Fnar

Members
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Fnar

  1. Ik wilde de iGrowCan aan iemand cadeau doen die het vast leuk vindt om zijn eigen wietplantje te hebben. Echter hij heeft jonge kinderen en ik vraag me af of hij de plant kan laten groeien op een zolder met een open trap zonder dat de ouders van de vriendjes van zijn kinderen geuren in huis waarnemen die zij vast nog wel van 10 jaar geleden kennen ;-).
    Geurloos groeiende wiet zal vast nog steeds niet bestaan maar hoe goed ruik je het? Iemand een idee?

  2. De trip zou via de mond langer moeten duren en vriendelijker zijn, lijkt mij fijner en omdat ik niet wil roken dacht ik ook de salvia onder de tong te gebruiken. Maar tot nu toe heb ik daar nog geen enkel effect van gehad, verschillende extractsterktes en verschillende hoeveelheden. Alle tips toegepast (mond, tong, gehemelte en binnenkant wangen goed poetsen (ook fijn!) en spoelen met mondwater).

    Benieuwd of er iemand op dit forum voorbij komt die wel oraal succes heeft gehad.

  3. Tja... een paar keer truffels gedaan en toen besloten om eens een growkitje op te kweken om zo eens een paddo te proeven. Ik vond het wel leuk omdat ik daardoor al een hele tijd met de trip bezig was zonder daadwerkelijk te trippen. Met de eerste oogst inmiddels gedroogd en de 2e kweek bijna oogstklaar, had ik toevallig tijd om een avond voor mezelf te nemen.

    Zoals altijd trip ik alleen. De bedoeling is om zo ongeveer 3,5 à 4 gram gedroogd te nemen. Dus paddo's afwegen... maar geen goede grammen weegschaal dus dan maar gokken, fijn maken en in een cup-a-tomaten-soepje. De helft van het water vd cup-a-soup + de paddo's, dat even laten staan en dan later nog wat warm water zodat je niet zo'n koude hap naar binnen hoeft te werken. Smaakt goed zo!

    Ik rommel nog wat in de keuken, zet wat te snacken en te drinken op tafel en doe gemakkelijke kleren aan. Terwijl ik de trap afloop merk ik dat ik binnen 20 minuten al wat merk. Das snel denk ik nog. Met truffels duurde het langer... Ik installeer me op de bank, zet een dvd met een live concert van Bob Marley aan en zak lekker onderuit. Al snel merk ik dat ik elk liedje dat ik hoor op mezelf en op mijn leven betrek... en terwijl ik daar over nadenk merk ik dat ik al weer het volgende liedje op mezelf zit te betrekken. Ik ga superhard en ga overeind zitten, neem een slokje drinken ben uit het denken en zak weer terug in de bank. Weer merk ik dat ik de teksten op mezelf betrek, diep over mezelf na zit te denken, mezelf betrap dat ik weer over mezelf zit na te denken, alweer het volgende liedje op mezelf zit te betrekken, dus ik ga weer overeind zitten, neem weer een slokje, ben uit de gedachte en zak weer in de bank. Ik wil eigenlijk stoppen met het diepe denken dus ik probeer me meer op het concert te richten.

    Als ik naar de beelden kijk dan zie ik de dames, de band en Bob langzaam veranderen in neonkleuren. Ik verzuip weer in allerlei gedachtes en zeg tegen mezelf "gvd, je zit in een loop!" en inderdaad de handelingen (liedje- op mezelf betrekken- daarover nadenken- uit het denken willen stappen door concert te kijken- neon kleuren- irritatie dus ik kijk weg- weet dan niet hoe lang ik al aan het wegkijken ben- ga overeind zitten- slokje drinken- terugzakken) heb ik volgens mij nou al tig keer in die volgorde gedaan. Dat begint me ook te irriteren en dat is nooit goed! Dus ik sta op om even van de plek weg te zijn maar ik ben zo vaag dat lopen heel vreemd is. Poehee, ik heb het best zwaar met het controleren van de trip en dat ben ik niet zo gewend.

    Ik neem me voor dat het anders moet. Bob moet weg en ik ga even wegkijken... als ik weer overeind zit wil het liefste iets kijken/ horen dat ik van haver tot gort ken zodat ik niet verrast word. Dus ik probeer via mijn notebook Theo Maasen aan te zetten met zijn eerste show maar potverdorie, mijn ogen lopen steeds achter bij mijn handelingen. Techniek is ineens erg ingewikkeld (raar want net heb ik nog even al de drempels in mijn leven opgelost), maar het lukt me. Door af en toe hardop mee te praten met de show laat ik het voorgaande los en kom ik beetje bij beetje weer in een prettigere stemming.

    Achteraf probeer ik te beredeneren hoe lang ik met Bob heb gestruggled en volgens mij valt het allemaal wel mee. Ik heb het concert van Marley niet uitgezeten (dat weet ik) en er zit tijd tussen Marley en Theo maar ik weet eigenlijk niet hoeveel. Volgens mij heb ik nog best lang met de ogen dicht gelegen tussen Bob en Theo en heb ik liggen luisteren naar Comedy central maar hoe lang... ??? ... geen idee! En waar ik toen aan dacht...?

