Pff

Members
  • Aantal bijdragen

    49
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Pff

  1. Bedankt voor die post!

    Over DMT gesproken, is dit even veilig als truffels? En ook is het weggelegd voor mensen die controlefreaks zijn of mensen met een meer dan gemiddeld groot ego?

    Ik zou van mezelf ni echt kunne zeggen dat ik een controlefreak ben op dat gebied, ik heb meerdere malen getript maar dit was op paddo's, maar ik denk dat er niet veel verschil is tussen paddo's en truffels.

    In ieder geval heb ik nooit bad trip gehad wanneer ik normale dosis at.

    Even een laat advies.. laat die DMT linksliggen als je een controlefreak bent. Zelf ooit eens amautistisch met een zelfgemaakt pijpje proberen te roken. Ging niet zo goed waardoor ik niet alles binnenkreeg. Ik kwam in een fase waarbij ik hard aan het trippen was maar nog wel goed kon denken.. En ik werd daar best paniekerig van.

    Het is ook anders trippen dan truffels etc.. je voelt je als een soort plasje met gel welke elke vorm kan aannemen en er zijn echt bijna geen aanknopingspunten meer aanwezig met de echte wereld.

  2. Hebben jullie er al aan gedacht dat met dit wetsvoorstel ook wel eens truffels aan banden kunnen worden gelegd.

    Ze spreken namelijk niet over research chemicals maar over alle actieve stoffen die nog niet op de opiumwet staan of onder de geneesmiddelenwet vallen. :cry:

  3. XTC zeker weten al vanaf de eerste keer dat ik het deed dacht ik wow hier stop ik nooit meer mee doe het nu een tot 2 keer in de maand in de vakanties elk weekend ik heb veel gebruikt maar ben nu bij de witte speakertjes aangekomen tering wat een space, mijn beste ervaring is toen ik met een vriend van mij allebij 5 stuks Q-tjes (oranje Q-dancjes 190mg) heb weg getikt in een avond hele zondag doorgespaced

    Zonde om de magie zo snel te verkloten.. Jij komt er nog wel achter. En op dit tempo binnen een half jaartje :roll:

    En mijn favo's zijn MDA en LSD. MDMA was leuk in het begin, maar nu vind ik het meer een boost op feestjes. Niet zo heel speciaal meer dus :cry:

  4. Mensen kunnen zichzelf normaal niet of nauwelijks bekritiseren. We zijn te druk om hierbij te kunnen en durven stilstaan, en mochten we toch iets opvallen dan wordt dat vaak afgedaan als de schuld van een ander. Het ego is dan te sterk aanwezig.

    Vooral bij het gebruik van psilocine zie je juist dat mensen in hun hoofd tot rust komen en zichzelf onder de loop nemen. Ze komen problemen onder ogen en beseffen dat ze er zelf ook een rol in spelen.

    Daarnaast is het ook natuurlijk heel leuk als recreatieve drug met vrienden :D

  5. Een centraal topic voor al je favoriete objecten tijdens het trippen.

    Zelf vind ik de volgende objecten echt geniaal tijdens het trippen:

    - Lichtstaafjes die je moet knakken

    - Dambord

    - Een tesla-bol

    - Een sfeerlicht (van philips meen ik) die om de paar minuten veranderd van kleur waardoor de kamer een heel ander perspectief krijgt

    - Een kaleidoscoop :shock:

    Hebben jullie nog leuke bevinden?

  6. Leuk spul alleen het synthetische gevoel is heel erg aanwezig.

    Je voelt gewoon dat de visuals enzo nep zijn en omdat het makkelijk te sturen is kan je het als ware "uitzetten". Wel geeft het bij grotere doseringen van die trails. Als je je hand beweegt zie je dan zo'n heel spoor enzo :)

    Heb ook altijd koppijn tijdens het gebruik van 2C-B.

    Het gaat wel eens onder de naam kinderdrugs. Onderschat het echter niet! Moest met een vriend afgelopen koninginedag terugtrekken naar huis omdat de massa mensen volgens hem allemaal trails van kleuren achterlieten en hij gek werd :lol:

  7. Lees jezelf in op deze site en een aantal andere drugsfora (noem ze maar niet).

    - Zorg voor een tripsitter

    - Doe het met vrienden. Samen is het meer een funtrip. Als je alleen bent wordt het meer denken enzo. Kan misschien teveel worden de eerste keer

    - Genoeg lekkere sapjes enzo

    - Zorg dat je die dag niets meer hoef te doen

    - Zorg dat je hoofd leeg is. Dus geen kleine kuttaakjes ofzo die je nog moet doen. Want dat gaat knagen :lol:

    - Een vertrouwde omgeving

    - Telefoon uit

    - Draai al wat joints van te voren

    - Niet jezelf overschatten. Rustig opbouwen en vermijdt contact met de buitenwereld de eerste keer. Als je nog onervaren met zulke dingen bent kan je snel para worden.

    - En aanraders voor firsttimers zijn overbodig. De eerste keer is zo overweldigend dat je toch je eigen dingen gaat doen :lol: