Fnar

Members
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Fnar

  geur van de iGrowCan

  Ik wilde de iGrowCan aan iemand cadeau doen die het vast leuk vindt om zijn eigen wietplantje te hebben. Echter hij heeft jonge kinderen en ik vraag me af of hij de plant kan laten groeien op een zolder met een open trap zonder dat de ouders van de vriendjes van zijn kinderen geuren in huis waarnemen die zij vast nog wel van 10 jaar geleden kennen . Geurloos groeiende wiet zal vast nog steeds niet bestaan maar hoe goed ruik je het? Iemand een idee?
 2. De trip zou via de mond langer moeten duren en vriendelijker zijn, lijkt mij fijner en omdat ik niet wil roken dacht ik ook de salvia onder de tong te gebruiken. Maar tot nu toe heb ik daar nog geen enkel effect van gehad, verschillende extractsterktes en verschillende hoeveelheden. Alle tips toegepast (mond, tong, gehemelte en binnenkant wangen goed poetsen (ook fijn!) en spoelen met mondwater). Benieuwd of er iemand op dit forum voorbij komt die wel oraal succes heeft gehad.
 3. Fnar

  Paddo: Amazonian XTC

  Tja... een paar keer truffels gedaan en toen besloten om eens een growkitje op te kweken om zo eens een paddo te proeven. Ik vond het wel leuk omdat ik daardoor al een hele tijd met de trip bezig was zonder daadwerkelijk te trippen. Met de eerste oogst inmiddels gedroogd en de 2e kweek bijna oogstklaar, had ik toevallig tijd om een avond voor mezelf te nemen. Zoals altijd trip ik alleen. De bedoeling is om zo ongeveer 3,5 Ã 4 gram gedroogd te nemen. Dus paddo's afwegen... maar geen goede grammen weegschaal dus dan maar gokken, fijn maken en in een cup-a-tomaten-soepje. De helft van het wate
 4. Vandaag in de NRC next: Mag ik uw drankpas zien, meneer? Het is woensdagavond. Ik heb zin om naar de kroeg te gaan. Goedgemutst ga ik op pad. Wat schetst mijn verbazing, daar aangekomen, word ik bij de deur door een portier staande gehouden. „Mag ik uw drankpas zien, meneer?†vraagt hij. Ik ben met stomheid geslagen. Wat krijgen we nou? „Ja ziet uâ€, vervolgt hij, „u bent verplicht een drankpas te tonen, die aangeeft dat u bij deze besloten kroeg lid bent. U mag dan alleen in dit etablissement drie pilsjes drinken en niet meer.†„De overheid heeft dit besloten om de met alcohol
 5. Op Shroomery kun je bij benadering uitrekenen hoeveel verse of gedroogde paddo's of truffels je zou moeten eten om een bepaald niveau van de trip te bereiken. Nou valt me op dat van de sclerotia over het algemeen veel minder genomen hoeft te worden dan van o.a. de cubensis paddo. Is het werkelijk zo dat de truffels sterker zijn dan de meeste paddo's?
 6. Fnar

  Drugs Documentaires

  Of het nou onder het motto van medicijngebruik of zoals in Nederland onder gedogen valt... als een overheid niet tot legaliseren overgaat is er toch geen controle op te krijgen. Nu kost het geld aan preventie, verslavingszorg en vervolging zonder dat er inkomsten tegenover staan. (Ik ben voor legaliseren maar vind dagelijks gebruik van welke drug dan ook sowieso onverstandig en tegennatuurlijk.) Inzicht in de Nederlandse teelt: http://www.hollanddoc.nl/kijk-luister/d ... rwiet.html Uit de categorie: http://www.hollanddoc.nl/kijk-luister/g ... aving.html
 7. Fnar

  Drugsbeleid op drijfzand

  Het gedoogbeleid lokt misbruik uit en dat is alleen te voorkomen door het te legaliseren. Laatst was Richard Branson bij College tour en hij sprak zijn zorg ook uit over het steeds conservatiever wordende beleid van Nederland. Hij zat in een organisatie die de voor- en nadelen van drugsbeleid onderzochten en zag dat het Nederlandse beleid het meest zoden aan de dijk zette. Maar ja... Nederland wordt steeds conservatiever en schijnbaar is dat wat het volk wil.
 8. Fnar

  Drugs Documentaires

  Op National Geographic komt de serie drugs inc. Afgelopen week nog een man met clusterhoofdpijn die dit bestrijdde met zelfkweek paddo's. Lekker gedramatiseerd hoe hij zich moet afzonderen om zijn trip uit te zitten om daarna zonder hoofdpijnen te kunnen functioneren.
 9. Fnar

  Salvia divinorum

  Sommige filmpjes van Salvia gebruikers zijn inderdaad echt lelijk! Heb een tijdje terug met Salvia 40x extract onder de tong gezeten omdat ik niet graag rook maar het effect daarvan was heel klein. Ik was alleen een beetje vaag. Schijnt wel dat als je Salvia vaker gebruikt dat je minder nodig hebt voor hetzelfde effect.
 10. Hoera weer een proefballonnetje symboolpolitiek! Wat een wespennest! Onzinnige motivatie om over te gaan op een verbod vanwege de "criminele organisaties" die het exporteren. Ondanks het gedoogbeleid blijft softdrugs illegaal dus wil je bereiken dat er controle op de import/ productie van softdrugs is dan moet je het gewoon heel snel legaliseren en dus decriminaliseren. Gelukkig zien we aan alle landen waar alle drugs illegaal is dat er geen druggebruik is en dat er geen "criminelen" geld aan verdienen.
 11. Fnar

  tripfilms

  Ik kijk het liefst animatie. Goed te volgen, leuke plaatjes! Ronal Barbaren http://www.moviemeter.nl/film/71498 van de week zitten kijken, erg fijn in de aanloop!
 12. Fnar

  Sterkere trip? De Lemon Tek

  Oh... en vergeten... is er een maximaal aantal gram dat je kunt omzetten in het sap van 2 Ã 3 citroenen?
 13. Fnar

  Sterkere trip? De Lemon Tek

  Kun je de lemontek (dus het sap met psylicine) ook invriezen?