    De dag en de dagen erna heb ik ernstig zitten nadenken of de trip nou positief of negatief was en eigenlijk ben ik er nog steeds niet uit. Ik voelde me niet fijn tijdens de "loop"/ herhaling maar eigenlijk door het goede einde ook wel weer heel okay. Wat ik zeker weet is dat het voor mij niet meer zo hard hoeft te gaan, nou ja... tenzij de stemming goed blijft. Het is een beetje als heel erg dronken te zijn geweest en 's morgens denken (zelfs héél zeker weten) dat je nóóit meer gaat drinken om dan 's avonds of de volgende dag alweer een lauwe te pakken (want Brabanders weten: beter inne lauwe, dan gininne kouwe!).

  4. Vandaag in de NRC next:

    Mag ik uw drankpas zien, meneer?

    Het is woensdagavond. Ik heb zin om naar de kroeg te gaan. Goedgemutst ga ik op pad. Wat schetst mijn verbazing, daar aangekomen, word ik bij de deur door een portier staande gehouden. „Mag ik uw drankpas zien, meneer?†vraagt hij.

    Ik ben met stomheid geslagen. Wat krijgen we nou? „Ja ziet uâ€, vervolgt hij, „u bent verplicht een drankpas te tonen, die

    aangeeft dat u bij deze besloten kroeg lid bent. U mag dan alleen in dit etablissement drie pilsjes drinken en niet meer.â€

    „De overheid heeft dit besloten om de met alcohol gepaard gaande calamiteiten tegen te gaan, zoals daar zijn: agressie, een miljoen verslaafden, lichamelijke en geestelijke aftakeling, gezinsontwrichtende taferelen, comagezuip, plus zo'n tweeduizend doden per jaar. Alcohol totaal uitbannen is het uiteindelijke doel. Alcohol is namelijk de meest giftige

    en dodelijke drug die we hebben.†Ik antwoord verbouwereerd: „Dan is hier dus duidelijk sprake van een dubbele moraal. Van cannabis genieten, driftig gestimuleerd door een alom aanwezige reclame, mag wél? Terwijl de mensen daar notabene vredelievend, vrolijk en vriendelijk van worden. Zij weten vaak beter te relativeren, hebben meer medeleven met mensen individueel of collectief. Ook verkrijgen zij bewust of onbewust, een beter inzicht in zichzelf, hun bestaan en de wereld waarin zij leven. Bovendien is een tevreden roker geen onruststoker en gaat er ook nog eens niemand dood door cannabisgebruik! En dat mag allemaal wel! Daar heb je geen pas voor nodig? Het is een schande! Wat een wereld.â€

    DOEDE DE JONG

    Biologisch wietkweker, Appelscha

  5. Of het nou onder het motto van medicijngebruik of zoals in Nederland onder gedogen valt... als een overheid niet tot legaliseren overgaat is er toch geen controle op te krijgen. Nu kost het geld aan preventie, verslavingszorg en vervolging zonder dat er inkomsten tegenover staan. (Ik ben voor legaliseren maar vind dagelijks gebruik van welke drug dan ook sowieso onverstandig en tegennatuurlijk.)

    Inzicht in de Nederlandse teelt: http://www.hollanddoc.nl/kijk-luister/d ... rwiet.html

    Uit de categorie: http://www.hollanddoc.nl/kijk-luister/g ... aving.html

  6. Het gedoogbeleid lokt misbruik uit en dat is alleen te voorkomen door het te legaliseren. Laatst was Richard Branson bij College tour en hij sprak zijn zorg ook uit over het steeds conservatiever wordende beleid van Nederland. Hij zat in een organisatie die de voor- en nadelen van drugsbeleid onderzochten en zag dat het Nederlandse beleid het meest zoden aan de dijk zette. Maar ja... Nederland wordt steeds conservatiever en schijnbaar is dat wat het volk wil. :roll:

  7. Op National Geographic komt de serie drugs inc. Afgelopen week nog een man met clusterhoofdpijn die dit bestrijdde met zelfkweek paddo's. Lekker gedramatiseerd hoe hij zich moet afzonderen om zijn trip uit te zitten om daarna zonder hoofdpijnen te kunnen functioneren.

  8. Sommige filmpjes van Salvia gebruikers zijn inderdaad echt lelijk! Heb een tijdje terug met Salvia 40x extract onder de tong gezeten omdat ik niet graag rook maar het effect daarvan was heel klein. Ik was alleen een beetje vaag. Schijnt wel dat als je Salvia vaker gebruikt dat je minder nodig hebt voor hetzelfde effect.

  9. Hoera weer een proefballonnetje symboolpolitiek! Wat een wespennest! Onzinnige motivatie om over te gaan op een verbod vanwege de "criminele organisaties" die het exporteren. Ondanks het gedoogbeleid blijft softdrugs illegaal dus wil je bereiken dat er controle op de import/ productie van softdrugs is dan moet je het gewoon heel snel legaliseren en dus decriminaliseren.

    Gelukkig zien we aan alle landen waar alle drugs illegaal is dat er geen druggebruik is en dat er geen "criminelen" geld aan verdienen.