnen. Heeft iemand enig idee wat er voor zorgde dat de trip zo intens was, het lijkt mij sterk dat die 3g verschil zo'n effect kunnen bewerkstelligen.

    Alvast bedankt!

    Justinox

  2. Ha Gonzo,

    Bedankt voor je reactie! Ik moest eraan denken omdat ik her en der recepten zag staan waarin walnoten vervangen werden door truffeltjes. En aangezien hij bij walnoten een anafylactische shock krijgt, wilde ik t risico niet lopen ;)

    Dat wordt dan een leuk avondje morgen!

  3. Dag beste mensen,

    Ik wil binnenkort samen met een vriend een portie Atlantis nemen, maar bedacht mij ineens dat hij een walnotenallergie heeft. Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben, of weten wanneer er allergische reacties kunnen optreden?

    Alvast van harte bedankt,

    Justinox