Wat dieper in 2-cb, een sociaal tripje


Recommended Posts

Trip 17:

50 mg 2-cb

19:00: inname passiflora (niet het combinatie preparaat van de vorige trips, maar alleen passiebloem extract)

 

Na ons tripje in Amsterdam hadden Mattie en ik besloten om een keer een wat hogere dosis 2-cb te nemen. Orginele plan was om "heroic" te gaan voor een egodood. Maar Mattie had recent een intense salvia trip gehad, en ik die 5meo-DMT trip. Dus we hadden allebei geen behoefte om heel diep te gaan.

Van de partij waren ook Springertje en Schatje als tripsitters, hun gingen aan de xtc (leek ons wel prima, iemand die aan xtc is, is lekker positief en kan iemand wel door eventuele moeilijke fases van een trip praten)

 

Mijn laatste maaltijd was rond de middag.

 

20:15 inname 25 mg.

 

Eerste half uur was een beetje afwachten, wat tv kijken en nog wat dingetjes klaarzetten. Huiskamer zou nu thuisbasis zijn, net te weinig bank voor het geval Mattie en ik zouden willen liggen, dus vandaar matrasje erbij. 

Na een half uur begin ik de effecten te voelen. Het is vooral lichamelijk dat ik wat voel. Mattie merkt al dat kleuren intenser worden Mattie heeft doorgaans vrij snel visuals, waarschijnlijk is hij wat visueler in aanleg.

21:05: tweede inname, ik besluit 12,5 te pakken omdat ik me lichamelijk wat minder comfy begin te voelen. Maar Springertje heeft worstenbroodjes gemaakt en eten doet me goed, het was dus waarschijnlijk honger waar ik last van had. Dus ik doe er toch nog 12,5 bij.

Mattie is duidelijk in z'n space, dat is goed aan z'n gezicht te zien. Erg tof om te zien hoe iemand in z'n Inner Space zit.

Muziek: losse house nummers, beetje Techno boiler room, playlist van Mattie. Klinkt erg lekker.

Ik voel me goed, als ik me op dingen concentreer verschijnen er eerst subtiel patroontjes en bij wat langer concentreren komt er een visuele wereld tot leven. Lichamelijk voelt het goed, weer een beetje dat boven m'n lichaam stijgen en een grote ontspanning. Misschien ben ik meer een voel-tripper dan een zie-tripper. 

We hebben er ook bij geblowd, redelijk flinke hoeveelheden, dat bemerk ik sowieso wel vaker, dat ik bij trippen eigenlijk meer kan blowen dan wanneer ik alleen wiet gebruik.

Ondertussen wordt er gezellig gebabbeld, ik merk dat dat me wat afleidt, dus ik besluit om met m'n koptelefoon op het matras te gaan liggen en in m'n eigen Inner Space te duiken.

Zodra ik m'n oogmasker op doe, zie ik indrukwekkende visuals. Een soort koepel van licht, "ik ben er weer" denk ik en ik voel een blijheid aanzwellen tot euforie. Ik ga er dieper in. Veel visuals weet ik niet meer, maar ik was even vogel en ook even slang.

Net als bij paddo's, had ik eigenlijk de hele tijd wel het gevoel van controle. Met momenten was ik wel even weg van de realiteit, maar voor mijn gevoel omdat ik er voor koos.

Ook merkte ik dat woorden begonnen te scramblen, net zoals ik dat bij paddo's kan hebben, ook nu moest ik weer kostelijk lachen om woorden als "hubbeltjur".

De trip verliep wat in golven, toen er een golf voorbij was, wilde ik weer even socialisen. Maar toen ik m'n oogmasker afdeed, was het licht te fel voor m'n ogen. Ik hield m'n fleece deken wat voor m'n gezicht om te wennen aan het licht. Toen ik eraan gewend was, trok het plafond mijn aandacht, op het witte plafond zag ik patronen die er een beetje uitzagen als patronen op een wollen trui. Toen werden de patronen roze en al snel was ik aan het genieten van het levendige schouwspel op het plafond. Toen de visuals wat af begonnen nemen, heb ik nog geprobeerd om naar een geleide meditatie te luisteren (eentje die een out of body experience teweeg zou brengen) maar ik merkte dat ik me niet kon concentreren op de stem. Nog eventjes wat muziek geluisterd en toen wat socialisen. Mattie en Springertje waren een wandeling door het huis gaan maken dus ik zat ff gezellig samen met Schatje. Ff gezellig gekletst.

Toen kwamen M&S (ff afkorten) terug. Mattie was happy, maar niet in staat om respons te geven op wat er gezegd werd. Hij vond het wel best als er tegen hem gepraat werd.

Toen ik me op het gordijn concentreerde, kwam ook daar een levendig schouwspel tot leven.

We hadden nog op YouTube een stukje Goa Trance opgezet, het beeld erbij was lekker trippy: bomen die in paddenstoelen veranderen en andersom.

https://youtu.be/uj5ZDfGGazM?si=c7WHqRaME2mn-fGM

Ook de echoënde geluiden klonken erg mooi en versterkten mijn trip.

Mattie was ondertussen "The big Lez show" aan het opzoeken. Dat ging niet zo gemakkelijk omdat de lettertjes nogal dansten. Hij maakte daar nog een grappige typefout, die ik nu niet meer weet.

Uiteindelijk toch gelukt. Aan het begin heb ik enorm gelachen om de grappige gezichten van de figuranten. Af en toe ging ik op in de kleuren en strepen in de tekenfilm.

Op een gegeven moment was m'n lachkick over en ik kon het verhaal niet volgen. Af en toe trok een schilderij of een houtnerf mijn aandacht maar de uitgebreide visuals bleven uit. Na de show nog wat muziek opgezet en wat gekletst met een rustige comedown.

Ik heb niet bijgehouden wanneer de trip over was, om een uur of vijf zijn we gaan slapen.

De dag nadien waren we vrij. We hebben de film "soul" van Disney Pixar gekeken, super trippy film, wat mij betreft een aanrader. Ik werd bij sommige stukken wel behoorlijk emotioneel.

Daarna zijn we gaan schilderen. Ik wilde toch wel iets geestverruimends, dus namen we een kleine dosis 5-mapb. Lekker geschilderd. Er hing een vredige sfeer en iedereen had een mooi schilderij. Ikzelf heb m'n kosmisch schilderij en m'n psychedelische God schilderij wat bijgewerkt, en een nieuw schilderij gemaakt waar ik nog geen titel voor heb, de kleuren deden me wel aan m'n Engel denken, maar tijdens het schilderen was ik me daar niet van bewust.

Al met al heb ik een fijne trip gehad en voelde de afterglow erg lekker.

Ook hier was de setting wat nieuw voor mij, trippen in groepsverband, ik vond het een fijne setting. 

Het is wel leuk om wat af te wisselen tussen alleen trippen en sociaal trippen. Ik zal beide nog wel doen in de toekomst.

Wat 2cb betreft, ik vind het een fijn tripmiddel, ik had nog wel dieper willen gaan maar Mattie wees me er wel op dat 2cb belastend is voor het hart, je kan er dus niet onbeperkt van nemen. Paddo's zijn wat dat betreft een stuk veiliger. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid028kfDk3m7Mh7SSEkrcYVr3d1b9sBMQiGE52bmxHF6rR38o5wqw77Ch9vFLE2RijoXl&id=61551383413932

Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden