DW1995

Members
  • Aantal bijdragen

    1
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door DW1995

  1. Hoihoi!

     

    Ik ga a.s. zondag denk ik voor het eerst truffelen. Ik heb verder nog geen ervaring met dit soort middelen, blow alleen regelmatig en gebruik wel eens XTC/MDMA. Truffels staat eigenlijk al een tijdje op mijn lijstje, puur om te proberen of ik het iets vind en puur voor de ervaring.

     

    Nu ga ik het samen met een goede vriend van mij doen, misschien is er nog een vriend van hem bij die ik ook redelijk goed ken. Hun hebben beide wel ervaring met truffels, hebben het meerdere keren gedaan en dat is fijn. De eerste vriend heeft ook ervaring met LSD dus hij weet wel e.e.a. over 'trippen'. Ik ben wel heel erg benieuwd naar hoe het zal zijn, ik heb wel een aantal reports gelezen maar kan er toch een moeilijk beeld van krijgen, ik denk dat ik het gewoon mee moet maken.

     

    We gaan in ieder geval de Mexicana nemen. Hij zal 15 gram doen, ik denk dat het verstandig is voor mij om het lekker bij 10 gram te houden. 

     

    Er is nog wel een vraag die bij mij brand: ik zit niet altijd even lekker in mijn vel, er zijn persoonlijk een aantal struggles bij mezelf. Ik loop hiervoor ook bij een psycholoog. Ik ben (denk ik) niet depressief, maar dingen gaan ook niet altijd even lekker. Dit komt omdat ik ADD heb en hier laatst pas mee gediagnosticeerd ben. Hierdoor kunnen je gedachten heel erg hoog oplopen, ik heb soms dat mijn gedachten me overweldigen als ik bijvoorbeeld blow. Het probleem is namelijk dat veel gedachten uiteindelijk negatief tegenover mezelf zijn. Ik ben daarmee aan het werk, maar het is soms nog niet controleerbaar. 

     

    Ik lees op internet 'waarschuwingen' om absoluut geen truffels te gebruiken als je je ook maar iets niet goed voelt of iets dergelijks. Een slecht humeur kan al een reden zijn, lees ik zelfs? Maar ik ben gewoon erg nieuwsgierig, allen hierdoor komt er toch een soort van twijfel boven. De vriend waarmee ik het ga doen heeft tevens ook ADD en die zit ook al een tijdje in een lastige periode, maar die doet ook gewoon truffels en heeft ook in een lastige periode met zichzelf gewoon truffels gedaan. Hij zegt ook juist dat het zijn dag juist weer goed heeft gemaakt omdat je juist inzichten krijgt, filosofisch e.d. wordt. Hij zegt dat ik me er niet druk over hoef te maken, want hij doet het ook gewoon en heeft nergens last van. Ook zegt hij: als je er iets slecht op gaat kan ik je er zo uit praten. 

     

    Wat zijn jullie ervaringen? Ik ben de laatste tijd ook best filosofisch, spiritueel, daarom denk ik dat het een vrij fijne ervaring voor me word. Ook heb ik verhalen gelezen dat het juist ene eyeopener voor jezelf kan zijn en dat je juist verbanden kan leggen waardoor je voor jezelf juist weer dingen oplost en dus ruimte vrij maakt om je weer beter te voelen.