Nicadoz

Members
  • Aantal bijdragen

    68
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Nicadoz

  1. Ook welkom, leuk om een nieuw forumganger bij te hebben hier :)

    Wat urukhai en Gonzo zeggen sluit ik me ook bij aan. Ik moet er nog bij zeggen dat je lekker in je vel moet zitten,

    ga niet een trip in als je nog belangrijk huiswerk moet maken of mogelijk naar huis moet of wat voor verplichting dan ook.

    Het kan wel eens zijn dat je door de truffels daar teveel aan gaat denken en zo niet optimaal kan genieten. ;)

    Zelf droog ik ze en maak er capsules van maar hiervoor deed ik het zoals urukhai beschrijft. En dan met cup-a-soup champignon, proef je gegarandeerd geen truffeltje alleen maar champignonnen soep, moet je dat natuurlijk wel lekker vinden ;)

    Als je het in je uppie doet moet je wel sterk in je schoenen staan vind ik, er is niemand die je gedachtes kan remmen of je kan zeggen dat wat je doet echt niet kan ofzo, een trip sitter of bij een lichte dosis gewoon iemand die mee tript. maar met tampenansis zal het meevallen omdat deze niet heel heftig is.

    Ik hoop niet dat ik je bang hebt gemaakt maar voorzorg voor alles, zorg dat je lekker kan zitten ook, playlistje evt. maken en misschien een filmpje opzetten oid. Geniet er van en ik ben benieuwd wat je er van vindt. De eerste keer is super tof 8-)

  2. super tof report urukhai. Ik heb zelf ook een keer met een goede vriend van me in een zwembad getript. Tegen alle tips en hints in die op alle fora te lezen zijn en we kwamen er ook achter dat het toch echt wat te druk was ;) En met dat autorijden , als er wel wat was gebeurd was je goed de sjaak geweest :o

  3. ik heb onlangs truffels gedroogd en die in een koffiemolen vermalen, capsule maker machine heb ik van de moeder van een vriend van mij gekregen toen ze hoorde dat ik into the psychedelica was. ''kan hij het spul mooi in capsules stoppen'' 8-)

    hahah geweldige ouders heeft ie :P. maar goed 4 dosissen gedroogd en die zitten nu in 36 capsules. ik heb ze nog niet gebruikt omdat ik nog niet weer een trip kon maken, maar zodra ik dat wel doe schrijf ik meteen een report erover :D

  4. haha ja vrij snel zijn we vaak, een paar hele actieve leden zitten hier op. Op de een of andere manier vind ik het fijn om op dit forum te zitten dan een andere drukke, algemenere forum. urukhai, iedereen smokkelt drugs mee naar zsiget, en het barst er van daar. Paar gedroogde stukjes truffel in een pepermolen mee en niemand die wat op zou vallen als je wordt gecontroleerd 8-)

    of ja in je kont stoppen maar dat is dan weer het andere uiterste :P

    haha mevrouw wordt geil van truffels, heb ik nog niet eerder meegemaakt. Het kan mij echt niks schelen hoeveel mooie vrouwen of tetten voorbij komen of hoelang er porno aanstaat. :mrgreen:

  5. Leuk om te lezen dat er ook meiden trippen, ik kom ze sporadisch tegen namelijk. Goed aangepakt zo te zien en mooi dat het gewoon goed uitpakte. Ik raad net zoals thijs en urukhai aan om nog even te wachten voor je op een festival los gaat. Een bos kan je de volgende keer gewoon doen als je een mooi plekje hebt en het lekker weer is. omdat je in de natuur rust hebt en op zon festival het dikke vieze drukte is.

    Van white crystal heb ik nog nooit gehoord, vonden jullie ze een beetje te kanen :P ?

  6. schade rollade dat filmpje kunnen we niet zien urukhai, maar mij lijkt mindfucken helemaal niet leuk als ik films kijk juist, heb je die film al een keer gezien tijdens een trip ?

  7. Into the Wild

    dat lijkt me inderdaad echt een toffe film om te zien, daar zitten super vette dingen in verwerkt.

    Met heel veel films die eerder zijn genoemd kan ik met totaal niet in vinden. Mindfucks zijn normaal wel leuk maar ik denk niet dat je je aandacht er bij kan houden. Te ingewikkeld en het zou niet fijn zijn. Dus rustige films die echt, echt mooi zijn verfilmd kijk ik graag. No country for old men wil ik er nog wel eens op zien maar een film als fightclub zoals ik die zag staan lijkt me niks. Vind het zowiezo een waardeloze film die door teveel mensen wordt bewonderd.

  8. Zon goed halfjaar zeggen mensen meestal, maar ik weet zeker dat je ze jaren kan bewaren totdat ze ècht afdoen van hun werking. Ik heb zelfs al een paar keer stoeltjes gekweekt, echt super tof en leuk werk. Je kan natuurlijk super veel info op fora vinden en gewoon op internet maar als je vragen hebt beantwoord ik die graag. Ik studeer biologie dus ik heb een mooie basis qua micro-organismen. is er niet prive chat ofzo ;)