miss-emmy

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Upvote
    miss-emmy ontving waardering van Spira80 in Op zoek naar de ene trip ervaring...   
    Nou het is dan eindelijk zover, volgende week gaat het gebeuren!
    Oorspronkelijk zou ik samen met mijn vriend gaan trippen, maar door zijn voormalige ervaringen heeft hij er nig steeds niet zo'n trek in, wat ik hem ansoluut niet kwalijk kan nemen. Ik ga naar een vriendin van me, die inmiddels net zo lang als mijn vriend en ik samenwonen, maar ik heb haar ruim een jaar niet gezien dus ik ben enorm benieuwd wat er allemaal boven water gaat komen. Ik heb haar in ieder geval enorm gemist, want ze woont niet naast de deur, maar we hebben toch wel regelmatig contact.
    Ik ben nu bezig met een leuke youtube playlist in elkaar zetten, de vriend van mijn vriendin dient als reclame-skipper en tripsitter. Hij heeft het vaak genoeg gedaan dus had niet zo'n trek om mee te doen maar wilde zijn vriendin graag een keer trippend meemaken. Zij hebben een heel fijne grote tuin waar we in rond kunnen dwalen met veel bloemen en vogels, de woonkamer is vrij druk ingericht, maar de keuken is heel fijn minimal.
    Ik heb jullie tips nog eens goed doorgelezen en we gaan zeker fruit inslaan! Ook de 2de video is een hele goede suggestie! Ik heb zelf gekozen om de gopro hero 3 trailer in mijn lijstje te zetten en dit komt enigszins overeen, is ook echt een aanrader! Vooral met de drops in het filmpje voelt het net alsof je zelf van de berg af springt, zelfs met een goeie joint haha!
    Anyway, ik ga mijn voorbereidingen treffen en zal er zeker een mooi report van maken