organaut

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door organaut

  1. Ziet er inderdaad relaxed uit!

     

    Krijg er een beetje dit gevoel bij :D Balen dat het niet op consoles is uitgekomen.

     

    Daar had ik nog niet aan gedacht, maar het lijkt wel op die scene. :D 

    Borderlands 2 heeft veel verwijzingen in het spel steken. Ik kwam deze tegen.

    15i9my9.png

  2. Ik weet niet of Dear Esther als game kan gezien worden, maar het is geweldig.
    Je kan niet meer doen dan op een eiland rondwandelen terwijl iemand delen van het verhaal verteld.
    Vooral het level in de grotten is wel tripmateriaal

  3. Hallo! ik heb in januari een testpakket op kraatje.nl besteld. Dit bestond uit 7 soorten met elk 20gram in poedervorm (gemalen bladeren).  
    Het was het tweede middel dat ik probeerde (na wiet) en ik vind het geweldig!
    De eerste keer had ik mooi 5gram afgewogen en in chocomelk gegooid. Daarna ben ik met een paar vrienden gaan rondrijden. (Ik zat op de achterbank 8-) )
    Ik merkte al vrij snel een warme gloed die van binnen kwam en alles werd een beetje langzamer/waziger. 
    Ik voelde me goed op de achterbank en genoot van leuke hiphop. Na een tijdje begon mijn vriendin via sms te discussiëren en net op dat moment waren mijn twee vrienden aan het ruziën over welk het volgend liedje ging worden, terwijl het ondertussen al luide partymuziek was.
    Ik kreeg het gevoel dat ik de situatie niet onder controle had en voelde me wat slecht. (zoals vaak is de setting dus belangrijk)
    Alle keren erna heb ik altijd gezorgd dat ik de situatie koos of onder controle had.
    Als ik minder dan 5-6gram neem, ben ik meer euforisch en heb ik energie. Als ik meer neem, ben ik meer loom en blijf ik liever zitten.
    Ik heb ook gemerkt dat als ik eerst kratom neem en dan een jointje rook, ik me even high voel als een hele avond volop roken.

    Ik had gelezen dat mensen in Thailand de bladeren kauwen om goed te kunnen werken en meer concentratie te hebben. Toen ik een deadline had die ik de dag erop moest halen, besloot ik me een chocomelk met kratom te maken. Alles werd weer wat langzaam en wazig, maar als ik me op mijn scherm concentreerde, was dat deel scherp en kon ik doorwerken. Ik merkte dat het uitgewerkt was en zag plots dat ik 2uur verder zat en een hoop had gedaan. toen nam ik nog een portie, en na twee uur nog eentje. geweldig spul.
    Ik heb gemerkt dat sommige soorten beter werkten dan anderen (ik had gelezen dat het voor iedereen anders zou kunnen zijn), vandaar het testpakket.
    De smaak is als een bittere thee vind ik. Met chocomelk is de smaak goed te doen. Ik heb ook ice tea en water geprobeerd, maar dat was niet zo'n succes.  :-P