rubenaz

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door rubenaz

  1. Distikstof(mon)oxide, voorheen stikstofoxidule, triviale naam lachgas, is een verbinding van stikstof en zuurstof met de formule N2O. Lachgas is een anesthetisch gas, dat wordt gebruikt bij verdovingen, maar het wordt ook gebruikt in motoren om het motorvermogen te verhogen. In de atmosfeer is lachgas een broeikasgas. (wikipedia)

    Erg simpel te verkrijgen, Het zit namelijk in slagroompatronen. Deze zijn o.a te verkrijgen bij de Blokker, diverse groothandels en internet. De patronen worden geopend met een N2O cracker of een slagroomspuit, waarna het N2O in een ballon wordt opgevangen. Door in de ballon te inhaleren krijg je een soort van klein ''trip'' die hoogstens een minuutje duurt.

    Mensen die hier ervaring in hebben? En ik ben dan voornamelijk geïnteresseerd naar een combi, bijvoorbeeld truffels en N2O. Dit zou een gigantische boost aan de trip kunnen geven heb ik gehoord.

    Ik heb wel eens N2O gebruikt, maar dan niet in combinatie met andere middelen. Dit gaf bij mij vervormingen van geluid en lachkicks.

  2. Grappig verhaal: Ik ging dit weekend dus helemaal stoned naar het omniversum, en ik zat naast een stel bejaarden. Dus ik en een aantal vrienden helemaal lekker en luid, grappen en grollen en die oudjes leken daar last van te hebben. Zo zeer, dat ze uit eindelijk aan ons vroegen of wij stoned waren, wij konden dit moeilijk ontkennen en toen hebben de oudjes opgebiecht dat zij ook stoned waren hahahahahaha ze bleken in de 70 te zijn en rookten al sinds de jaren 60 wiet haha we hebben toen een dikke splif gedraait en met hun zitten blowen, geweldige toevallige actie!!!

    Hahaha geniaal!

    Klinkt erg interessant, jammer dat het omniversum hier niet in de buurt zit. Gelukkig heb ik hier wel een bos in de buurt waar je weinig last hebt van belichting. Kan je prachtig naar de sterren kijken. Vliegtuigen worden ruimteschepen en sterren zijn opeens 10 keer zo groot :P