Vaseline

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Vaseline

  1. Je kan het vrij simpel zelf maken.

    Je moet Mimosa hostilis poeder kopen (Hopelijk binnenkort verkrijgbaar op deze site) en daar een paar simpele handeling op uitvoeren.

    Staat genoeg over op internet. Zoek maar dmt extractie

    En waar vind ik dat mimosa poeder?

  2. Met genoeg ketamine is je eigen huis je huis niet meer :D

    Onder de douche

    Op de wc zitten met het licht uit is ook heel trippy, gewoon complete stilte en duisternis

    Onder de douche toen ik tripte vond ik wel machtig 8-)

    Buiten trippen is ook alleen lekker als het zomer is en niet om 6 uur al pikkedonker

  3. Acid house.. Echt waar, ik snapte daar geen kut van en al die verhaaltjes door elkaar vanuit het niets die nergens over gingen. Niks voor mij, fear and loathing in las vegas is wel master 8-)

  4. Had ook de Hollandia (8 gram). Maar zat nog best vol van het avondeten, wel 3 uur gewacht maar toch. Het eerste kwartier had ik lachkicks en toen een uur niks, en toen BAM! hakte het erin bij me. De kamer stond schuin naar beneden en het plafond begon te golven, we hebben van die bobbeltjes op 't plafond en die leken wel te dansen. Het licht van de kaarsen leek naar me toe te komen en meerdere kleuren in te zitten en de gordijnen begonnen ook helemaal te golven. Toen voor de spiegel gaan zitten (ookal wist ik dat het afgeraden word) en ik leek een oud vrouwtje te worden en toen veranderde m'n hoofd in een schedel. Toen vond ik 't niet zo leuk meer en ben naar mn kamer gegaan en tv kijken, waar het programma over ging weet ik niet eens meer ik lette alleen op de kleuren..Toen gaan douchen (voor mijn gevoel echt urenlang terwijl het maar een kwartier was). Muren kwamen op me af maar niet op een beangstigende manier. Toen kreeg ik een powerkick en heb een kwartier gedanst op trancemuziek tot ik het gevoel kreeg dat er bakstenen aan mn lijf hingen en ik op bed verder heb liggen spacen tot ik in slaap viel!

    Zeker weten voor herhaling vatbaar, met een hogere dose.