lupsie

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door lupsie

  1. Hallo!

    Ik ben nieuw op dit forum en gister heb ik voor het eerst truffels geprobeerd. De trip was niet helemaal wat we ervan verwacht hadden en ik ben benieuwd wat jullie ervan denken of tips hebben voor de volgende keer.

    Wat basisinfo:

    Ik en vriendje

    7,5g atlantis per persoon, door de soep gedaan

    Bij mij thuis

    We hadden allebei al veel gelezen over de ervaringen van anderen, dus dachten dat de effecten niet als een complete verrassing zouden komen. Door die (veelal positieve) verhalen en onze eigen ervaringen met andere drugs (XTC, MDMA) gingen we er met bepaalde verwachtingen in.

    Anyway, we hadden netjes vanaf half 3 niks meer gegeten en rond half 8 de truffelsoep gedronken. We bedachten dat we na het drinken alle spullen klaar konden leggen (eten, drinken, glowsticks, kussens, tekenpapier) zodat we niet stil hoefden te zitten terwijl we wachtten op de eerste effecten. Nou, daar waren we nog mee bezig toen het begon te werken na ong. 20 minuten.

    Het begin vond ik heel leuk en bijzonder, ik moest de hele tijd lachen om de raarheid van de situatie en hoe gek sommige dingen eruit zagen. Kleuren waren heel mooi en natuurlijke dingen (bomen, wolken, licht) bewogen en maakte figuurtjes. Ik voelde me heel bijzonder en mooi en wijs. Ik weet niet precies hoe lang dat duurde, maar het leek vrij kort. Langzaam werden alle waarnemingen wat moeilijker te bevatten en snapte ik steeds minder van alles. Alles veranderde in abstracte begrippen (niet visueel maar in mn hoofd) en niks betekende nog iets of had een eigen plek. Mijn vriendje snapte er ook helemaal niks van, die zat meer in z'n eigen hoofd en zei bijna niks. We waren super besluiteloos en konden simpele taken moeilijk uitvoeren, bijvoorbeeld andere muziek opzetten. We zijn toen nog naar buiten gegaan om een sigaret te roken, en eenmaal binnen werden we langzaam rustiger en konden we meer genieten van de muziek en grapjes maken.

    Wat ons het meest verraste was dat het helemaal niet heel relaxt was, en het was moeilijk om op één ding te richten en daarvan te genieten. We hebben bijvoorbeeld allebei in het begin nauwelijks wat meegekregen van de muziek die op stond. Niet bewust in elk geval. Wat kunnen we de volgende keer anders doen om de trip meer te kunnen sturen? Lagere dosis of zorgen dat de omgeving minder druk is? Ik woon op de 5e etage van een flat en er was zoveel te zien buiten en om ons heen ook. Ik heb niet bepaald een rustig interieur :P Ik had van veel mensen gelezen dat de eerste keer helemaal geweldig was. Niet dat het een vervelende ervaring was, gewoon niet helemaal wat ik verwacht had.